Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G

Код:684796
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G фото
cashback iconКешбек 116 ₴
11 600

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легкий, тихий та універсальний

TS-251D — дводискове рішення для безпечного зберігання даних із широкими мультимедійними можливостями. Завдяки слоту PCIe функції NAS може бути розширено та пристосовано під різні завдання. Установлення карт QM2 обладнує пристрій додатковими роз'ємами для M.2 SSD і портом 10/5/2,5 Гбіти/с. Відеовихід HDMI перетворює TS-251D в мультимедійний програвач, а застосунок QuMagie дає змогу упорядкувати архів фотографій на основі технологій AI за категоріями, як-от: «Люди», «Речі» і «Місця».

У порт PCIe встановлюють різні карти розширення: мережеві карти 10 Гбітів/с, 5 Гбітів/с, 2,5 Гбіти/с; M.2 SSD; USB 3.2 Gen 2.

Пряме виведення відео в 4К через HDMI-порт; онлайн-транскодування; Передавання потокового відео через мережу.

Миттєві знімки — швидко створювані резервні копії на блоковому рівні, які захищені від вірусів-шифрувальників і дають змогу відновити потрібні файли.

Широкий спектр мультимедійних застосунків, якими можна керувати з єдиної точки — Multimedia Console.

HBS (Hybrid Backup Sync): резервне копіювання та синхронізація даних NAS з іншими мережевими накопичувачами або хмарними сховищами. QuDedup: дедуплікація даних у джерелі для зниження розмірів резервної копії і навантаження на мережу.

Функція VJBOD під'єднає частину або весь простір іншого NAS QNAP, щоб керувати великим дисковим простором з однієї точки.

Двоядерний процесор Intel Celeron J4025

TS-251D обладнано двоядерним процесором Intel Celeron J4025 з тактовою частотою 2.0 ГГц (до 2,9 ГГц), оперативною пам'яттю DDR4, одним гігабітним мережевим портом і двома дисковими відсіками SATA 6 Гбітів/с, а також слотом PCIe.

Інтелектуальне керування зображеннями QuMagie

Функція для каталогізації фотографій QuMagie Core AI визначає обличчя людей, ідентифікує об'єкти та розподіляє файли за альбомами, зокрема й за геотегами. Крім цього, QuMagie сортує зображення за часовою шкалою, установлює обкладинки альбомів і пропонує різноманітні інструменти пошуку.

Транскодування відео в реальному часі 4K

TS-251D завдяки інтегрованому відеоадаптеру Intel UHD Graphics підтримує двоканальне апаратне декодування 4K і транскодування в реальному часі, щоб перетворювати відеофайли в потрібні формати та роздільну здатність екранів, які можна коректно відтворювати на різних пристроях. TS-251D може безпосередньо виводити медіафайли з роздільною здатністю 4K на HDTV і монітори через HDMI-порт або через мережу за допомогою застосунків і протоколів Plex Media Server, DLNA, Roku, Apple TV (через Qmedia), Amazon Fire TV і Chromecast.

Просте й безпечне керування файлами

File Station — це базовий вебзастосунок QTS для керування файлами з такими можливостями, як: завантаження на NAS простим перетягуванням миші, переміщення між папками, перейменування і видалення, установлення прав доступу для користувачів і легкий обмін посиланнями. За допомогою Microsoft Office Online ви можете відкривати та редагувати документи Word, Excel і PowerPoint, що зберігаються на TS-251D, без потреби завантаження з мережевого сховища на ПК.

Резервне копіювання, доступ та синхронізація файлів

TS-251D централізовано зберігає файли та надає до них доступ через протоколи SMB/CIFS, AFP і NFS для пристроїв під керуванням різних операційних систем: Windows, Mac і Linux/UNIX. Через утиліту Qsync будь-який файл, що завантажено в TS-251D, стає доступним на будь-якому з пристроїв — це можуть бути локальні та віддалені комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Крім цього, у застосунку HBS можна зробити резервне копіювання і синхронізацію даних між TS-251D і іншими сховищами QNAP, віддаленими серверами або хмарними сервісами. Убудований механізм QuDedup допомагає скоротити обсяг копійованих файлів після дедуплікації. Комп'ютерна утиліта QuDedup Extract Tool потім відновить дедупліковані файли до їхнього нормального стану.

Знімки Volume&LUN для відновлення

Менеджер зберігання QTS має в арсеналі простий інструмент для створення миттєвих знімків і відновлення даних у будь-який момент часу, щоб максимально знизити ймовірність утрати важливої інформації, розміщеної на мережевому накопичувачі. Ви можете робити миттєві знімки та реплікацію Volume/LUN-знімків на віддалений сервер, копіюючи тільки зміни джерела. Також можна швидко створити точну копію локального тому, вибравши з архіву потрібний знімок, без потреби переривання поточних операцій системи. Можна опціонально настроїти створення знімків за розкладом до планових операцій реплікації через протоколи RTRR/rsync, навіть якщо з файлами в цей момент працюють.

Розширюйте функціональність NAS через слот PCIe

Використовуйте вільний слот PCIe Gen 2.0 x4, щоб розширити можливості мережевого накопичувача. Наприклад, установіть плату QNAP QM2 зі слотами M.2 SSD і портом 10 Гбітів/c, щоб використовувати технологію багаторівневого зберігання Qtier для оптимальної продуктивності системи. Якщо додати Wi-Fi-карту QWA-AC2600, то TS-251D зможе працювати як бездротова точка доступу. А за допомогою мережевих адаптерів QXG 10 Гбітів/c або 5 Гбітів/c можна збільшити швидкість дротового доступу до даних.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

Intel Celeron J4025

Тактова частота процесору

2,0 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

SO-DIMM DDR4

Системна пам'ять

2 ГБ

Flash-пам'ять

4 ГБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x HDMI

1 x Gigabit Ethernet

2 x USB 2.0

3 x USB 3.2 Gen1

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Слоти розширення

1 x PCIe 2.0 x4

Максимальна ємність

32 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

FAT

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Сканування на збійні блоки

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Microsoft Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux та UNIX

QTS

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

16,8 x 10,5 x 22,6 см

Вага

1,48 кг

Комплектація

Сховище; Інструкція; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Кріпильні гвинти

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-251D-2G