Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G

Код:684807
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G фото
cashback iconКешбек 392 ₴
39 215

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сучасні технології

Модель TS-453BT3 має елегантний зовнішній вигляд і являє собою ідеально збалансоване рішення для медіа-студій або невеликих творчих робочих груп, які хочуть підвищити ефективність робочих процесів. Завдяки двом портам Thunderbolt 3 в поєднанні з кешуванням на базі модулів M.2 SSD і можливістю з'єднання Ethernet 10GBASE-T, мережевий накопичувач TS-453BT3 створить ідеальне середовище для професійного редагування важкого контенту і високошвидкісного обміну файлами.

Високошвидкісний обмін Thunderbolt 3/SMB

Підтримка кешування на базі двох слотів M.2 SATA 6 Гбіт/с SSD

Вбудований порт 10G Ethernet (10 Гбіт/с)

Автоматичний тірінг на базі Qtier і SSD кешу

Підтримка 4K контенту і транскодування у реальному часі

Ефективна організація файлів з Qfiling

QNAP об'єднує користувачів Mac та Windows

Накопичувач TS-453BT3 ідеальне рішення для користувачів Mac з інтерфейсом Thunderbolt 3, але також сумісний з Thunderbolt 2 на більш ранніх моделях Mac при наявності відповідного адаптера. Удвічі збільшена смуга пропускання Thunderbolt 3 забезпечує плавне редагування ще більш важкого контенту і підтримує більш високу швидкість обміну файлами, що особливо важливо для професіоналів, що працюють з великими об'ємами даних. TS-453BT3 дозволяє підключити два Thunderbolt-сумісних пристрої, не впливаючи на продуктивність системи. Додаток Final Cut Pro X 10.3 підтримує спільне використання файлів через SMB, користувачі Windows машин і інші пристрої, що підтримують з'єднання Thunderbolt 3, 10 Гбіт або 1 Гбіт Ethernet, можуть більш ефективно брати участь в процесі редагування.

Thunderbolt через Ethernet (T2E) і назад

Прокидання інтерфейсу Thunderbolt через Ethernet (T2E)* дозволяє Мас пристроям мати доступ до мережі 10 Гбіт Ethernet через накопичувач, надаючи зручне та ефективне рішення для обміну файлами без потреби придбання додаткових адаптерів і конверторів. Примітка: Швидкість передавання даних може варіюватися в деяких межах при використанні віртуального комутатора. Компанія QNAP працює над підвищенням продуктивності та оптимізацією T2E рішення.

Карта розширення M.2 SATA SSD/10GBASE-T

Попередньо встановлено карта розширення забезпечує високу пропускну здатність завдяки інтерфейсу 10G Ethernet, а також дозволяє оптимізувати роботу з даними за рахунок установки компактних M.2 SSD модулів для кешування даних, не займаючи при цьому основні слоти накопичувача, використовувані, як правило, для жорстких дисків великої місткості. Механізм Qtier з технологією автоматичного тірінга буде переміщати найбільш затребувані дані на швидкі SSD диски, підвищуючи ефективність робочого процесу. Штатна карта розширення (QM2-2S10G1TB) призначена винятково для моделі TS-453BT3. Накопичувач TS-453BT3 сумісний з картами: QM2-2S, QM2-2P, QM2-2S10G1T і QM2-2P10G1T.

Витончений і продуманий

Мережевий накопичувач TS-453BT3 з'явився на світло в стильному дизайні і з новою OLED-панеллю для відображення основних системних параметрів і механізмом безгвинтового кріплення 3.5 "жорстких дисків. Пилозахищені сенсорні кнопки дозволяють настроїти мережеві параметри і стандартний пароль доступу, а також з їх допомогою можна розбудити, перезавантажити або вимкнути пристрій.

QTS – Проста та Ефективна

Інтерфейс QTS допомагає робити налаштування легко і зручно. На робочому столі можна знайти потрібні функції, створити ярлики для доступу до окремих програм або їх групам, відстежити важливу системну інформацію в реальному часі і відкривати відразу кілька вікон для паралельного виконання завдань.

Розподіл мережевого трафіку

Сховище дозволяє виділити додаткам мережеві інтерфейси для розподілу трафіку. Крім цього, мережеві ресурси додатково поділяються між TS-453BT3, віртуальними машинами і контейнерними додатками в сервісі «Network & Virtual Switch».

Синхронізація файлів для різних пристроїв

Додаток Qsync дозволяє вибрати один з декількох сценаріїв синхронізації і організації загального доступу до файлів. Будь долучення на мережевий накопичувач буде доступний на авторизованих комп'ютерах, ноутбуках і мобільних пристроях. Особливо корисним Qsync виявиться для часто подорожуючих людей, які завжди хочуть мати під рукою актуальні копії важливих файлів на різних пристроях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

Intel Celeron J3455

Тактова частота процесору

1,5 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

DDR3

Системна пам'ять

8 ГБ

Flash-пам'ять

512 МБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

2 x HDMI

2 x Thunderbolt 3

1 x 10 Gigabit Ethernet

2 х RJ-45

5 x USB 3.2 Gen 1

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Кількість слотів для M.2

2

Форм-фактор M.2

2280

Слоти розширення

1 x PCIe 2.0 x2

Максимальна ємність

64 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Сканування на збійні блоки

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Гаряча заміна дисків

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Microsoft Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux та UNIX

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

168 х 105х 226 мм

Вага

2,5 кг

Комплектація

Мережевий накопичувач; Пульт ДК; Посібник зі встановлення; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Гвинти для кріплення дисків

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-453BT3-8G