Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор BenQ (LK970)

Код:700389
Архiв
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Проектор BenQ (LK970) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 849 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Революційна лазерна технологія BlueCore

BenQ LK970 – це інноваційний лазерний проектор з максимальною роздільною здатністю 4K UHD і найпередовішими технологіями, що допомагають досягти воістину кінематографічної якості картинки. Створений на основі унікальної технології BlueCore, він демонструє яскраві, насичені кольори та чітке зображення за будь-яких умов, а тому відмінно підійде для роботи навіть у великих залах. Крім того, цей проектор відрізняється довгим терміном служби, зручністю встановлення та керування. Тому BenQ LK970 відкриє для вас новий спосіб демонстрації візуального контенту та забезпечить глядачам захоплюючі враження.

Якість зображення 4K UHD для ідеальних кадрів із дрібними деталями

Модель LK970 використовує 4,15 мільйона мікродзеркал і високу швидкість перемикання, а також розширені можливості обробки зображень сучасного чіпа DLP, щоб досягти роздільної здатності 4K UHD (3840x21600) з 8,3 мільйонами окремих пікселів для кожного кадру. Завдяки роздільній здатності 4K, яка в чотири рази , ніж Full HD 1080p, зменшується розмитість, підвищується чіткість та деталізація зображення.

Бездоганна оптика для кращого кольору та якості зображення

Оптична система LK970 складається з 16-елементної лінзи надвисокої роздільної здатності, розділеної на 8 груп. Таке компонування забезпечує більше проникнення світла, що гарантує стабільну якість зображення, приголомшливу чіткість, різкість і передачу кольорів по всьому екрану. Результатом є виключно висока якість проектування, що дарує найкращі враження від перегляду.

Чудова деталізація та цілісність кольору завдяки технології DLP

Щоб уникнути проблем із вирівнюванням кількох панелей, лазерний проектор BenQ LK970 4K зберігає колір та цілісність зображення за допомогою єдиної технології DMD DLP. Створюючи виключно чіткі зображення та чисті кольори, проектор усуває такі проблеми, як розмитість, затінення та інтерференційні візерунки, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення.

Ідеальна передача кольорів надовго

У лазерному проекторі LK970 із серії BlueCore використовується система подвійного колірного колеса, що забезпечує неперевершену передачу кольорів. Вона значно покращує насиченість кольорів та дарує чудові враження від перегляду. А високоміцний DLP-чіп, здатний відпрацювати більше 100 000 годин без погіршення характеристик, забезпечує природні кольори і чіткий текст навіть після тривалого використання.

Оптимізація якості зображення

LK970 автоматично збільшує роздільну здатність всіх проектованих зображень до 4K, гарантуючи чудову деталізацію зображення. Крім того, LK970 також поставляється з Pixel Enhancer 4K – функцією покращення країв з адаптацією до руху – яка визначає зміни кольору між об'єктом та його фоном для отримання більш чітких країв та точних текстур поверхні.

Синхронизированное масштабирование и фокусировка для максимальной точности

Система точного масштабирования True Zoom, автоматическая фокусировка и системы горизонтального/вертикального сдвига объектива LK970 позволяют идеально выровнять изображение в любых условиях. Без ущерба для качества картинки. Поэтому при изменении коэффициента масштабирования точность фокусировки останется неизменной, а качество изображения – безупречным.

20 000 годин роботи

Проектори BenQ BlueCore забезпечують 20 000 годин чудової якості зображення. Крім того, їхнє лазерне джерело світла стійке до деградації кольорів з часом, що робить проектори BenQ ідеальним варіантом для створення складних складових проекцій. З ними ви можете не турбуватися про те, що сусідні проектори генерують різні рівні яскравості і картинки відрізнятимуться.

Гнучкість встановлення

Лазерна технологія BlueCore гарантує надійну проекцію під будь-яким кутом. Тому ви можете розташовувати пристрій там, де вам буде зручно, і проектувати зображення на стелю, стіни, підлогу або вивіску під кутом. Крім цього, коефіцієнт масштабування 1,47X пропонує широкий діапазон відстаней проектування, що значно збільшує гнучкість встановлення проектора за різних варіантів монтажу.

Тримайте все під контролем за допомогою BenQ MDA

Спеціально розроблене програмне забезпечення BenQ Multiple Display Administrator (MDA) дозволяє адміністраторам керувати роботою одразу кількох проекторів з одного комп'ютера. А також допомагає значно спростити процедури увімкнення та відключення пристроїв у кількох залах за допомогою віддаленого керування або встановити розклад запуску пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Контрастність
Яскравість

5000 люмен

Бездротові інтерфейси

Ні

Роздільна здатність
Дротові інтерфейси та роз'єми

LAN (RJ-45) х 1; HDMI 1 (4K) х 1; HDMI 2 х 1; USB Mini-B (Service) х 1; USB TypeA (2A power) х 1; RS232 In (D-sub 9pin, male) х 1; Computer In-1 (D-sub 15pin, Female) х 1; Monitor out (D-sub 15pin,Female) х 1; HDBaseT (RJ45 for Video and Audio Display) х 1; 12V Trigger х 1; Wired Remote In х 1

Вбудована акустична система

Ні

Eкран

Макс. діагональ екрану

200"

Мін. діагональ екрану

95"

Макс. відстань до екрану

4,5 м

Мін. відстань до екрану

3,1 м

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

20000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Енергоспоживання

595 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

470,7x 224,9 x 564,7 мм

Вага

19,2 кг

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор BenQ (LK970)