Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді2

Адаптер microUSB to Type C (Space Gray)

Код:600776
Архiв
Адаптер microUSB to Type C (Space Gray) фото
Адаптер microUSB to Type C (Space Gray) фото
Адаптер microUSB to Type C (Space Gray) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Основні переваги

  • Підключення до кабелів Micro USB та сумісних зарядних пристроїв
  • Зручна форма
  • Неймовірно компактний та міцний
 

Навіщо та кому це потрібно?

Якщо з якихось причин вам необхідно часто синхронізувати ваш гаджет з іншими пристроями, то ви напевне стикалися з несерйозною, але вкрай набридливою проблемою.


А саме — через недосконалість конструкції USB-роз'ємів, весь час доводиться вгадувати, якою стороною «законектити» адаптер вашого девайсу. І ймовірність того, що ви вгадаєте цілком і повністю залежить тільки від вашого везіння.

 

Докладний опис

Адаптер microUSB to Type C від виробника BlackBox сумісний з усіма аксесуарами, які мають роз'єм USB-С. Габарити роз'єму дозволяють без особливих складнощів використовувати його для пристроїв будь-якого класу, включаючи смартфони/планшети з мінімальною товщиною корпуса. Адаптер стане зручним та непомітним аксесуаром, який раз і назавжди вирішить проблему сумісності пристроїв та перенесення даних.


Особливістю адаптеру є його овальна форма. Очевидна перевага USB Type-C — симетричний роз'єм, що дозволяє не замислюватися над тим, яким боком під'єднати штекер до розетки. Таким чином, адаптер вирішує одвічну проблему зручності застосування пристроїв з USB-конекторами будь-якого формату.


Дизайн пристрою простий і практичний. Його невеликі розміри дозволяють без проблем переносити адаптер навіть в кишені. Якісні матеріали, з яких виготовлено BlackBox, роблять його стійким до пошкоджень, а його конектори — менш схильними до затирання.


Користуючись BlackBox, можна бути впевненим, що всі дані будуть передані швидко і без збоїв. BlackBox сумлінно прослужить своєму власникові тривалий час.

Характеристики

Основні характеристики

Тип перехідника
Доступні інтерфейси
Додаткова інформація

Підключення до кабелів Micro USB і сумісних зарядних пристроїв; Зручна форма; Неймовірно компактний і міцний

Колір

Темно-сірий

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Адаптер microUSB to Type C (Space Gray)