Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Рукавички сенсорні Mujjo Leather 8.5 (Black) MUJJO-GLLT-016-85

Код:607328
Немає в наявності
Рукавички сенсорні Mujjo Leather 8.5 (Black) MUJJO-GLLT-016-85 фото
Рукавички сенсорні Mujjo Leather 8.5 (Black) MUJJO-GLLT-016-85 фото
99
Модель
88.5

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Mujjo Leather Touchscreen Gloves – високоякісні шкіряні рукавички для керування сенсорними пристроями. Цей модний аксесуар дозволить з комфортом користуватися смартфонами та планшетами у холодну пору року, при цьому вдало доповнить ваш стиль.

 

Особливості:

  • Виготовлені з натуральної шкіри ягняти
  • Можливість керування всіма пальцями
  • Імітують провідність шкіри людини
  • Покриття для захисту від вітру та вологи
  • Застібки на магнітних кнопках
  • Подарункове пакування
 

У будь-яку погоду

Коли на вулиці холодно, саме рукавички подарують вашим рукам необхідне тепло та комфорт. При цьому звичайні шкіряні рукавички не працюють з сенсорними екранами. Mujjo Leather Touchscreen Gloves дозволяють розв’язати цю проблему. З ними ви отримаєте можливість приймати дзвінки та користуватися іншими функціями ваших цифрових девайсів за будь-якої погоди.

Без обмежень

Більшість моделей сенсорних рукавичок передбачають керування лише одним або кількома кінчиками пальців. Mujjo Leather Touchscreen Gloves стирають обмеження. Інноваційні рукавички дозволяють керувати сенсорним екраном за допомогою будь-якого пальця або навіть долоні. Це особливо важливо у динамічних іграх та при наборі тексту на планшеті.

 

Кращі матеріали

Сенсорні рукавички виготовлені з високоякісної шкіри ягняти. Цей матеріал надзвичайно м'який та дуже легкий. При цьому він вирізняється чудовими теплоізоляційними властивостями, що робить Mujjo Leather Touchscreen Gloves ефективними і восени, і у зимову холоднечу. Натуральна шкіра стійка до зовнішніх впливів та стирання, що робить аксесуар максимально довговічним.

Досконалість у деталях

Внутрішнє оздоблення виконано у вигляді м'якої й теплої кашемірової підкладки, щоб рукам завжди було тепло та комфортно. Також творці Mujjo Leather Touchscreen Gloves подбали про те, щоб ви не втратили цінний аксесуар. Рукавички забезпечені відкидними застібками на магнітних кнопках, завдяки яким вони надійно фіксуються на руках.

 

Культовий дизайн

Витончені шкіряні рукавички ідеально підходять для тих, хто уважно ставиться до зовнішнього вигляду кожного аксесуару. Дизайн Mujjo Leather Touchscreen Gloves розроблений співзасновником бренду – Ремі Нагелмайкером. Класична матова структура натуральної шкіри прикрашена лініями в естетиці Mujjo. Ці стильні контури нікого не залишать байдужим.

 

Чудовий подарунок

Шукаєте ідею, щоб зробити оригінальний подарунок колезі чи близькому? Mujjo Leather Touchscreen Gloves просто створені для цієї мети. Аксесуар упакований у красиву подарункову коробку чорного кольору з приємною текстурою, яка відображатиме його преміальність. Такий презент виглядає дуже солідно і обов'язково запам'ятається.

Характеристики