Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI Horizon

Код:692724
Є в наявності
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Проектор XGIMI Horizon фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 489 ₴
54 999
48 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нові горизонти ваших розваг

Зустрічайте Horizon, самий універсальний і простий у використанні домашній проектор від XGIMI з роздільною здатністю Full HD. Він об'єднує в собі стильний дизайн, преміальні функції та новітні розробки, дозволяючи вам насолоджуватися якісним зображенням і Hi-Fi звуком від Harman Kardon. Просто увімкніть Horizon в будь-якій кімнаті і перетворіть її на особистий кінотеатр за секунди. І ніяких обмежень або зайвого клопоту.

Завжди чітка картинка

Horizon забезпечує кристально чисте зображення навіть на великому екрані розміром до 300 дюймів. Завдяки роздільній здатності FHD (1920x1080), що приблизно дорівнює 2,07 мільйонам пікселів, ви можете вивести ігри на новий рівень або влаштувати кіновечір в компанії з друзями та улюбленим фільмом. Більше не потрібно вибирати між портативністю, розміром екрану і якістю зображення – Horizon поєднує в собі все це.

Неймовірно яскравий

Завдяки технології суперяскравої проекції XGIMI Horizon забезпечує стабільну передачу насичених кольорів та надчітке зображення навіть при яскравому освітленні і легко затьмарює конкурентів. Його яскравість становить 2200 ANSI люмен, що майже на 30% більше, ніж у інших подібних апаратів. Тому він по праву може вважатися найяскравішим проектором в своєму класі.

Інтелектуальна технологія адаптації екрану

Проектор Horizon створений для того, щоб ви могли об'єднати всі свої розваги в одному просторі. І зробити їх більш доступними. Він вмикається за секунди і використовує функцію інтелектуального розпізнавання екрану для автоматичного підстроювання розміру зображення. А ведуча в галузі технологія автоматичної корекції трапецеїдальних спотворень від XGIMI вирівнює картинку по вертикалі і горизонталі, щоб вона точно відповідала вашим стінам або екрану. Будьте готові використовувати свій найбільший екран так само, як і будь-який інший пристрій: миттєво і інтуїтивно зрозуміло.

Дивовижно барвистий, приголомшливо розумний

Проектор Horizon поєднує в собі найпотужніші функції обробки зображень від XGIMI і робить їх ще більш функціональними завдяки вбудованому оптичному датчику з ШІ. А також підтримує цілий ряд технологій, що поліпшують картинку. Зокрема, запатентований XGIMI алгоритм компенсації руху забезпечує надмалу затримку з найменшим розмиванням зображення при проектуванні динамічних сцен, що значно покращує враження від перегляду фільмів або спортивних матчів. А технологія HDR 10 дозволяє отримати вражаючий коефіцієнт контрастності в яскравих або темних умовах. Насолоджуйтесь своїм улюбленим контентом у всіх деталях в будь-який час доби.

Движок X-VUE 2.0

Унікальна система обробки зображень X-VUE XGIMI значно підвищує точність динамічних зображень. Завдяки їй картинка на екрані стає більш чіткою, плавною і відрізняється більш реалістичними кольорами. Тим більше, що пристрій має 10-бітну глибину кольору і здатний відтворювати більше 1 мільярда відтінків.

Почуйте кожну ноту

Насолоджуйтесь звуком кінематографічної якості з двома широкосмуговими динаміками потужністю 8 Вт, розробленими спеціально для XGIMI Horizon всесвітньо відомим виробником акустичних систем Harman Kardon. У поєднанні з технологією DTS Studio Sound, цей проектор може забезпечити відтворення об'ємного звуку з поліпшеними басами і чіткою передачею кожного слова. Ви навіть можете використовувати Horizon в якості високоякісної Bluetooth-колонки, просто підключивши її до будь-якого пристрою.

Android TV та підтримка додатків від Google

Horizon побудований на базі операційної системи Android TV 10.0 і прекрасно адаптований до роботи з додатками Google. Завдяки інтеграції з Google Play Store ви можете використовувати проектор для доступу до більш ніж 5000 додатків, включаючи HBO, Showtime і YouTube. А вбудований Chromecast дозволяє транслювати контент, програми та ігри з ваших смартфонів або планшетів прямо на Horizon.

Ігровий режим

Режим Game Mode Boost від Horizon підніме ваші враження від ігор на нові висоти. Низька затримка (18,2 мс) і висока частота оновлення гарантують максимальне задоволення від гейминга.

Більше можливостей для підключення

Завдяки двом портам HDMI і USB, локальній мережі LAN і виходу для навушників ви легко зможете підключити все необхідне. А за допомогою дводіапазонного 2,4/5G Wi-Fi і Bluetooth ви зможете використовувати ще більше периферійних пристроїв з Horizon.

Безпечний для очей

XGIMI Horizon був розроблений з урахуванням основних вимог до безпеки і сертифікований TÜV Rheinland щодо зниженого рівня синього світла. А тому забезпечує комфортний і безпечний перегляд для вас і вашої родини навіть при використанні проектора протягом тривалого часу.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Яскравість

2200 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

DC x 1; HDMI 2.0 x 2; USB 2.0 x 2; LAN; OPTICAL

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Діагональ екрану, м (хв - макс): 0.762 - 7.62; Chromecast; Розумна система регулювання екрану; Інтелектуальне запобігання перешкод; Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень (±40 градусів); Автофокус; Операційна система: Android; Корекція спотворення; Зворотна проекція; Підтримка HDR; З 3D; Цифрове масштабування; Рівень шуму 30 дБ

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

30"

Макс. відстань до екрану

10 м

Мін. відстань до екрану

0,5 м

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

25000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

208,4 х 218,4 х 136,2 мм

Вага

2,9 кг

Колір

Чорний

Комплектація

Проектор; Пульт керування; Адаптер живлення; Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор XGIMI Horizon