Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555

Код:690477
Є в наявності
Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555 фото
Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555 фото
Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555 фото
Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 1 139 ₴
cashback iconКешбек 45 ₴
5 699
4 560
Колір
Magenta фото
Mint фото
Petal Pink фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Втома і стрес залишають помітний відбиток на чутливій шкірі навколо очей, де перші ознаки старіння є найбільш помітними. Створений на основі широко розповсюдженого в Азії лімфатичного масажу зони навколо очей, інноваційний IRIS забезпечує ефективні видимі результати, яких неможливо досягнути звичайним масажем кінчиками пальців.

Завдяки унікальній технології Alternating T-Sonic ™ IRIS зменшує видимість мімічних ліній, чорних кіл і набряків під очима. В режимі "Pure" IRIS відтворює мануальний масаж кінчиками пальців, що ідеально підходить для попередження перших ознак старіння шкіри. Режим "Spa" забезпечує професійний косметичний догляд шляхом поєднання делікатних поплескувань і пульсацій, допомагаючи позбутися від виражених ознак старіння.

Пристрій IRIS є безпечним, гіпоалергенним, не містить бісфенолу А й фталатів, він також виготовлений з непористого медичного силікону, стійкого до скупчення бактерій. М'яка й гладка силіконова поверхня пристрою має вигнутий дизайн, який повторює контури обличчя для ідеального масажу чутливої шкіри навколо очей. IRIS значно покращує всотування й підсилює ефективність Вашого улюбленого крему або сироватки для шкіри навколо очей.

Схвалено офтальмологами.

Заряджання приладу здійснюється через доданий у комплекті USB- кабель. Однієї години зарядки вистачає на 50 процедур масажу.

IRIS — незамінний аксесуар для всіх, хто мріє про свіжий і молодий вигляд шкіри навколо очей.

Спосіб застосування:

  • 1. Кінчиками пальців нанесіть на шкіру навколо очей крем або сироватку.
  • 2. Увімкніть Ваш IRIS, натиснувши один раз на центральну кнопку приладу.
  • 3. Виберіть потрібний режим роботи IRIS. Ви можете регулювати інтенсивність режимів 'Pure' і 'Spa' на своєму пристрої, використовуючи кнопки "+" або "-".
  • 4. Прикладайте прилад пристрій до зони навколо очей, рухаючись від центру до зовнішньої сторони, зверху й знизу очей, а також до області між бровами. Утримуйте прилад на одному місці кілька секунд, потім перенесіть на наступну зону. Використовуйте прилад протягом 30 секунд з одного боку обличчя, і 30 секунд з іншого. Після закінчення 1 хвилини процедуру можна завершити.

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів інтенсивності

2

Таймер

Так

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Від USB

Автономність

Однієї години зарядки вистачає на 50 процедур масажу

Габарити і колір

Колір
Особливості

Технологія Alternating T-Sonic Iris усуває темні кола під очима; Делікатно бореться з почервоніннями та набряками; Ефективно позбавляє мімічних зморшок і ліній; Бездоганно відтворює переваги мануального масажу; Запобігає появі перших ознак старіння, в'янення шкіри; Виготовлена ​​з якісного ультрам'якого силікону; У складі немає шкідливих хімічних елементів – бісфенолу А та фталатів; Практична, вигнута форма; Стильний, барвистий дизайн; Водонепроникний - можна регулярно мити та чистити; Оснащений двома режимами інтенсивності рухів - Pure та Spa

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для зони навколо очей Foreo IRIS Eye Massager (Magenta) F5555