Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажна ванночка для ніг Beurer FB 35

Код:643441
Є в наявності
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 35 video preview
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 35 фото
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 35 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 42 ₴
4 229
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажна ванночка Beurer FB 35 – це справжній порятунок для втомлених ніг. Вона об'єднує корисний вплив води та різних видів масажу, щоб ви могли відпочити після важкого трудового дня або, навпаки, отримати заряд бадьорості. Регулярний масаж стоп покращує кровообіг, служить профілактикою артриту, болів в суглобах, знімає втому, напругу та стрес. А вбудований аромафільтр дозволяє максимально розслабитися і насолодитися своїм портативним домашнім спа.

Особливості:

  • Аромафільтр для есенції або ефірних масел
  • 3 режими: вібраційний та бульбашковий масаж, контроль температури води
  • Вбудовані ролики для масажу рефлекторних зон
  • Масажна устілка
  • 3 змінні насадки для педикюру
  • Нековзні гумові ніжки

Розслаблююча ароматерапія

Подвойте користь від гідромасажу, додавши у воду ароматичні солі або ефірні масла. Так, масло з лаванди чудово заспокоює і знімає напругу, екстракт кінського каштана допомагає при набряках, а масло розмарину – чудовий засіб при пітливості ніг. Обирайте аромат залежно від того ефекту, який хочете отримати, і насолоджуйтеся кожною хвилиною відпочинку.

Комбінований вплив

Досягніть максимального ефекту поєднуючи ароматерапію з іншими видами масажу. Зокрема, за допомогою вбудованих роликів можна одночасно робити рефлекторний масаж стоп. Він буде стимулювати біологічно активні точки на стопах, тим самим впливаючи практично на весь організм, підвищуючи тонус, покращуючи кровообіг і сон.

Делікатний бульбашковий масаж

Режим бульбашкового масажу перетворює ванночку для ніг на міні-джакузі. Сотні маленьких бульбашок ніжно погладжують шкіру, прекрасно розслабляючи і допомагаючи відновити сили після напруженого дня. Крім того, такий масаж підсилює кровообіг і стимулює обмін речовин.

Інфрачервоне світло

Інфрачервоне випромінювання покращує циркуляцію крові, за рахунок чого прискорюється обмін речовин, швидше виводяться токсини, знімається напруга в м'язах. Також використання інфрачервоної лампи стане в нагоді при лікуванні застуди та буде особливо корисне тим, хто має проблеми з суглобами.

Цілющий вплив магнітів

Вбудовані магніти створюють поле, яке сприятливо впливає на ноги і весь організм в цілому. Вони допомагають позбутися болю у м'язах та суглобах, відчуття тяжкості у ногах, прискорюють циркуляцію крові.

Ніжний вібраційний масаж

Потіште себе делікатним вібраційним масажем в кінці довгого робочого дня. Розслаблюючі вібрації проникають глибоко у тканини, стимулюючи кровообіг, знімаючи відчуття втоми й важкості у ногах.

Аксесуари для догляду

Поєднайте приємне з корисним. У комплекті з масажною ванною йдуть 3 змінні насадки:

  • з круглими виступами
  • пемза
  • щітка

Вони дозволяють заощадити час і подбати про красу ваших ніжок під час розслаблюючих водних процедур, наприклад, видалити огрубілу шкіру або додатково розім'яти м'язи.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

140 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Аромафільтр для есенції або ефірних олій; Вбудовані ролики для масажу рефлекторних зон; Масажна устілка; 3 змінні насадки для педикюру; Нековзні гумові ніжки

Зручність експлуатації

Кількість режимів

4

Джерело живлення

Вiд мережi

Панель управління

2 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

41 х 38 х 17 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажна ванночка для ніг Beurer FB 35