Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030

Код:698828
Архiв
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 video preview
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Світлодіодна LED маска для омолодження шкіри обличчя та шиї з 7 кольорами Gezatone m1030

Маска для світлотерапії з сімома кольорами світлового спектра надає багатогранний вплив, коректуючи косметичні проблеми шкіри обличчя та шиї, уповільнює вікові зміни, покращує колір і зовнішній вигляд шкіри.

Характеристики світлодіодної LED маски m1030

З кожним роком шкіра будь-якого типу починає поступово втрачати вологу та поживні речовини, сповільнюються всі процеси на рівні клітин. Знижується рівень гіалуронової кислоти та колагену, шкіра поступово втрачає тонус і пружність, стає тоншою, покривається зморшками, розширюються її пори, з'являються пігментні плями та прожилки судин.

Світлодіодна ЛЕД маска м1030 Жезатон призначена для омолодження та поліпшення якості шкіри, корекції її естетичних недоліків та профілактики вікових змін. Фототерапія допомагає покращити процеси, що відбуваються у шкірі, зміцнює її власні сили, знижує активність патогенної мікрофлори, яка викликає запалення. А також допомагає речовинам з активної косметики краще проникати у глибокі шари шкіри, підтримуючи правильний баланс вологи та живлення.

З якими проблемами допоможе впоратися світлодіодна маска m1030

  • Ознаки віку, втрата тонусу, пружності, еластичності, потоншення шкіри
  • Поява зморшок, поверхневих, мімічних, тонких, а також великих заломів
  • Нестача вологи, сухість, дискомфорт, лінії зневоднення
  • Стресова, «втомлена» шкіра, «шкіра курця» та жителів мегаполісів – бліда, тьмяна, з сіруватим підтоном
  • Зайва жирність шкіри, сальний блиск, розширені пори, комедони, запальні елементи
  • Пігментація, нерівномірне забарвлення шкірних покривів
  • Нерівний мікрорельєф, рубчики постакне
  • Підвищена чутливість, схильність до появи почервоніння
  • Світлодіодна маска допомагає швидше відновитися після травмуючих косметологічних процедур, пластичних операцій, зменшити період відновлення

LED маски – прекрасний засіб для профілактики старіння, ранніх вікових змін, підтримки стану і молодості шкіри.

Принцип роботи світлодіодної маски для обличчя m1030

Клітини шкіри людини, як і всіх інших живих організмів, здатні поглинати світло і трансформувати його в енергію. Однак не всі світлові хвилі діють однаково: якісь з них, наприклад, ультрафіолет, негативно впливають на стан шкіри.

А ось світлові хвилі видимого спектра, які відповідають 7 кольорам веселки, несуть значну користь. У той же час хвиля кожного кольору має свою довжину, тому поглинається різними структурами шкіри, на різній глибині. Завдяки цьому світлодіодна фототерапія здатна вирішувати дуже широке коло естетичних завдань.

Фотони світла, взаємодіючи з клітинами, сприяють підвищенню їх енергетичного потенціалу, прискоренню вироблення речовин, необхідних для синтезу колагену, гіалуронової кислоти та інших важливих компонентів дерми, покращують обмінні процеси та клітинне дихання. Прискорюється кровопостачання і доставка активних компонентів, швидше виводяться токсини з внутрішньо та міжклітинного простору.

7 кольорів світлодіодної LED маски m1030

Кожна світлова хвиля по-своєму покращує стан шкіри.

ЧЕРВОНИЙ – ОМОЛОДЖЕННЯ

Проникає глибше всіх, тому впливає на шкіру на рівні дерми. Підвищує швидкість утворення колагенових волокон, сприяє їх «правильній формі» – шкіра стає щільніше, підтягується, підвищується її пружність та еластичність. Відновлюється баланс гіалуронової кислоти, підвищується зволоженість шкіри, підвищується її власний імунітет і здатність протистояти руйнівним факторам.

Рекомендується при виражених вікових змінах, для стримування старіння, скорочення періоду реабілітації після ушкоджувальних процедур.

БЛАКИТНИЙ – ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЗМЕНШЕННЯ ЧУТЛИВОСТІ

Підвищує рівень зволоженості, зменшує тонкі зморшки на поверхні обличчя через нестачу вологи – «лінії зневоднення». Знижує прояви чутливості, непотрібні реакції шкіри на зовнішні подразники: почервоніння, свербіж, лущення, відчуття дискомфорту.

Рекомендований при тонкій, сухій шкірі, схильній до появи лущення та подразнення, а також для відновлення після пошкоджень.

ЗЕЛЕНИЙ – АНТИКУПЕРОЗНА ДІЯ ТА ЗМЕНШЕННЯ ПІГМЕНТАЦІЇ

Допомагає освітлити пігментні плями, стримує розвиток куперозу, зміцнюючи судинні стінки. Швидко заспокоює, прискорює процеси відновлення, стримує запалення та алергічні реакції, скорочує набряки.

Рекомендований для подразненої, чутливої шкіри зі слабкими судинами, схильної до появи пігментації.

ЖОВТИЙ – ДЕТОКС ТА ЛІМФОДРЕНАЖ

Зміцнює судини, прискорює відтік лімфи, допомагає шкірі очиститися від усього зайвого. Результат – скорочення набряків, сяючий, здоровий колір обличчя. Зменшується рівень запалень, шкіра виглядає доглянутою та рівною.

