Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Футболка Zelda Breath of the Wild Link Bow M (Blue) TS281111ZEL-M

Код:641679
Архiв
Футболка Zelda Breath of the Wild Link Bow M (Blue) TS281111ZEL-M фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-67%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Любиш виділятися й віддаєш перевагу неординарності? Забий на умовності і покажи свою справжню натуру. Креативні аксесуари з героями улюблених ігор, мультфільмів або фантастичних всесвітів допоможуть виділитися з натовпу і відчути себе частиною цілого руху. А ще вони дозволять легко знайти тих, хто розділяє твої інтереси, забезпечивши таким чином безліч годин за обговоренням чергового повороту сюжету або нового лиходія. Геть сірість і одноманітність – зроби кожен свій день яскравіше.

Королівству потрібні герої, а героям – правильне екіпірування

Крута футболка – справжня нагорода для істинних фанатів The Legend of Zelda. У ній можна вирушити на зустріч з друзями або у підземелля на пошуки фрагментів Тріфорса Мудрості. І нехай тебе не лякають легіони злих монстрів, смертоносні підземелля та підступні противники. На твоєму боці завжди буде сила, хоробрість і Меч Майстра. Віднови справедливість і поверни принцесі могутній артефакт, щоб принести у Хайрул мир і благоденство. А на зворотному шляху можеш завітати в супермаркет за морозивом.

Справжня легенда у світі ігор

The Legend of Zelda – мегапопулярна серія ігор від японської компанії Nintendo, яка спеціалізується на створенні відеоігор та консолей. З моменту свого виходу, ця культова гра швидко здобула мільйони шанувальників по всьому світі і навіть потрапила до Книги рекордів Гіннеса як найдовша серія жанру action-adventure за всю історію. За минулі 30 з гаком років не одне покоління геймерів встигло прогулятися по фентезійному світу The Legend of Zelda і назавжди стати частиною легенди.

Характеристики

Загальні характеристики

Для кого
Стиль
Основний колір
Розмір

Загальні характеристики

Тип
Тематика
Додаткова інформація

Матеріал - 100% бавовна; Стать: чоловіча; Колір: Синій; Розмір: 260 x 330 x 10 мм; Вага: 165 г

Найпопулярніші запити в категорії Футболка Zelda Breath of the Wild Link Bow M (Blue) TS281111ZEL-M