Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Рукавички сенсорні GIO (Camouflage) для чоловіків

Код:622036
Архiв
Рукавички сенсорні GIO (Camouflage) для чоловіків фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

 

Взимку так не хочеться діставати телефон з кишені, щоб відповісти на дзвінок або написати повідомлення. Адже треба знімати рукавички, намагатися "влучити" по екрану замерзаючими пальцями, поспішаючи швидше закінчити та зігріти руки. Однак тепер для любителів мобільного спілкування є чудовий аксесуар - сенсорні рукавички GIO. Вони не тільки захищають руки від холоду, але й дозволяють комфортно спілкуватись в соцмережах, писати смс або відповідати на дзвінки в будь-який час без перешкод.

 

Для чоловіків GIO зробила сенсорні рукавички, що підкреслюють простоту, лаконічність та стриманість. Цей аксесуар легко підійде до вашого повсякденного образу, незалежно від того, якому стилю одягу ви віддаєте перевагу. Вони відмінно виглядатимуть як з діловим пальто, так і зі спортивною курткою або пуховиком.

 

Матеріал

Рукавички GIO зроблені з екологічно безпечного матеріалу - поліакрилу. Він приємний на дотик, добре зберігає тепло і тримає форму. Тобто ваші рукавички не розтягнуться навіть після декількох циклів прання.

 

Комфорт і сумісність

Верхня частина на великому, вказівному та середньому пальцях рукавичок виготовлена зі спеціальних ниток, завдяки яким ви можете користуватись своїм телефоном так само легко, як пальцями. Ці теплі рукавички чудово підійдуть для сенсорних екранів всіх сучасних моделей смартфонів і планшетів, в тому числі iPhone і iPad. До того ж вони не подряпають і ніяк не зашкодять екрану пристрою.

 

Особливості:

  • Еко-матеріал
  • Ідеально підходять для дисплеїв всіх сучасних моделей смартфонів і планшетів, в тому числі iPhone і iPad
  • Не зашкодять екрану вашого смартфона або планшета
  • Легко перуться в прохолодній воді
 

Характеристики