Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків5
Питання-відповіді3

Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue)

Код:685787
Архiв
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) video preview
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro (Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зносостійкість, порівняна з вашою витривалістю

Форма годинника Amazfit T-Rex Pro та наявність чітко виражених кутів відображають міцність і зносостійкість моделі. Цей годинник, який успішно пройшов 15 випробувань за військовим стандартом, подолає разом з вами спекотні пустелі, вологі тропічні ліси та полярні льодовики. Відчуйте міцність, з якою можна сміливо кидати виклик стихіям.

 
 

Рушайте у дорогу, будучи готовим до будь-яких випробувань

Amazfit T-Rex Pro – ваш найкращий компаньйон для дослідження незнайомих територій. Аксесуар підтримує підключення до чотирьох супутників глобальної навігаційної системи, має посилену водонепроникність в 10 ATM, може вимірювати рівень кисню в крові, надавати точні дані про погоду, аж до часу сходу і заходу сонця, а також оснащений компасом та барометричним висотоміром. І при цьому відрізняється надтривалим часом роботи від батареї – 18 днів в режимі звичайного використання. А понад 100 різних спортивних режимів допоможуть більш точно відслідковувати вашу активність.

 
 

Досліджуйте незвідане

Цей смарт-годинник вміє підключатися до чотирьох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS), що забезпечує йому швидке і високоточне позиціонування. Куди б ви не прямували, ви завжди будете знати, де ви є.

 
 

Підкоряйте хвилі та занурюйтесь у воду

Завдяки класу водонепроникності 10 АТМ годинник Amazfit T-Rex Pro витримує перебування на глибині до 100 метрів. Це означає, що з ним ви можете займатися серфінгом, плаванням або дослідженням таємничого підводного світу.

 
 

Здійснюйте безпечні сходження завдяки вимірюванню рівня кисню в крові

На великій висоті кожен метр на шляху вгору дається все складніше через розріджене повітря. Годинник Amazfit T-Rex Pro запрограмований повідомляти вас щоразу, коли виявляє перепади висоти, і пропонувати перевірити рівень кисню в крові. Так вам буде простіше захистити свій організм від несприятливих наслідків. Крім того, цей показник можна вимірювати завжди, коли ви погано себе почуваєте, щоб вчасно реагувати на зміни у своєму стані.

 
 

Викладайтеся на повну і відстежуйте кожен рух під час занять спортом

У годиннику Amazfit T-Rex Pro представлено понад 100 спортивних режимів, в більшості з яких доступна можливість контролювати у реальному часі критично важливі дані, такі як частота серцевих скорочень під час тренування, подолана відстань, швидкість руху та витрачені калорії. Це допомагає відстежувати заняття спортом та покращувати їх результати.

 
 

Прогресуйте з моніторингом частоти серцевих скорочень

Годинник Amazfit T-Rex Pro забезпечує цілодобовий моніторинг частоти серцевих скорочень і може миттєво повідомляти вас при будь-якому надмірному підвищенні цього показника. Здоров'я серця – головний пріоритет, тому годинник Amazfit T-Rex Pro постійно відстежує роботу серця, а також може реєструвати варіабельність серцевого ритму (ВСР) протягом дня. Це дозволяє контролювати рівень стресу. Перший крок до збереження здоров'я – навчитися розслаблятися.

 
 

Отримуйте персоналізовані оцінки за допомогою системи PAI

PAI — система оцінки здоров'я, яка використовує алгоритм перетворення складної інформації, наприклад даних про серцебиття, тривалість активності та інші дані про стан здоров'я, в один цифровий показник, унікальний для кожного користувача. Система оцінки здоров'я PAI підтримує більшість тренувальних режимів незалежно від часу та місця тренування, а також розраховує індивідуальні результати для кожного користувача.

 

Аналізуйте відпочинок за допомогою моніторингу якості сну

Якісний сон — запорука здоров'я, тому годинник Amazfit T-Rex Pro виступає в ролі персонального помічника сну. Він розпізнає різні види сну, такі як поверхневий, глибокий, швидкий та короткий (денний) сон, а також відстежує будь-які потенційні проблеми з диханням, коли ви спите.

Ідеальний персональний помічник

Годинник Amazfit T-Rex Pro повідомляє про будь-які вхідні текстові повідомлення та дзвінки, заплановані спрацьовування будильника та заходах, тому ви не пропустите важливу інформацію. Він також дозволяє легко керувати відтворенням музики на мобільному телефоні через Bluetooth, щоб ви насолоджувалися улюбленими плей-листами прямо на ходу.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit T-Rex Pro

Операційна система

RTOS

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

360 x 360

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

390 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Завантаження

Відгуків