Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G

Код:684802
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G фото
cashback iconКешбек 169 ₴
16 990

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HS-453DX – це безшумний мережевий накопичувач, який дозволяє користувачам насолоджуватися медіаконтентом, не відволікаючись на сторонні шуми. В першу чергу накопичувач призначений для власників домашніх кінотеатрів та колекціонерів музичних записів, а також тих користувачів, які хочуть отримати тихе файлове сховище для роботи у режимі 24/7. Безвентиляторний HS-453DX не має рухомих частин та отворів в корпусі – це не лише дозволяє йому залишатися чистим протягом тривалого терміну служби, а й підвищує надійність роботи. Накопичувач оснащений мережевим інтерфейсом 10 Гбіт/с RJ45, двома портами M.2 SSD 2280 в сукупності з відсіками для HDD 3,5", це дозволяє домогтися високих швидкостей при роботі з медіа-контентом.

 

Особливості

  • Плаский корпус HS-453DX має не лише обтічний, стильний дизайн, а і чудово забезпечує належний температурний режим навіть при великому завантаженні.
  • Мережевий інтерфейс 10 Гбіт/с RJ-45 під традиційну мідь, дозволяє збільшити продуктивність спільної роботи та додатків віртуалізації.
  • Масштабованість мережевого сховища досягається завдяки iSCSI-SAN (IP-SAN).
  • Встановлення NVMe M.2 SSD дозволяє підвищити продуктивність операцій введення/виведення за рахунок кешування даних, що передаються.
  • Інтегрований графічний процесор дозволяє відтворювати, транскодувати і переглядати відео до 4K безпосередньо з пристрою на телевізорах або моніторах.
  • Миттєві знімки стану системи і даних, дозволяють захистити дані від ненавмисного пошкодження і швидко відновити в разі вірусних атак.
 

Безвентиляторний та енергоефективний дизайн

Плаский корпус HS-453DX має не лише обтічний, стильний і, на відміну від більшості традиційних NAS, компактний дизайн, а й ефективно розсіює тепло. Цей інноваційний дизайн чудово забезпечує належний температурний режим навіть при великому завантаженні. HS-453DX є екологічним пристроєм, що включає такі опції, як перехід дисків у сплячий режим і графік керування електроживленням.

 
 

HS-453DX об'єднує в одному корпусі слоти під накопичувачі різного формату, такі як M.2 SATA, 2,5-дюймові SSD і 3,5-дюймові HDD для побудови збалансованого рішення з підтримкою багаторівневого зберігання. Два слоти для компактних та надійних накопичувачів формату M.2, а також ще два слоти під 2,5-дюймові SSD або 3,5-дюймові HDD дозволяють як гнучко організувати SSD-кеш, так і просто розмістити дані для підвищеної швидкості введення/виведення. Застосування SSD-кеша не лише значно підвищує продуктивність системи в цілому, а і є найкращим вибором для додатків віртуалізації, де характерна обробка випадкових IOPS-запитів.

 
 

Перегляд відео

Завдяки вбудованому графічному адаптеру Intel UHD Graphics 600, HS-453DX підтримує двоканальне апаратне декодування 4K H.264 і транскодування у реальному часі, що дозволяє перетворювати відео на універсальні формати файлів, які можна легко відтворювати на декількох пристроях*. Ви також можете переглядати високоякісні мультимедійні файли 4K 60FPS на HDTV за допомогою виходу HDMI 2.0 або використовувати з Plex® Media Server для потокового передавання мультимедійних файлів на мобільні пристрої і пристрої потокового передавання мультимедіа (включаючи DLNA®, Roku®, Apple TV®, Amazon Fire TV® та Google Chromecast™). Пульт дистанційного керування QNAP RM-IR004 можна налаштувати за допомогою QButton, таким чином як це буде зручно саме вам.

  * Архітектура HS-453DX забезпечує апаратне декодування, кодування і транскодування H.264. Однак якість відтворення може варіюватися залежно від таких факторів, як програмне забезпечення для відтворення, формати файлів, використання системи та доступна пропускна здатність.  