Рекомендований при тьмяному кольорі обличчя, набряклості, пухкості шкіри, підвищеної жирності.

СИНІЙ – ПРОТИ АКНЕ ТА БАКТЕРІЙ

Має потужну антибактеріальну дію, пригнічує розвиток патогенної мікрофлори, що викликає різні запалення, в т.ч. прищі та акне. Запобігає можливим запальним реакціям шкіри після травмуючих процедур.

Рекомендований для жирної та проблемної шкіри, після косметичних процедур, які пошкоджують шкірні покриви.

ФІОЛЕТОВИЙ – ПРОТИ ЗАПАЛЕННЯ

Поєднує у собі властивості червоного та синього кольорів. Пригнічує розвиток запалень, при цьому добре тонізує шкіру, сприяє поліпшенню природних відновних процесів, підвищенню власного імунітету.

Рекомендований при проблемній шкірі, віковому акне, запобігає формуванню рубців постакне.

БІЛИЙ – АНТИСТРЕС

Стимулює клітини, підвищує проникнення та засвоєння активної косметики. Відновлює водний баланс, знімає відчуття дискомфорту, зменшує подразнення, покращує колір обличчя.

Рекомендований для стресової, тьмяної шкіри з низьким тонусом.

Що таке фотопорація?

Світлові хвилі здатні «проносити» з собою частинки активних компонентів косметики. Чим довше хвиля – тим глибше буде доставка. Це називають фотопорацією, один з варіантів безін'єкційної мезотерапії, який проводиться за допомогою світла.

Для фотопораціі з LED маскою для обличчя m1030 Gezatone вибирають спеціальні сироватки з компонентами, чутливими до світла – гіалуроновою кислотою, колагеном. Процедури можна робити і по відповідній косметичній масці, дія якої значно зросте під впливом світлових частинок.

Результати процедур світлодіодної терапії

  • Підвищується зволоженість шкіри, скорочуються «зморшки зневоднення», зникає дискомфорт, лущення та подразнення. Зменшуються ознаки вікових змін.
  • Шкіра стає більш еластичною, пружною, міцною, щільною, скорочується кількість зморшок і складок або вони стають менш вираженими та глибокими.
  • Тон шкіри вирівнюється, світлішає, зменшується почервоніння, пігментні плями стають менш помітними, а невеликі поверхневі можуть повністю зникнути.
  • Приходить у норму робота сальних залоз, шкіра стає матовою, розширені пори зменшуються у діаметрі.
  • Скорочується кількість чорних цяток, комедонів, запальних елементів різного роду.
  • Частота рецидивів акне зменшується до 74%.
  • Чутлива шкіра стає більш стійкою до подразників, менше реагує на різні стресори.
  • Шкіра швидше відновлюється після різних процедур, прискорюються процеси природного оновлення її клітин.
  • Стресова шкіра набуває здорового кольору, підвищується її тонус, пружність та зволоженість.

Чому вам потрібна світлодіодна маска m1030

Користуватися світлодіодною маскою дуже просто та зручно, а результат повністю відповідає салонним процедурам. Ви не лише заощаджуєте свій час, а і істотно зберігаєте бюджет. Сеанси фототерапії та фотопорації дозволено проводити з 16 років. Широкі можливості дозволяють повністю відновити шкіру і підтримувати її багато років. Це абсолютно безпечні процедури, хвилі видимого світлового спектра в масці м1030 не несуть ніякої небезпеки, не підвищують чутливість до сонця, не містять ультрафіолетового випромінювання. Можна користуватися у період високої сонячної активності без обмежень, в т.ч. спокійно засмагати. Ніяких дротів – вам не потрібна розетка для проведення процедур. Смарт-таймер сам вимкне маску через 10 хвилин. Можна застосовувати при підвищеній чутливості та куперозі, коли багато омолоджувальних процедур протипоказано.

Як користуватися ЛЕД маскою м1030

Перед проведенням світлотерапії необхідно зарядити акумулятор. Процедури проводять по очищеній від макіяжу та забруднень шкірі. Нанесіть сироватку для фотопорації або накладіть маску на колагеновій або гідрогелевій основі. Одягніть маску на обличчя. Увімкніть прилад за допомогою кнопки живлення, встановіть потрібний режим світла цією ж кнопкою. Після вимкнення приладу зніміть косметичну маску, нанесіть завершальний крем.

Протипоказання

  • Вагітність
  • Прийом препаратів для лікування акне протягом останнього піврічного періоду або інших лікарських засобів, що підвищують фоточутливість
  • Онкологія, аутоімунні захворювання шкіри, фотодерматози
  • Пошкодження і травми у ділянці впливу
  • Епілепсія, психічні захворювання
  • Підвищена температура, застуда, грип
  • При підвищеному тиску, серцево-судинних захворювання та наявності кардіостимулятора рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

7

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Світлодіодна маска m1030 Gezatone - 1 шт.; Кабель USB - 1 шт.; Інструкція з експлуатації - 1 шт.

Особливості

Маска для світлотерапії з сімома кольорами світлового спектру; Уповільнює вікові зміни; Покращує колір і зовнішній вигляд шкіри; Тип акумулятора Li-Ion; Рекомендований вік від 16 до 60 років

Габарити

200 x 180 x 70 мм (в упаковке)

Вага

80 г

Найпопулярніші запити в категорії Маска світлодіодна для омолодження шкіри обличчя Gezatone m1030