Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді28

Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A

Код:560923
Немає в наявності
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A video preview
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A video preview
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A фото
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A фото
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A фото
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A фото
Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A фото
-79%
Вигода 3 804 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
995

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Для деяких задач вам може знадобитись велика точність взаємодії з iPad Pro. У цьому допоможе Apple Pencil - інструмент, завдяки якому робота c Multi-Touch набуває дивовижних можливостей та стає різноманітною. Революційні технології, застосовані в Apple Pencil, здадуться неймовірно звичними, як тільки ви візьмете його в руки. Ви зможете працювати з точністю до пікселя навіть над самими масштабними проектами.

 

 

Apple Pencil стирає кордони

Ви легко почнете роботу з Apple Pencil, навіть якщо ніколи раніше не тримали його в руках. Він виправдає ваші очікування з першої хвилини. Навіть перевершить їх. Малюнок з натури, портрет аквареллю, технічні креслення - Apple Pencil запропонує все необхідне в одному інструменті.

 

Зі швидкістю думки

Блискавична швидкість відгуку - відмінна риса Apple Pencil. Час очікування між моментом, коли ви почали малювати і коли штрих з'явився на екрані, практично відсутня.


А ще iPad Pro точно знає, коли ви торкаєтеся дисплея пальцем, а коли - олівцем. При роботі з Apple Pencil iPad Pro вловлює вдвічі більше точок, ніж при торканні пальцем, а відповідна підсистема сканує сигнал з неймовірною частотою - 240 раз в секунду. Все це гарантує, що лише мілісекунди відокремлюють задуману вами лінію від появи на дисплеї.










 

Товщина ліній піддається тиску

У витонченому корпусі Apple Pencil прихована складна система датчиків, які вимірюють застосовану силу з максимальною точністю.


Зокрема, наскільки сильно кінчик Apple Pencil тисне на дисплей. Чим більше зусилля, тим товщі лінії. Різноманітність художніх ефектів практично нескінченна, як і ваші можливості.










 

Нахил в штрихування

Два датчики, вбудовані в кінчик Apple Pencil, обчислюють точний напрям і кут нахилу вашої руки.


Коли ви пишете або малюєте, їх відносне положення визначається дисплеєм Multi-Touch. Завдяки цьому ви зможете досягти ефекту затінення, просто нахиліть Apple Pencil - немов у вас в руках вугілля або звичайний олівець.










 

12 годин роботи акумулятора заряджає на творчість

Під магнітним ковпачком Apple Pencil ви виявите коннектор Lightning, який можна вставити в iPad Pro для підзарядки пристрою. Його конструкція трохи подовжена, щоб олівець можна було заряджати, навіть коли iPad Pro знаходиться в силіконовому чохлі.

Повного заряду вистачить на 12 годин малювання, креслення, нотування і редагування. Якщо в процесі роботи у Apple Pencil розрядиться акумулятор, його можна зарядити від iPad Pro всього за 15 секунд та працювати ще 30 хвилин.

 

 

Для додатків - нові перспективи

Розкрийте весь потенціал iOS 9, використовуючи Apple Pencil у вбудованих додатках або в додатках для iPad з App Store. Ви обов'язково знайдете абсолютно нові напрямки для творчості та роботи.

 



Нотатки

У додатку «Нотатки» з'явилися нові можливості вносити коментарі, робити замальовки і не тільки. Намалюйте ручкою розкадрування під час наради. Зробіть олівцем ескіз інтер'єру нової квартири. Або виділіть важливі пункти в списках справ за допомогою маркера.

Пошта

З Apple Pencil Пошта стане ще одним засобом самовираження. У ваших листах з'явиться щось нове, наприклад малюнки. Або написані від руки коментарі до документів PDF.

 

Paper от FiftyThree

Хочете скористатися Paper від FiftyThree? Apple Pencil відмінно доповнить зручні функції програми. Пишіть, малюйте, фарбуйте, обводьте контури, створюйте ескізи, складайте графіки для презентації та багато іншого.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Стилус для ємкісного екрана

Сумісний бренд
Матеріал

Алюміній

Конструкція

Змінний наконечник

Ні

Матеріал наконечника

Нержавіюча сталь

Розмір наконечника

1,9 мм

Підключення

Bluetooth

4,0

Роз'єм Lightning

Ні

Aвтономність

Джерело живлення
Час автономної роботи

7 г

Час зарядки

60 хвилин

Зручність та додаткові можливості

Кнопки швидкого доступу

Так

Auto Sleep

Ні

Бічний затискач для кріплення до кишені

Ні

Швидка зарядка

Ні

Режим економії заряду батареї

Ні

Можливість підзарядки від пристрою

Так

Ковпачок

Ні

Блокування дотиків долоні при малюванні

Ні

Технологія Pixelpoint

Так

Особливості

Сумісність: iPad Air (3rd Generation); iPad mini (5th Generation); iPad Pro 10.5-inch; iPad (6th Generation); iPad Pro 12.9-inch (2nd Generation); iPad Pro 12.9-inch (1st Generation); iPad Pro 9.7-inch; LED індикатор; Зарядний USB-порт; Функціональна кнопка

Габарити і колір

Діаметр

4,3 мм

Довжина

121 мм

Вага

9,3 г

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Стілус Apple Pencil для iPad Pro (White) AP-MK0C2ZM/A