Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків8
Питання-відповіді5

OnePlus 9 12/256GB (Astral Black)

Код:686225
Архiв
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) video preview
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) фото
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) фото
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) фото
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) фото
OnePlus 9 12/256GB (Astral Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-8%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 219 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Камера від Hasselblad

Флагманська камера, розроблена спільно з компанією Hasselblad ексклюзивно для OnePlus, пропонує вам провідні інновації в галузі мобільної фотографії. Вона поєднує в собі безкомпромісну продуктивність з найпередовішими технологіями обробки зображень, включаючи 2x2 OCL, 12-бітний RAW, подвійний ISO і 3-HDR. І забезпечує максимальний контроль над зйомкою для всіх – від новачків до найвимогливіших професіоналів. З OnePlus 9 і світом у якості полотна створювати незабутні картини буде дуже просто.

Розкрийте свій потенціал

Краща в своєму класі надширококутна камера Sony IMX766 з роздільною здатністю 50 Мп дозволить вам отримати найбільш повну картину. Її новаторський 14-міліметровий об'єктив Freeform забезпечує неперевершену чіткість і деталізацію ширококутних зображень, дозволяючи вам переосмислити можливості мобільної фотографії. Зафіксуйте своє життя без обмежень і розширте своє бачення за допомогою OnePlus 9.

Свобода творити

Створіть свою власну історію і назавжди залиште собі знакові моменти з допомогою OnePlus 9. Його камери допоможуть вам відкрити для себе вражаюче яскраву гаму образів від захоплюючих пейзажів до оригінальних чорно-білих портретів і нічних пейзажів, які зачаровують своїми вогнями.

Точно відкалібровані кольори

OnePlus 9 забезпечує безпрецедентну серед смартфонів кольоропередачу. За допомогою калібрування Natural Color Calibration від Hasselblad ви зможете насолодитися неймовірно автентичними кольорами та максимально живим відтворенням тілесних тонів для своїх мобільних фотографій.

Приголомшливий світ 8К-відео

Знімайте найважливіші моменти в бездоганно плавній і гіперреалістичній роздільній здатності 8K-відео. І редагуйте свої кінематографічні шедеври професійного рівня за допомогою простих у використанні елементів керування і неймовірних ефектів. А різні режими, такі як Hyperlapse або Nightscape допоможуть вашим відео здобути більшу глибину і виразність. Поділіться з усіма своєю історією.

Максимальна продуктивність

OnePlus 9 з найпотужнішим у світі процесором Snapdragon™ 888 забезпечує вам безкомпромісну міць, що відкриває нові можливості. Створений на основі передового 5 нм технологічного процесу, цей чіп має на 25% більшу продуктивність ЦП, ніж у Snapdragon™ 865. А флагманська графіка Adreno 660 в поєднанні з оперативною пам'яттю нового покоління забезпечує чудову швидкодію в іграх та будь-яких інших завданнях. Випробуйте новий рівень швидкості і плавності з OnePlus 9.

Приголомшливо реалістичний дисплей з частотою 120 Гц

Оцініть новий рівень чіткості й видовищності, який забезпечує 6,55-дюймовий дисплей OnePlus 9. Він відрізняється підвищеною точністю передачі кольорів і деталізацією. Частота оновлення екрану 120 Гц покращує прокрутку сторінок, відтворення відео і продуктивність в іграх. Fluid AMOLED-матриця дарує високий контраст і чудову якість зображення. А завдяки 1100 ніт і 8192 рівням автоматичної яскравості перегляд стає ще більш комфортним.

Сила перемагати

Забезпечте собі перевагу у грі з флагманським процесором Snapdragon™ 888 та Fluid AMOLED дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Разом з оптимізованим ігровим режимом вони забезпечать вам максимально плавний і продуктивний геймінг. Тож з OnePlus ви точно не захочете зупинятися на досягнутому.

Преміальний дизайн

OnePlus 9 – це виняткове поєднання естетичності, високоякісних матеріалів та кропіткої майстерної роботи. Три колірних рішення з насиченими природними відтінками і створене за допомогою особливої технології покриття додають зовнішності смартфонів виразності. Створюючи ідеальне поєднання класичних мотивів з творчими інноваціями в дизайні.

Дуже плавна робота

Фірмова OxygenOS 11, створена разом зі спільнотою користувачів OnePlus, робить використання смартфона ще комфортнішим. Вона отримала нові функції і поліпшений користувальницький інтерфейс, більш інтуїтивно зрозумілий та захоплюючий. Щоб ви змогли випробувати всі переваги цієї найшвидшої та плавної ОС OnePlus.

Кінематографічний колір

Технологія OnePlus Natural Pixel Accuracy дозволяє оживити всі ваші улюблені фільми, ігри та фотографії. З функцією Comfort Tone, яка адаптує кольори на дисплеї до зовнішніх умов освітлення, це забезпечує екрану OnePlus 9 точність передачі кольору. А завдяки стандарту HDR10+ ви кожного разу отримуєте реалістичне зображення.

Супершвидка зарядка Warp Charge 65T

З OnePlus 9, що має акумулятор ємністю 4500 мАг і підтримує протокол Warp Charge 65T, ви завжди зможете залишатися активним і бути готовим до будь-яких викликів, які готує вам новий день. Warp Charge 65T - це саме передове рішення, що забезпечує заряд на цілий день всього за 15 хвилин або повну зарядку смартфона від 0% всього за 29 хвилин.*

*Дані отримані в тестовій лабораторії OnePlus. Зарядний пристрій Warp Charge 65 підтримує сумісність з Warp Charge 30T, Warp Charge 30, Dash Charge, а також з зарядкою PD до 45 Вт. Фактична продуктивність може відрізнятися в залежності від різних пристроїв і версій програмного забезпечення.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2021

Операційна система

Android 11

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,55"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Щільність пікселів, PPI

402

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

87,6%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,84 ГГц

Графічний процесор

Adreno 660

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

183 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії OnePlus 9 12/256GB (Astral Black)