Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901

Код:642260
Немає в наявності
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901 фото
Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901 фото
-92%
Вигода 5 420 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
479

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Хочете розширити можливості вашого ноутбука, отримавши доступ до звичних портів та роз'ємів? Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock – портативна док-станція, яка розроблена спеціально для MacBook Pro 2018 та інших ноутбуків з інтерфейсом Thunderbolt 3. Розташування роз'ємів на передній панелі робить під’єднання/від’єднання периферії максимально швидким та зручним.

Особливості:

  • Під’єднання до двох моніторів з роздільною здатністю 4K
  • Роз'єми HDMI 2.0, DisplayPort та Ethernet
  • Швидкісний інтерфейс USB 3.1 Gen1
  • Працює без блока живлення
  • Сумісність з Windows 10 та MacOS Sierra 10.12

Навіщо це потрібно?

Виробники сучасних ноутбуків все частіше відмовляються від різноманіття портів, переходячи до універсального USB-C (Thunderbolt 3). При цьому практично у кожного користувача ще залишилися периферійні пристрої, що використовують старіші інтерфейси. Портативна док-станція дозволяє під’єднувати класичну периферію до найновіших лептопів.

Два монітори у 4К

Необхідно під’єднати два монітори, телевізор або проектор на презентації? Док-станція підтримує трансляцію відеосигналу на два пристрої, за допомогою з'єднання HDMI 2.0 та DisplayPort. Максимальна роздільна здатність для кожного з двох дисплеїв – 4096 x 2160 пікселів при частоті оновлення 60 Гц. З Mini Dock ви побачите картинку у всіх деталях.

Для пристроїв з USB-A

Під’єднуйте до ноутбука флеш-накопичувачі, портативні жорсткі диски та інші периферійні девайси зі звичним конектором USB-A. Для цього док-станція оснащена швидкісним інтерфейсом USB 3.1 Gen1. Він дозволяє не лише обмінюватися інформацією з підключеними пристроями, а й заряджати акумулятори мобільних гаджетів.

Швидкий інтернет

Відчуйте всі переваги дротового з’єднання з Інтернетом, використовуючи ноутбук вдома або в офісі. Портативна док-станція оснащена вбудованою мережевою картою з роз'ємом Gigabit Ethernet. Такий тип з'єднання має більшу швидкість та стабільність, у порівнянні з бездротовими мережами. Передавання файлів буде безперервним і максимально швидким.

Завжди з вами

Док-станція створена з розрахунком на зручне транспортування, що б ви могли завжди брати її з собою, поклавши в сумку для ноутбука. Вбудований кабель для під’єднання до USB-C (Thunderbolt 3) ховається у нижній частині корпусу Mini Dock, забезпечуючи максимальну компактність. Вага пристрою становить 125 грамів, а габарити у складеному вигляді не перевищують 105 х 57 х 25 мм.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Інтерфейс

HDMI

DisplayPort

RJ45

USB-Type A

Основні характеристики

Доступні інтерфейси
Колір

Срібний

Габарити і колір

Габарити

10,5 x 5,7 x 2,5 см

Вага

125 г

Найпопулярніші запити в категорії Док-станція Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock (Gray) 10DAB9901