Security Counselor

Додаток Security Counselor – це єдина консоль в якій зібрані всі чек-листи з мережевої безпеки. В інтерфейсі додатка ви побачите всі можливі потенційні проблеми та вразливості та пропоновані варіанти їх усунення. З панелі керування ви зможете гнучко налаштувати будь-який параметр від SSL-сертифікатів, блокування пулів IP-адрес та стану антивірусних програм, до налаштування користувачів і прав їх доступу до кожного ресурсу. Додатковими інструментами для підвищення безпеки є мобільні повідомлення і двофакторна аутентифікація. Security Counselor - ваш особистий консультант з безпеки.

 
 

Сервер «Все в одному» для гостьових віртуальних машин та контейнерів

Станція віртуалізації та Container Station спільно забезпечують комплексний підхід до побудови систем віртуалізації. QNAP дозволить вам реалізувати будь-яке завдання віртуалізації, забезпечивши при цьому високу продуктивність і надійність зберігання.

 

Операційна система QTS – інтуїтивно зрозуміла, модульна та інтелектуальна

Завдяки модульним додатам та функціям QTS підвищує ефективність керування пристроєм, персональну продуктивність і відкриває широкі можливості мультимедіа та багато іншого, роблячи ваш NAS більш простим, ефективним і гнучким! Вбудований центр додатків з сотнями додатків для встановлення на вимогу, реалізує практично необмежені функції NAS. Новий Qboost надає інструмент оптимізації NAS, що прискорює роботу додатків і розподіляє системні ресурси між ними. QTS руйнує бар'єри між пристроями, платформами та відстанями, забезпечуючи хмарні сервіси з розширеним функціоналом.

 
 

Оптимізована взаємодія і спільне використання файлів із синхронізацією

HS-453DX централізовано зберігає дані та різні файли і підтримує протоколи SMB/CIFS, AFP та NFS для спільного використання файлів у мережах Windows, Mac, Linux/UNIX. У поєднанні з утилітою Qsync NAS QNAP стає безпечним високопродуктивним центром обробки даних і синхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений в HS-453DX, буде доступний для всіх пов'язаних пристроїв, таких як комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Ви можете синхронізувати загальні папки і групові папки для спільного використання файлів всередині робочих груп, що значно підвищує гнучкість командних проектів та спільної роботи. Файлами можна централізовано керувати з єдиного інтерфейсу FileStation, включаючи файли з мобільних пристроїв та оптичних дисків. FileStation також дозволяє синхронізувати дані з віддаленим NAS або передавати файли між NAS та публічними хмарними сервісами.

 

Широкий спектр рішень для резервного копіювання та аварійного відновлення

QNAP надає гнучке рішення для резервного копіювання та аварійного відновлення, забезпечуючи типові завдання резервного копіювання «з коробки». Завдяки наявним у центрі додатків модулям інтеграції з більшістю популярних систем архівації – QNAP здатний займати місце в наявній мережевій інфраструктурі без додаткових витрат.

Характеристики

Основні характеристики

Процесор

Intel Celeron J4115

Тактова частота процесору

1,5 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

DDR4

Системна пам'ять

8 ГБ

Flash-пам'ять

4 ГБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

2 x HDMI

1 x 10 Gigabit Ethernet

1 x Gigabit Ethernet

2 x USB 3.2

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

24 ТБ

Файлова система

EXT3

HFS+

NTFS

EXT4

FAT

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Гаряча заміна дисків

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Linux

QTS

Додаткова інформація

Умови експлуатації: Робочий діапазон температур: 0 - 40˚C; Відносна вологість: 0 - 95% при 27˚C; Електроживлення: Зовнішній блок живлення, 90 Вт; Вхідна напруга: 100 - 240 В

Фізичні характеристики

Колір

Золотистий

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

42,8 x 404 x 220 мм

Вага

3,8 кг

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP HS-453DX-4G