Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пляшка для води UZspace Diamond Grey 450 мл. 5044

Код:693236
Очікується
Пляшка для води UZspace Diamond Grey 450 мл. 5044 фото
Пляшка для води UZspace Diamond Grey 450 мл. 5044 фото
Пляшка для води UZspace Diamond Grey 450 мл. 5044 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 170 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
519
349
Колір
Grey фото
Pink фото
Purple фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ультрасучасна пляшка UZSPACE Diamond series виконана в стильному прозорому корпусі з доповненням у вигляді силіконового рельєфного покриття по всьому периметру. Таке рішення не тільки відмінно доповнює дизайн фляги своїм нестандартним виглядом, але і служить додатковим захистом від ковзання в мокрих руках.

На відміну від більш мінімалістичний Ionize серії, стильна текстура Diamond володіє благородною текстурою - ромби з м'якого і приємного на дотик силікону. Такий формат дозволяє пляшці щільно сидіти в руках, а також довше не нагріватися при використанні гарячих напоїв.

Разом з тим, "силіконовий чохол" володіє великими віконцями для визначення рівня рідини в тарі.

 

Зроблена з екологічно чистого кополіестера Tritan Eastman ™, не містить Бісфенол - А (про що свідчить напис на корпусі BPA free) та інші шкідливі елементи.

 

Не боїться падінь, ударів і будь-яких інших навантажень, тому Ви з легкістю можете піддавати пляшку будь-яких випробувань - корпус не трісне і не дасть текти.

 

Зручний замок поверх кнопки, щоб пляшка не була відкрита в рюкзаку або сумці. Простий, разом з тим зручний механізм захистить від небажаного відкриття, як би ви не поставили пляшку.

 

Автоматична кришка відкриття на кнопці зі спеціальною пружиною, завдяки чому UZSPACE - єдина пляшка, якою легко користуватися однією рукою.

 

Мундштук захищений надійною кришкою, завдяки чому пляшка UZSPACE довго зберігає свою гігієнічну чистоту, запобігаючи потрапляння бактерій в ротову порожнину.

 

Надійна система захисту від протікання завдяки м'яким силіконовим ущільнювачам і пробках.

 

У комплекті ситечко, завдяки якому воду можна змішати з лимоном, м'ятою, фруктами або заварити чай, таким чином при споживанні напою чаїнки не потраплятимуть в порожнину рота.

 

Широкий отвір для поповнення запасів води і чищення пляшки при необхідності.

 

Міцний, знімний нейлоновий ремінець, зручний для повсякденного носіння. З його допомогою просто витягти пляшку з рюкзака. Якщо ж Ви вирішили помити пляшку, то ремінець можна зняти, щоб не мочити.

 

Кілька цікавих фактів про пляшечки UZSPACE

Фляга витримує температурні навантаження від -5 до +96 ©. Саме тому Ви можете заморозити воду перед походом влітку на море або навпаки, порадувати себе гарячими напоями.

Дивною властивістю трітана є те, що пластик не вбирає запахи, саме тому Ви можете використовувати UZSPACE не тільки для питної води, але і для будь-яких інших напоїв, коктейлів.

 

За міжнародною класифікацією переробки пластику, Tritan відноситься до класу ♹ - інше. У цю категорію входять: полікарбонат, трітан, нейлон, а також матеріал майбутнього - біопластик.

Модель, об’ємом 450 мл, припаде до смаку дітям у віці від 10 до 16 років і дівчатам, які займаються фітнесом. Такий обсяг має досить скромними габаритами 230 * 60 мм, таким чином відмінно сідає в відділення для пляшки в рюкзаку або сумці, а також відмінно поміщається в підсклянник автомобіля.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Обсяг
Кількість відсіків
Матеріал корпусу

Трітан

Мірна шкала

Так

Кришка клапана
Додаткові функції

Габарити і колір

Габарити

230 x 60 x 60 мм

Вага

182 г

Колір