Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище Synology NVR1218

Код:684856
Немає в наявності
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
Мережеве сховище Synology NVR1218 фото
cashback iconКешбек 81 ₴
8 100

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Багатофункціональна автономна система відеоспостереження

Мережевий відеореєстратор Synology NVR1218 робить процес відеоспостереження вкрай зручним завдяки можливості відтворювати і записувати відео з 12 IP-камер. Крім того, ця система забезпечує неймовірну енергоефективність.

HDMI-вихід з роздільною здатністю 1080p для локального перегляду

Користувачі можуть переглядати записи з камер відеоспостереження і керувати камерами та записами без використання комп'ютера. Система NVR1218 оснащена HDMI-виходом для відображення відео з роздільною здатністю 1080p на моніторі, а також підтримує до 12 каналів відеотрансляції з роздільною здатністю 720p і частотою 30 кадрів за секунду.

Гнучкість розгортання

Налаштуйте і розгорніть NVR1218 у безпечному віддаленому місці без потреби у доступі до зовнішньої мережі. Завдяки підтримці POS-терміналів система NVR1218 може інтегруватися з системою обробки транзакцій (POS) для забезпечення можливості індексування відео щодо записів транзакцій.

Розширюване сховище відеозаписів, що включає до 7 накопичувачів

Мережевий відеореєстратор NVR1218 можна під’єднати до модуля розширення Synology DX5173 і збільшити кількість накопичувачів з 2 до 7, щоб створити томи RAID 5 і розробити оптимальну стратегію зберігання даних. Якщо мережевий відеореєстратор NVR1218 під’єднати через порт eSATA за допомогою спеціального фіксуючого кабелю, дисковий простір може збільшитися до 70 ТБ.

Інтуїтивний додаток Surveillance Station забезпечує швидке розгортання

Підтримка потужних функцій Surveillance Station і відповідного мобільного додатка дозволяє виконувати будь-які завдання без використання комп'ютера.

  • Повноцінна підтримка функцій Surveillance Station. Використовуючи централізований, зручний інтерфейс додатка Surveillance Station, можна керувати IP-камерами в магазині або офісі і переглядати з них відео.
  • Відеоспостереження під рукою з мобільним додатком DS cam. DS cam — це мобільна версія додатка Surveillance Station, яка дозволяє користуватися функцією перегляду відео у режимі реального часу, відтворювати записи, налаштовувати PTZ-функції та отримувати push-сповіщення на мобільному пристрої.
    *Відеореєстратор NVR1218 доступний у конфігурації з 4 попередньо встановленими ліцензійними ключами камер. Ознайомтеся з технічними характеристиками. Для налаштування NVR1218 без інтернет-підключення потрібен HDMI-монітор, USB-миша та інсталяційний апаратний USB-ключ, що входить до комплекту постачання. У даному сценарії пристрій NVR1218 підтримує до 4 IP-камер з попередньо встановленими ліцензіями для камери. Додаткові відомості представлені у керівництві для швидкого старту. NVR1218 підтримує тільки один модуль Synology DX517 (купується окремо).

Характеристики

Основні характеристики

Процесор

Embedded NVR SoC

Тактова частота процесору

1,0 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

DDR3

Системна пам'ять

1 ГБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x HDMI

1 x 3,5 мм audio jack

1 x RS-232 (COM)

1 x eSATA

1 x RJ-45

1 x USB 3.0

2 x USB 2.0

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

32 ТБ

Файлова система

EXT3

HFS+

NTFS

EXT4

FAT

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Включення/вимикання живлення за розкладом

Автозапуск після збою живлення

Додаткова інформація

Рівень шуму: 19 дБ; Блок живлення/адаптер: 60 W; Вхідна напруга змінного струму: 100В - 240В змін. струму; Частота: 50/60 Hz, Одна фаза; Робоча температура: 5°C – 45°C

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

165 x 100 x 225.5 мм

Вага

0,9 кг

Комплектація

Основний пристрій х 1; Набір аксесуарів x 1; Адаптер джерела живлення змін. струму х 1; Кабель живлення перем. струму х 1; Мережевий кабель RJ-45 x 1; Посібник із швидкої установки x 1; Кріпильна дужка для жорсткого диска – 1 шт.; Апаратний USB-ключ для встановлення – 1 шт.

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище Synology NVR1218