Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue)

Код:613355
Архiв
Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue) video preview
Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue) фото
Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue) фото
Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue) фото
Гіроскутер Like.Bike Mini + (Military blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-4%
Вигода 550 ₴
cashback iconКешбек 144 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

«Гібрид» гіроборда та великого гіроскутера Like.Bike Mini+

Like.Bike Mini+ – гіроскутер, цікавий «гібрид» гіроборда та великого гіроскутера.

Це – нова та революційна модель, яка є безсумнівним успіхом у сегменті міні-гіроскутеров. До того ж, Like.Bike Mini+ втілює всі інноваційні рішення старшої моделі Elite.

Навчитися керувати Mini+ – легко

Гіроскутер Mini+ вимагає зовсім небагато часу для навчання принципам руху. Легкий, компактний майданчик на двох колесах обладнаний невеликим кермом висотою приблизно до колін.

Для розгону та гальмування тут потрібно злегка нахилятися вперед або назад. А щоб повернути, досить колінами відхилити кермо в потрібну сторону. Така модель руху є набагато більш зручною, ніж на звичайному гіроскутері.

Зручний додаток для віддаленого керування

Додаток Like.Bike+ для iOS / Android платформ дозволяє управляти гіроскутером віддалено з вашого смартфона. Фактично, тим самим перетворюючи Mini у радіокеровану модель, якою можна керувати навіть як іграшкової машинкою.

У повсякденному житті програма допоможе зі зручністю контролювати ваш транспортний засіб та налаштувати гіроскутер під свої потреби, а саме:

  • Встановити обмеження швидкості
  • Подивитися пробіг
  • Налаштувати миттєву швидкість
  • Змінити колір підсвічування тощо.

Блокування від викрадень

Додаток Like.Bike+ дозволяє вам також дистанційно блокувати ваш пристрій. Після цього, якщо хтось спробує взяти без дозволу гіроскутер, він почне вібрувати та подавати звукові сигнали.

Якщо у цей момент ви перебуваєте у зоні досяжності сигналу Bluetooth, ваш смартфон також почне вібрувати.

Автоматична система відключення

Після того, як ви вмикаєте гіроскутер, але не використовуєте його протягом 10 хвилин, гіроскутер вимикається автоматично.

Автоматичне відключення відбувається також, якщо гіроскутер знаходиться у перевернутому стані більше 5 хвилин.

Наочна система індикаторів

Миготливий індикатор гіроскутера демонструє активність сигналу Bluetooth. Рівний палаючий індикатор сигналізує про те, що пристрій підключено до смартфону. Індикатор обмеження швидкості вкаже на наявність обмеження у налаштуваннях транспорту.

Розумний акумулятор Like.Bike Mini+

Ємність акумулятора Like.Bike+ – 235 Втгод. Заряду акумулятора вистачає на дистанцію до 22 км. Якщо заряд батареї гіроскутера опускається нижче 20%, індикатор батареї блимає, що свідчить про необхідність підзарядки. Додаток визначає точний рівень заряду батареї та відстань, яку ще може пройти гіроскутер.

Якщо рівень батареї опускається нижче 30%, гіроскутер зменшує швидкість, а якщо заряд нижче 10%, ви почуєте звуковий сигнал, і гіроскутер зменшить швидкість до 7 км / год. Час зарядки акумулятора – 4 години.

Потужний та прохідний

Like.Bike Mini+ обладнаний двома моторами з максимальною потужністю-350 Вт. Він здатний розганятися до 16 км / год та підніматися вгору з кутом нахилу до 15 °. Ультра-легка вага пристрою всього 12.8 кілограм – це споряджена маса нового гіроскутера, необхідна, щоб розвинути максимальну швидкість.

Like.Bike Mini+ – сучасний, розумний та прохідний транспортний засіб, який враховує потреби, а головне – комфорт райдера. Він стане вірним та надійним супутником у ваших прогулянках та поїздках.  

5 переваг пристроїв Like.Bike

1. Гарантована якість.

Персональний транспорт Like.Bike виготовлений за замовленням компанії «Цитрус», найбільшим виробником персонального електротранспорту в світі. Група компаній партнерів володіє 400 ключовими індустріальними патентами. Компанія «Цитрус» - єдиний офіційний дилер в нашій країні.

2. Кращі комплектуючі на ринку. Процесор від Qualcomm, акумулятор Samsung, двигуни власного виробництва.

У персональному транспорті Like.Bike встановлено процесор від титулованого виробника Qualcomm, якість якого підтверджено співпрацею з усіма виробниками смартфонів. Довговічна батарея від корейського гіганта Samsung й двигуни власного виробництва роблять пристрої Like.Bike взірцем якості на ринку персонального транспорту.

3. Особиста безпека користувача.

Пам'ятайте! Купуючи неоригінальні пристрої, з сумнівною якістю збору й комплектуючих, ви піддаєте небезпеці своє здоров'я. Адже подібні пристрої можуть як спалахнути під час зарядки, так й припинити працювати в будь-який момент й скинути райдера на асфальт. А що якщо в цей час на пристрої буде Ваша дитина? Кращі комплектуючі й оригінальна батарея Samsung, встановлені в пристроях Like.Bike, повністю позбавляють своїх власників від подібних ризиків.

4. Офіційна гарантія на території України.

Гарантійне обслуговування поширюється на пристрої, куплені в авторизованих точках продажу мережі «Цитрус» й «E-ton». Термін дії гарантії на пристрої Like.Bike складає 12 місяців з дня придбання. Протягом цього терміну, при виникненні гарантійного випадку, ремонт буде проведений в рамках законодавства України.

Післягарантійний сервіс і підтримка.

Після завершення гарантійного терміну, ви можете продовжувати обслуговувати й ремонтувати персональний транспорт Like.Bike в нашому сервіс-центрі. Також наявність корпусних запчастин, дозволяє нашим спеціалізованим «Цитрус/Сервісам» виконувати не гарантійний ремонт пристроїв при механічних пошкодженнях корпусу. Ви можете задати питання в будь-якій з точок продажів неофіційних пристроїв «Що мені робити, якщо розіб'ється корпус пристрою?» й побачити здивування в очах продавців.

Завжди в наявності всі комплектуючі та запасні частини.

Склад запчастин, батарей й витратних матеріалів «Цитрус/Сервісу» дозволяє проводити ремонт й після гарантійне обслуговування в стислі терміни, в рамках встановленого законодавства України.

Інженери сервіс-центру, пройшли підготовку та стажування за програмою заводу виробника.

Наші інженери – єдині в Україні, хто пройшов подібне стажування.

5. Гарантія якості.

Представник компанії «Цитрус», перебуваючи на заводі, забезпечує додатковий QC (quality control) – контроль якості пристроїв Like.Bike, шляхом відбору тестових зразків виготовленої партії й ретельної перевірки їх повного функціоналу.

Характеристики

Завантаження