Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді3

Смарт-годинник Amazfit GTR 3 (Moonlight Grey) A1971

Код:697411
Архiв
Смарт-годинник Amazfit GTR 3 (Moonlight Grey) A1971 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTR 3 (Moonlight Grey) A1971 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний підхід до здоров'я

Зроблені на совість

Amazfit GTR 3 наділені потужністю і продуктивністю, які будуть супроводжувати вас ще дуже довго. Маючи величезний набір передових функцій, зібраних в тонкому і легкому корпусі, GTR 3 зберігають витончену елегантність, властиву тільки класичним круглим годинникам. І при цьому можуть похвалитися потужною батареєю, яка може підтримувати їх роботу протягом 21 дня.(1)

 

Класичний дизайн на сучасний лад

Зовнішність Amazfit GTR 3 також відповідає останнім віянням в дизайні смарт-годинників. Він має круглий корпус, зроблений з легкого, але міцного авіаційного алюмінієвого сплаву, і великий, акуратно інтегрований скляний екран, що створює приємний візуальний ефект. А зручні і стильні ремінці можуть поєднуватися як з діловим костюмом, так і спортивним спорядженням.

Чіткий і зручний для читання HD AMOLED-дисплей

Великий 1,39-дюймовий екран Amazfit GTR 3 з безпрецедентною чіткістю, що сягає 326 пікселів на дюйм, може похвалитися високим співвідношенням екрану до корпусу. До того ж його добре видно навіть при яскравому сонячному світлі. Переглядайте важливі для вас дані чіткіше, яскравіше і швидше, ніж будь-коли раніше.

 

100+ циферблатів і варіантів Always-on display

Підберіть оформлення екрану під свій настрій, одяг або подію за допомогою широкого вибору з понад 100 стильних циферблатів, кожен з яких має відповідний Always-on display (2). Хочете більше різноманітності? Виберіть один з 15 анімованих циферблатів або налаштуйте один з 8 редагованих циферблатів під свої звички. І це ще не все. Ви також можете завантажити свою власну фотографію в якості фонового зображення.

Важливі показники здоров'я на одному екрані

Відстежуйте важливі для вас дані про стан здоров'я більш точно і ефективно з допомогою Amazfit GTR 3 (3). Удосконалений біометричний датчик 6PD (шість фотодіодів) BioTrackerTM PPG 3.0 в годиннику може визначати кілька показників одночасно і більш ефективно використовувати світло. При цьому ви можете перевірити частоту серцевих скорочень, сатурацію крові киснем, рівень стресу і частоту дихання одним дотиком до годинника, не переглядаючи для цього окремі додатки.

 

Розумний 24-годинний моніторинг рівня кисню в крові

Насичення крові киснем (SpO2) - важливий показник, що впливає на здоров'я людини. Вдосконалений біосенсор в годиннику Amazfit GTR 3 дозволяє гаджету автоматично контролювати ваш рівень SpO2 весь день, завдяки новому алгоритму від Zepp. (4) А якщо годинник виявлять, що рівень кисню в крові дуже низький, він тут же повідомить про це власника.

 
 

Безперервне відстеження пульсу

Amazfit GTR 3 можуть контролювати частоту серцевих скорочень весь день безперервно – навіть під час купання. Завдяки попередженням про аномально високою або низькою частоті пульсу, а також відстеженню зон частоти пульсу ви зможете оптимізувати свої тренування.

 
 

Комплексна оцінка стану здоров'я PAI

Повсякденні заняття, такі як прибирання будинку або гри з дітьми, можуть сприяти кращому самопочуттю, оскільки теж є видами активності. Система оцінки здоров'я PAI бере до уваги ці повсякденні дії, а також такі показники здоров'я, як частота серцевих скорочень, і перетворює ці складні дані на однозначну оцінку, унікальну для кожного користувача. Щоб ви могли з одного погляду оцінити свій стан.

 
 

Поглиблений моніторинг якості сну

Напружені робочі будні або непостійний графік сну можуть привести до погіршення якості сну. З Amazfit GTR 3 ви можете швидко, легко і прямо на екрані годин отримати повний аналіз свого нічного відпочинку.

 
 

Відстежують рівень стресу і жіночі цикли

З цим смарт-годинником ви зможете краще планувати свій час. Налаштуйте гаджет для відстеження рівня стресу (5), щоб контролювати навантаження і робіть дихальні вправи за підказками годинника, коли потрібно розслабитися. Крім того, девайс також допоможе жінкам відстежувати свій менструальний цикл і вчасно отримувати нагадування, щоб уникнути сюрпризів.

