Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Гіроскутер Ninebot S (Black)

Код:652852
Архiв
Гіроскутер Ninebot S (Black) фото
Гіроскутер Ninebot S (Black) фото
Гіроскутер Ninebot S (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-44%
Вигода 8 000 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гироскутер Ninebot S

Гіроскутер Ninebot S – це компактний та потужний електротранспорт, який чудово підходить для невеликих поїздок по місту та активного відпочинку з друзями. Він оснащений двома двигунами, що дозволяють йому розганятися до 16 км/год і пневматичними шинами, які роблять поїздки набагато комфортніше. А ще цей транспорт слухняний, простий у використанні і екологічний. Насолоджуйтесь кожною поїздкою і весело проводьте час на відкритому повітрі з Ninebot S!

Особливості:

  • Максимальна дальність поїздки на одному заряді – 22 км
  • Максимальна швидкість: 16 км/год
  • Легке керування за допомогою фірмової ручки
  • Корисний мобільний додаток для iOS/Android
  • Захист від води та пилу рівня IP54
  • Можливість блокування та сигналізація
  • LED фара для їзди у темний час доби

Потужний, швидкий, витривалий

Гіроскутер має одразу два мотори, потужністю по 350 Вт кожен. Вони дозволяють йому розвивати швидкість до 16 км/год і легко проходити будь-які підйоми та спуски з нахилом до 15°. А завдяки акумулятору ємністю 236 Втгод транспорт здатний подолати відстань до 22 км на одному заряді. Сміливо виїжджайте на прогулянку і катайтеся скільки завгодно.

Слухняний кожному вашому руху

Ninebot S оснащений цілою низкою систем, які роблять керування гіроскутером і кожну поїздку ще зручніше. Він автоматично стабілізується і знаходить рівновагу, а також аналізує стан вашого тіла і підлаштовується під вас, що зменшує ймовірність падіння до мінімуму. Водночас час поліпшена електроніка відповідає за точність поворотів, щоб ви могли насолоджуватися швидкістю та маневреністю свого електричного двоколісного друга.

Плавність руху та хороше зчеплення з дорогою

Асфальт і газони, ґрунтові дороги або гравій. Спритний Ninebot S може легко впоратися з будь-яким дорожнім покриттям завдяки 10,5-дюймовим пневматичним шинам. Вони забезпечують транспорту хорошу стійкість навіть на нерівній поверхні, а особливий малюнок на протекторах шин сприяє більш надійному зчепленню з дорожнім покриттям.

Смартфон замість бортового комп'ютера

Керуйте гіроскутером віддалено зі свого смартфона за допомогою корисного і зрозумілого додатка Segway-Ninebot (iOS, Android). Він також дозволяє налаштовувати LED-підсвічування, відстежувати швидкість руху та пройдені маршрути, блокувати пристрій, оновлювати прошивку та багато іншого.

Корпус з магнієвого сплаву

Цьому гіроскутеру не страшні випадкові удари та зіткнення. Корпус і платформа моделі зроблені з магнієвого сплаву, який також використовують при літакобудуванні. Цей матеріал легкий, але при цьому надзвичайно міцний, вирізняється чудовою корозійною стійкістю та розподілом тепла.

Вільне пересування у будь-який час доби

Ninebot S оснащений яскравою LED-фарою та налаштовуваним світлодіодним підсвічуванням, яке дозволяє комфортно та безпечно кататися навіть у темний час доби. Причому ви самостійно можете обирати колірну гамму та режим освітлення, змінюючи їх у будь-який час в налаштуваннях додатка.

Всебічний захист

Компанія Segway приділяє особливу увагу безпеці. Причому це стосується як захисту самого пристрою, так і його власника. Наприклад, функція блокування гіроскутера і протиугінна сигналізація допоможуть вберегти ваш персональний транспорт від крадіжки, а система Smart BMS (Smart Battery Management System) забезпечує надійну та стабільну роботу акумулятора, аналізуючи навантаження і відстежуючи стан комірок у режимі реального часу.

Характеристики

Завантаження