Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G

Код:684804
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G фото
cashback iconКешбек 182 ₴
18 200

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Маса можливостей

Мережевий накопичувач TS-431X3 оснащений чотириядерним процесором з тактовою частотою 1,7 ГГц і відрізняється компактним дизайном корпусу, який легко вписується у будь-який інтер'єр і займає мінімум місця. Лотки з замками запобігають випадковому витяганню дисків, і, як наслідок, втраті даних. TS-431X3 забезпечує комплексне локальне, віддалене і хмарне резервне копіювання, а також технологію безпечних миттєвих знімків, щоб створити надійний план резервного копіювання та аварійного відновлення.

Порт 10 Гбіт/с SFP+ для підвищення швидкості обміну довільними файлами через мережу та прискорення роботи віртуалізації.

HBS (Hybrid Backup Sync) може створювати резервні копії та синхронізувати ваші дані з іншими NAS, серверами та хмарним сховищем для комплексного резервного копіювання та аварійного відновлення.

Миттєві знімки повністю записують стан системи та дані, даючи змогу захистити файли та дані від випадкового видалення та атак шкідливих програм.

Підтримка контейнерів LXC і Docker сприяє оперативному розгортанню додатків незалежно від платформи, таких як хмарні сервіси, сервери та ПК.

File Station забезпечує централізоване керування файлами на NAS, під'єднаних пристроях та хмарних сервісах, спрощуючи керування даними і заощаджуючи час.

Технологія віртуального JBOD від QNAP дозволить як надати власну дискову ємність для віддалених NAS, так і задіяти дискову ємність іншого QNAP.

QTS

Завдяки модульному розподілу безлічі додатків та функцій операційна система QTS підвищує ефективність керування, персональну продуктивність, мультимедіа та багато іншого, роблячи роботу з NAS простішою, ефективнішою та гнучкішою! Вбудований центр додатків з сотнями програм, що встановлюються на вимогу, реалізує практично безмежні функціональні можливості NAS. Новий Qboost надає інструмент оптимізації NAS, який допомагає прискорювати додатки, відновлювати системні ресурси і планувати програми. QTS долає бар'єри пристроїв, платформ та географічного положення, щоб надати вам оптимізовані хмарні можливості та увімкнути розширені функції.

Комплексне рішення для відеоспостереження та цілодобової безпеки

Surveillance Station має зручний інтерфейс і підтримує понад 3000 IP-камер. Завдяки розширюваній системі ліцензування каналів IP-камер користувачі можуть створити комплексну систему спостереження для моніторингу у реальному часі, запису та відтворення медіафайлів. Користувачі з обмеженим бюджетом також можуть заощадити на камерах, використовуючи веб-камери USB для запису. Канали відеоспостереження можна відстежувати у будь-який час за допомогою додатка Vmobile на мобільних пристроях.

Захистіть свою територію з QVR Pro

QVR Pro – це сучасне рішення для відеоспостереження на базі NAS, яке спрощує керування камерою, розподіл місця для зберігання, перегляд у реальному часі з камери та відтворення. Виділений простір для зберігання даних спостереження можна налаштувати на сховищі для оптимізації продуктивності системи, а канали спостереження можна відстежувати у будь-який час за допомогою мобільного додатка QVR Pro Client. Користувачі з обмеженим бюджетом можуть навіть використовувати веб-камери USB як мережеві камери, використовуючи QVR Pro з додатком QUSBCam2.

Розширте функціональність NAS за допомогою контейнерів і додатків

Container Station об'єднує технології віртуалізації LXC та Docker®, дозволяючи користувачам розміщувати і керувати контейнерними додатками безпосередньо на сховищі. Завдяки безлічі популярних і повністю налаштованих додатків, доступних з вбудованого Docker Hub® (В тому числі для автоматизації та мультимедіа), пристрій надає користувачам широкий спектр потенційних функцій і можливостей додатків. Сховище також має додатки для резервного копіювання/синхронізації, керування контентом, зв'язку, завантаження та розваг. Кожен додаток можна встановити з Центру додатків QTS одним кліком миші.

Збільште вашу продуктивність

Операційна система QTS надає рішення для спрощення резервного копіювання файлів, керування, пошуку та багато чого іншого.

QmailAgent

Централізоване керування та перемикання між різними обліковими записами електронної пошти, резервне копіювання електронної пошти на TS-673 та забезпечення безпеки електронної пошти та особистої конфіденційності.

Notes Station 3

Notes Station 3 забезпечує переваги спільного ведення нотаток з підвищеною продуктивністю для підвищення ефективності вашої робочої групи.

Розумне подання

Qfiling автоматизує організацію файлів. Файли автоматично архівуються у папки відповідно до ваших налаштувань.

Повнотекстовий пошук

Qsirch швидко знаходить зображення, музику, відео, документи, електронні листи та інші файли.

Просте керування фотографіями з автоматичною категоризацією фотографій AI з підтримкою QuMagie

QuMagie пропонує вам абсолютно новий досвід керування фотографіями. Завдяки інтеграції алгоритму глибокого навчання AI QuMagie забезпечує розпізнавання облич, ідентифікацію об'єктів та географічні теги фотографій на вашому NAS. Схожі фотографії групуються в альбомах AI (наприклад Люди, Речі та Місця). Інші корисні функції включають вбудовану прокрутку шкали часу, налаштовувані обкладинки папок та потужний інструмент пошуку, який надає вам ідеальне рішення для керування фотографіями та обміну ними.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

Annapurna Labs Alpine AL314

Тактова частота процесору

1,7 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

SO-DIMM DDR3

Системна пам'ять

4 ГБ

Flash-пам'ять

512 МБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x SFP+ Ethernet 10 GbE

2 х RJ-45

3 x USB 3.2 Gen1

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

64 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Сканування на збійні блоки

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Гаряча заміна дисків

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Microsoft Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux та UNIX

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

170 x 160 x 219 мм

Вага

2,01 кг

Комплектація

Сховище; Інструкція; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Кріпильні гвинти

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-431X3-4G