Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike

Код:678067
Є в наявності
Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike фото
Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike фото
Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike фото
Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 5 ₴
549
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ремкомплект

Будьте готові до будь-яких несподіванок, які можуть статися в дорозі з компактним і функціональним комплектом для ремонту велосипеду Like.Bike. Він включає у себе інструменти та деталі, необхідні для аварійного ремонту або поточного обслуговування вашого байка. У тому числі універсальний мультитул та міні-насос, що дозволяє підтримувати шини в оптимальному стані після ремонту або тривалого катання. Всі інструменти поміщені в невелику сумку, яку можна прикріпити до рами велосипеда або покласти у рюкзак. Щоб ви відчували себе впевнено і могли насолоджуватися своїми поїздками.

 

Все найнеобхідніше

За допомогою комплекту для ремонту велосипеда Like.Bike ви зможете легко полагодити спущене колесо або підтягнуть деталі, що розбовталися. Адже цей набір включає у себе найбільш поширені інструменти, необхідні для основних регулювань та ремонту вашого велосипеда вдома або в дорозі:

  • Портативний насос
  • Багатофункціональний складаний мультитул, що включає 15 різних інструментів
  • Гайковий ключ
  • Два важеля для зняття шин
  • Заплатки для шин 25 мм (8 шт)
  • Металевий рашпіль
  • Гумовий розчин (10 см3)
 

Компактний і функціональний мультитул

Головним елементом ремкомплекта є мультитул 15-в-1, спеціально розроблений для обслуговування байків. У нього входять: торцевий ключ на 8/9/10 мм, шестигранний ключ на 8/10/15 мм, шліцьова викрутка, хрестова викрутка, плоска викрутка, подовжуючий стрижень для торцевих головок та внутрішні шестигранні ключі на 2/2,5/3/4/5/6 мм. Що забезпечує швидке і просте зняття всіх видів гвинтів, болтів та інших деталей.

 

Зручно брати з собою

Набір інструментів виготовлений з якісної сталі і АБС, тому на нього можна покластися. При цьому всі його елементи компактні і легко вміщаються в невелику сумочку, яку можна закріпити під сідлом велосипеда або носити з собою в сумці. Щоб у разі непередбаченої поломки він завжди був під рукою.

 

Універсальний помічник

Ремкомплект Like.Bike – це корисний аксесуар для початківців і досвідчених велосипедистів. Він може використовуватися в якості дорожнього набору інструментів, необхідного для аварійного ремонту. А також дозволить виконувати базові роботи з технічного обслуговування вдома, щоб ви могли підтримувати велосипед в хорошому стані.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Особливості

Універсальний набір Like.Bike велосипедиста для ремонту камери колеса в польових умовах, а так само для обслуговування велосипеда в цілому.

Найпопулярніші запити в категорії Ремкомплект (сумка на раму) Like.Bike