Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Навушники Xiaomi FlipBuds Pro

Код:689952
Архiв
Навушники Xiaomi FlipBuds Pro фото
Навушники Xiaomi FlipBuds Pro фото
Навушники Xiaomi FlipBuds Pro фото
Навушники Xiaomi FlipBuds Pro фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Xiaomi FlipBuds Pro

FlipBuds Pro – це флагманські бездротові навушники від Xiaomi з системою активного шумозаглушення, стильним дизайном і відмінною якістю звуку. Вони дозволяють слухати улюблені треки і спілкуватися по телефону навіть в дуже людних місцях. Точно налаштовані динаміки діаметром 11 мм і підтримка кодека aptX забезпечують їм оригінальне збалансоване звучання. А запас у 28 годин автономної роботи з урахуванням зарядного кейса і швидка зарядка дозволяють відчувати себе вільно протягом всього дня. При цьому форма аксесуара сприяє більш комфортній та надійній посадці. Тому з FlipBuds Pro ви ніколи не втомитеся від музики і зможете слухати її так, як вам буде зручно.

Активне шумозаглушення

Насолоджуйтесь тишею в будь-який час і в будь-якому місці. Xiaomi FlipBuds Pro підтримують активне шумозаглушення в межах 40 дБ. Це дозволяє їм блокувати до 99% фонових звуків. * А три різних профілі дають можливість вибрати оптимальний рівень шумозаглушення для самих різних ситуацій:

  • Режим польоту: ефективно зменшує низькочастотний рев літака, зберігаючи при цьому баланс тиску у вухах, щоб ви могли спокійно насолоджуватися своєю подорожжю.
  • Щоденний режим: відмінно блокує зовнішні звуки, такі як шум автомобілів і людські розмови.
  • Офісний режим: допомагає відфільтрувати легкий шум роботи комп'ютерів, кондиціонерів та іншої техніки, а тому стане в нагоді в офісах, бібліотеках, кафе.

Вільно спілкуйтеся навіть в навушниках

У режимі прозорості ви можете чути не тільки музику, але і зовнішні звуки. Це допомагає звертати увагу на те, що відбувається навколо і легко спілкуватися з друзями, не виймаючи вкладишів з вух.

Чітко чути кожне слово

Три мікрофони (прямого зв'язку, зворотного зв'язку і розмови) та флагманський аудіочіп Qualcomm QCC5151 забезпечують кращу обробку зовнішніх звуків і вашого голосу. Точно вловлюючи вашу мову і одночасно знижуючи сторонні шуми. За рахунок цього спілкування по телефону навіть в галасливих місцях стає набагато комфортнішим.

Занурення в звук

11-міліметрові суперлінійні динамічні драйвери з високо-еластичною діафрагмою дозволяють Xiaomi FlipBuds Pro звучати неймовірно реалістично. Добре відіграючи і низькі, і високі частоти, ці навушники здатні забезпечити вам захоплюючий досвід та зробити прослуховування улюбленої музики ще кращим.

Ідеальна синхронізація аудіо і відео

Завдяки протоколу динамічного кодека Qualcomm aptX Adaptive і технології Bluetooth 5.2, ці бездротові навушники забезпечують відтворення звуку і відео в іграх з дуже малою затримкою. Тому, коли ви граєте або дивіться фільми, аудіо та відео точно синхронізуються один з одним. **

Довга робота, швидка зарядка

Ще одна важлива особливість Xiaomi FlipBuds Pro – це їх вражаюча автономність. Одного заряду вкладишам вистачає на 7 годин відтворення музики (з вимкненою функцією ANC), а з зарядним кейсом загальний час збільшується до 28 годин. *** При цьому всього п'яти хвилин підзарядки навушникам досить, щоб ви змогли слухати музику ще 2 години. А сам футляр підтримує як звичайну, так і бездротову зарядку по стандарту Qi.

Удвічі зручніше

Завдяки функції інтелектуального з'єднання з двома пристроями FlipBuds Pro можуть легко перемикатися між вашим смартфоном та ноутбуком. Тому ви не пропустите дзвінок по мобільному навіть якщо зараз працюєте на лептопі. Ви також можете підключити дві пари навушників FlipBuds Pro до одного смартфону або ноутбука, щоб спільно використовувати аудіовихід з другом або колегою.

Першокласний комфорт

Ґрунтуючись на 5000 проведених тестів та понад 10 000 відгуків користувачів, Xiaomi змогла створити навушники, які відрізняються зручною посадкою і забезпечують винятковий користувацький досвід. А амбушюри 3 розмірів, що йдуть в комплекті, допомагають ще більше поліпшити пасивну шумоізоляцію і роблять вкладиші зручними для тривалого носіння.

Доторкніться, щоб керувати своєю музикою

Легко перемикайте треки, вмикайте шумозаглушення або відповідайте на вхідний дзвінок. Для цього достатньо буквально одного-двох дотиків. Навіть на ходу це можна зробити без будь-яких зусиль.

* Дані отримані в лабораторії Xiaomi. Ефект низької затримки може варіюватися в залежності від використовуваного обладнання, мережевого середовища та інших причин.

**Функция совместного доступа к аудио поддерживается наушниками Beats Flex, Solo Pro, Powerbeats Pro, Powerbeats, Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, BeatsX, AirPods (1-го поколения или новее) и AirPods Pro. Функция доступна на iPhone 8 или новее и iPod touch (7‑го поколения) с новейшей версией iOS, а также на iPad Pro (12,9 дюйма, 2‑го поколения или новее), iPad Pro (11 дюймов), iPad Pro (10,5 дюйма), iPad (5‑го поколения или новее), iPad Air (3‑го поколения) и iPad mini (5‑го поколения) с новейшей версией iPadOS.

***Дані про зарядку навушників і час автономної роботи надані лабораторією Xiaomi.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Опір

16 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Голосове керування

Кнопки управління треками

Регулятор гучності

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Так

Автономність

Час роботи

Навушники: до 5 годин (без шумоподавлення)

Зарядний кейс: до 22 годин (з шумопоглинанням)

Зарядний кейс: до 28 годин (без шумозаглушення)

Навушники: до 7 годин (з шумозаглушенням)

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 5 хвилин для 2 годин відтворення

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Навушники Xiaomi FlipBuds Pro