 
 

150+ спортивних режимів і розумне розпізнавання активності

Amazfit GTR 3 – це найпростіший у використанні спортивний розумний годинник. Завдяки більш ніж 150 вбудованим спортивним режимам, ви зможете знайти для себе ідеальне налаштування. Крім того, GTR 3 вміють розпізнавати (6) ваші рухи і автоматично запускати потрібну програму тренування для восьми видів спорту: біг на свіжому повітрі, бігова доріжка, ходьба, ходьба в приміщенні, їзда на велосипеді на відкритому повітрі, плавання у басейні, гребний тренажер та еліптичний тренажер.

 
 

Спокійно пірнайте і плавайте

Завдяки рівню водонепроникності 5 АТМ (7), ви можете спокійно насолоджуватися купанням в басейні або морі, не знімаючи Amazfit GTR 3.

 
 

Оптимізована операційна система ZEPP

Легко знаходьте те, що шукаєте серед додатків Amazfit GTR 3, завдяки інтуїтивно зрозумілій ОС Zepp.

 
 

Легко впишеться у ваш спосіб життя

Смарт-годинник Amazfit GTR 3 легко інтегрується у ваш спосіб життя і зробить повсякденні заняття більш зручними. Це універсальний помічник, який завжди поруч з вами, незалежно від того, збираєтеся ви на роботу, в тренажерний зал або на зустріч з друзями. Дізнавайтеся погоду, синхронізуйте календар мобільного телефону з годинником, отримуйте повідомлення про смс та багато іншого. Зробіть повсякденне життя більш зручним з Amazfit GTR 3.

 

1Термін служби батареї може варіюватися в залежності від налаштувань, умов роботи та інших факторів. Таким чином, фактичний результат може відрізнятися від лабораторних даних.

2Always-on Display: коли екран горить, на ньому відображається вміст системи. Коли екран знаходиться в режимі очікування, на ньому відображається час. Ця функція вимагає, щоб користувачі вручну встановили «Always-on Display». Користувач може увімкнути або вимкнути цю функцію в годиннику або додатку.

3Цей продукт не є медичним пристроєм і не може використовуватися в медичних цілях або в якості основи для діагностики будь-якого захворювання. Результати наведені тільки для довідки. Якщо ви погано себе почуваєте, зверніться до професійної медичної установи.

4Для вимірювання SpO2, будь ласка, надягніть годинник на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Цілодобовий моніторинг SpO2 необхідно увімкнути на годиннику або в додатку Zepp. SpO2 оповіщення відправляються, якщо виявлене значення занадто низьке в порівнянні з встановленим, яке необхідно задати в додатку Zepp (як мінімум 80%). Рух, а також навколишні і фізичні характеристики можуть впливати на швидкість і точність моніторингу та вимірювання.

5Необхідно увімкнути цілодобовий моніторинг рівня стресу на годиннику або в додатку Zepp. Попередження про високий рівень стресу засновані на попередньо визначеному рівні, і на годиннику повинні бути активовані підказки для дихальних вправ.

6Точність і чутливість функції розпізнавання тренування варіюється від людини до людини і залежить від пози і навичок користувача під час тренування. Коротка тривалість тренування або часта зміна пози можуть не активувати функцію автоматичного розпізнавання. Коли ви керуєте автомобілем або берете участь в інших подібних діях, може спрацьовувати випадкове розпізнавання, якщо ці дії особливо схожі на обраний режим тренування.

7Відповідно до стандарту ISO 22810-2010, Amazfit GTR 3 досягає рейтингу 5 атм при водонепроникності до 50 метрів і, отже, стійкий до бризок, снігу або плавання. Він пройшов стороннє тестування, проведене Bureau Veritas, номер звіту - XRX-ESH-P21041179. Знімайте годинник при прийнятті гарячого душу або поході в сауну, тому що занадто багато пара може вплинути на ущільнення і зробити їх менш водонепроникними в майбутньому. Не носіть годинник зі шкіряним або металевим ремінцем під час плавання – при підготовці до плавання використовуйте ремінець з фтореластомера або іншого відповідного типу. Для отримання додаткової інформації відвідайте сторінку підтримки за адресою: support.amazfit.com

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Zepp OS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Apple Health

Google Fit

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,39"

Роздільна здатність дисплея

454 х 454

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Ємність акумулятора

450 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IPX5

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

32 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Amazfit GTR 3 (Moonlight Grey) A1971