Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI Horizon Pro

Код:692725
Є в наявності
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Проектор XGIMI Horizon Pro фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 9 000 ₴
cashback iconКешбек 769 ₴
85 999
76 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розширюючи горизонти ваших вражень

Зробіть свої мультимедійні розваги ще більш видовищним з потужним та функціональним домашнім проектором Horizon Pro від XGIMI. У ньому успішно поєднуються ультрависока роздільна здатність 4К, стильний дизайн, преміальні функції, новітні розробки в області обробки зображень і Hi-Fi звук від Harman Kardon. При цьому проектор не вимагає довгого налаштування і виконує всю важку роботу сам, дозволяючи вам насолоджуватися якісним контентом коли завгодно. Просто увімкніть Horizon Pro в будь-якій кімнаті і перетворіть її на свій особистий кінотеатр за секунди.

Детальність, якій можна позаздрити

Завдяки стандартній роздільній здатності Ultra HD (3840 х 2160), що приблизно дорівнює 8,29 мільйонам пікселів, проектор Horizon Pro забезпечує кристально чисте зображення навіть на гігантському екрані розміром до 300 дюймів. Тому і перегляд фільмів ввечері з сім'єю або друзями, і проходження нового рівня в улюбленій грі доставлять вам масу приємних вражень.

Неймовірно яскравий

Завдяки технології суперяскравої проекції XGIMI Horizon Pro забезпечує стабільну передачу насичених кольорів та надчітке зображення навіть при яскравому освітленні і легко затьмарює конкурентів. Його яскравість становить 2200 ANSI люмен, що майже на 30% більше, ніж у інших подібних апаратів. Тому він по праву може вважатися найяскравішим проектором в своєму класі.

Адаптується до будь-яких умов

Лідируюча в галузі технологія автоматичної корекції трапецеїдальних спотворень XGIMI вирівнює зображення по вертикалі і горизонталі, щоб воно відповідало вашим стінам або екрану. Крім того, вбудований штучний інтелект знаходить об'єкти в області перегляду і миттєво масштабує зображення, а ультрасучасне автофокусування зберігає зображення яскравим і чітким навіть при максимальному розмірі екрану в 300 дюймів.

Дивовижно барвистий, приголомшливо розумний

Проектор Horizon Pro поєднує в собі найпотужніші функції обробки зображень від XGIMI і робить їх ще більш функціональними завдяки вбудованому оптичному датчику з ШІ. А також підтримує цілий ряд технологій, що поліпшують картинку. Зокрема, унікальна система обробки зображень X-VUE значно підвищує чіткість та точність динамічних зображень. А запатентований XGIMI алгоритм компенсації руху забезпечує надмалу затримку з найменшим розмиванням зображення, що значно покращує враження від перегляду фільмів або спортивних матчів.

Професійна точність передачі кольору

Завдяки 110% охопленню колірного простору DCI P3 і 10-бітної глибині кольору кожна деталь на екрані відтворюється дуже точно, що робить картинку красивою і насиченою.

Інтелектуальне регулювання яскравості

Horizon Pro має вбудований оптичний датчик, який працює зі штучним інтелектом XGIMI, щоб виявляти і реагувати на об'єкти на своєму шляху, а також на зміни навколишнього освітлення. Тому навіть при зміні рівня яскравості навколишнього середовища ваше зображення залишиться яскравим і барвистим. Насолоджуйтесь бездоганним переглядом фільмів в будь-якій кімнаті і в будь-який час дня, без довгих налаштувань картинки вручну.

Звук, який вражає

На додаток до надвисокої роздільної здатності зображення XGIMI Horizon Pro пропонує користувачам насолодитися ще й звуком воістину кінематографічної якості. Він оснащений двома широкосмуговими динаміками потужністю 8 Вт від Harman Kardon, розробленими спеціально для цієї серії проекторів. Динаміки видають збалансований звук з низьким рівнем спотворень і високим динамічним відгуком. У поєднанні з технологією DTS Studio Sound, це дозволяє Horizon Pro забезпечувати відтворення об'ємного звуку з поліпшеними басами для повного занурення в атмосферу того, що відбувається на екрані.

Android TV та підтримка додатків від Google

Цей проектор побудований на базі операційної системи Android TV 10 і прекрасно адаптований до роботи з додатками Google. Завдяки інтеграції з Google Play Store ви можете використовувати пристрій для доступу до понад 5000 додатків, включаючи HBO, Showtime і YouTube. А вбудований Chromecast дозволяє транслювати контент, програми та ігри з ваших смартфонів або планшетів прямо на Horizon.

Низька затримка для швидкої гри

Horizon Pro – це справжня знахідка для геймерів. Із затримкою всього 35 мс і ультрависокою роздільною здатністю ви легко поринете в динамічний і повний пригод світ тієї гри, в яку граєте.

Більше можливостей для підключення

Завдяки двом портам HDMI і USB, локальній мережі LAN і виходу для навушників ви легко зможете підключити все необхідне. А за допомогою дводіапазонного 2,4/5G Wi-Fi і Bluetooth ви зможете використовувати ще більше периферійних пристроїв з Horizon.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Яскравість

2200 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

DC x 1; HDMI 2.0 x 2; USB 2.0 x 2; LAN; OPTICAL

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Chromecast; Розумна система регулювання екрану; Інтелектуальне запобігання перешкод; Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень (± 40 градусів); Автофокус; Операційна система: Android; Корекція спотворення: Зворотна проекція; Підтримка HDR; З 3D; Цифрове масштабування; Рівень шуму, дБ: 30

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

30"

Макс. відстань до екрану

10 м

Мін. відстань до екрану

0,5 м

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

25000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

208,4 х 218,4 х 136,2 мм

Вага

2,9 кг

Колір

Чорний

Комплектація

Проектор; Пульт керування; Адаптер живлення; Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера