Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Рукавички сенсорні GIO (Love рожеві з малюнком) для дітей

Код:622044
Архiв
Рукавички сенсорні GIO (Love рожеві з малюнком) для дітей фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Love Миньоны фото
Love Ниндзя фото
Love Супермен фото
Love розовые с Хрюшей фото
Love розовые с рисунком фото
Love розовые сердца фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Взимку так не хочеться діставати телефон з кишені, щоб відповісти на дзвінок або написати повідомлення. Адже треба знімати рукавички, намагатися потрапити по екрану замерзлими пальцями, поспішаючи швидше закінчити і зігріти руки. Однак тепер для любителів мобільного спілкування є чудовий аксесуар - сенсорні рукавички GIO. Вони не тільки захищають руки від холоду, але і дозволяють комфортно спілкуватися в соцмережах, писати смс або відповідати на дзвінки в будь-який час без перешкод.

 

Веселі кольори цих сенсорних рукавичок точно сподобаються дітям. Яскраві кольори, забавні оригінальні малюнки і мультяшні герої притягують погляд дитини і приводять у захват. Діти будуть із задоволенням користуватися такими рукавичками і хвалитися ними перед друзями.

 

Матеріал

Рукавички GIO зроблені з екологічно безпечного матеріалу - поліакрилу. Він приємний на дотик, добре зберігає тепло і тримає форму. Тобто ваші рукавички не розтягнуться навіть після декількох циклів прання.

 

Комфорт і сумісність

Верхня частина на великому, вказівному і середньому пальцях рукавичок виконана зі спеціальних ниток, завдяки яким ви можете керувати своїм телефоном легко, як і просто пальцями. Ці теплі рукавички чудово підійдуть для сенсорних екранів всіх сучасних моделей смартфонів і планшетів, в тому числі iPhone і iPad. До того ж вони не подряпають і ніяк не зашкодять екрану пристрою.

 

Особливості:

  • Еко-матеріал
  • Ідеально підходять для дисплеїв всіх сучасних моделей смартфонів і планшетів, в тому числі iPhone і iPad
  • Не пошкодять екран вашого смартфона чи планшета
  • Легко прати в прохолодній воді
 

Характеристики