Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501

Код:642259
Немає в наявності
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501 video preview
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501 фото
-92%
Вигода 11 040 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
959

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виникла потреба у під’єднанні до комп'ютера додаткових пристроїв? Elgato Thunderbolt 3 Dock – настільна док-станція, яка розроблена спеціально для MacBook Pro 2018 та інших ноутбуків з інтерфейсом Thunderbolt 3. З нею вся периферія буде приєднана через один роз'єм.

Особливості:

  • Під’єднання до двох моніторів з роздільною здатністю 4K
  • Три порти USB 3.0 та два USB-C (Thunderbolt 3)
  • Роз'єми для мікрофона, навушників та Ethernet
  • Живлення ноутбука потужністю до 85 Вт
  • Сумісність з MacOS Sierra 10.12 та Windows 10
  • Додаток для безпечного вилучення накопичувачів

Навіщо це потрібно?

Виробники ноутбуків все частіше відмовляються від різноманіття портів, переходячи до універсального USB-C (Thunderbolt 3) та бездротових інтерфейсів. При цьому практично у кожного користувача залишилися пристрої, що використовують більш старі інтерфейси. Для тих, хто займається стрімінгом та виробництвом відео, велика кількість доступних інтерфейсів і взагалі є необхідністю. Док-станція дозволяє під’єднувати класичну периферію до найновіших лептопів.

На будь-який випадок

Пристрій радує великим вибором портів. Передня панель оснащена роз'ємами 3,5 мм для під’єднання мікрофона та навушників, портом USB 3.0. На задній же панелі розташовані: 2 х USB 3.0 Tуpe-A, 2 х USB-C (Thunderbolt 3), DisplayPort та Gigabit Ethernet. Коли ви берете ноутбук з собою та повертаєтеся, вам не доведеться під’єднувати кожен девайс окремо – досить під'єднати док-станцію.

Два монітори у 4К

Погляньте на світ у деталях з настільною док-станцією Elgato. Пристрій підтримує до двох моніторів, використовуючи роз'єми USB-C (Thunderbolt 3) та DisplayPort. Максимальна роздільна здатність для кожного з двох дисплеїв – 4096 x 2160 пікселів. При під’єднанні ж одного монітора через USB-C (Thunderbolt 3) максимальна роздільна здатність складе 5120 x 2880 пікселів.

Швидкий інтернет

Відчуйте всі переваги дротового з’єднання з Інтернетом, використовуючи ноутбук вдома або в офісі. Настільна док-станція оснащена вбудованою мережевою картою з роз'ємом Gigabit Ethernet. Такий тип з'єднання має більшу швидкість та стабільність, у порівнянні з бездротовими мережами. Передавання файлів буде безперервним і максимально швидким.

Неперевершений звук

Хочете під’єднати до ноутбука зовнішні колонки, гарнітуру або мікрофон? У настільну док-станцію встановлена звукова карта з окремими роз'ємами mini jack для навушників та мікрофона. Це дозволяє насолоджуватися музикою у високій якості, спілкуватися в режимі аудіоконференції та отримати деталізовані звукові ефекти у грі.

Вбудована зарядка

Розробники пристрою потурбувалися про те, щоб вмістити всі важливі функції в одному девайсі. Тому док-станція не лише передає інформацію між ноутбуком та під'єднаною периферією, а й заряджає лептоп через Thunderbolt 3, подаючи струм з потужністю до 85 Вт. Також доступне передавання енергії на ще один пристрій, при цьому потужність його зарядки буде до 15 Вт

Досконалість стилю

Доповніть можливості техніки преміум класу аксесуаром відповідного рівня. Корпус настільної док-станції привертає увагу лаконічними лініями й класичним поєднанням чорного та сірого кольорів. Промисловий дизайн пристрою відзначений премією Red Dot Design Award.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Інтерфейс

3.5 мм (Mini-Jack)

DisplayPort

USB-Type A x 3

RJ45

Thunderbolt

Основні характеристики

Доступні інтерфейси
Додаткова інформація

2 порти Thunderbolt 3 (USB-C); Роз'єми для навушників і мікрофону; Системні вимоги: macOS Sierra 10.12, Windows 10 або більш нові моделі

Колір

Срібний

Найпопулярніші запити в категорії Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Dock (Silver) 10DAA8501