Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 20 Neck

Код:696141
Є в наявності
Миостимулятор (електростимулятор) Beurer EM 20 Neck фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-30%
Вигода 490 ₴
cashback iconКешбек 11 ₴
1 639
1 149
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Завжди в тонусі

Beurer EM 20 Neck – електричний міостимулятор із двома електродами, який допоможе розслабити мускулатуру шиї та плечей. Пристрій порадує плавним регулюванням інтенсивності, простотою фіксації, живленням від батарейки CR2032 та компактними габаритами. А функція автоматичного вимкнення робить його максимально безпечним та економним.

 

Особливості:

  • 15 рівнів інтенсивності міостимуляції
  • Масаж комірної та плечової зони
  • Автовимкнення після 20 хвилин активності
  • Живиться від однієї батареї CR2032

Ефективний масаж

Принцип роботи цієї моделі заснований на технології електричної міостимуляції (EMS), що означає вплив на м'язові тканини слабкими електричними імпульсами. Таке рішення дозволяє зняти напруження та зміцнити м'язи, які страждають від нестачі активності та тривалого перебування в одному положенні. Таким чином ви почуватиметеся краще без візитів до масажиста.

Можливості застосування

Пристрій оснащений двома електродами, а його форма найкраще підходить для масажу комірної та плечової зони. При цьому кожен зможе налаштувати Beurer EM 20 Neck під себе, адже міостимулятор має 15 рівнів інтенсивності дії. Підбирайте найбільш комфортну силу імпульсів, просто натискаючи на помітні кнопки «+» та «-».

 

Повна безпека

Оскільки ця модель впливає на тіло слабкими струмами, вона повністю безпечна для користувачів, що не мають індивідуальних протипоказань* до міостимуляції. Також слід відзначити автоматичне вимкнення пристрою після завершення 20-хвилинного сеансу, що запобігає надлишковому масажу та швидкому розряду батарейки.

 

Практична конструкція

Міостимулятор забезпечений набором самоклейних гелевих плівок, а тому ви зможете легко закріпити його на потрібній ділянці тіла. Крім того, виріб укомплектований батареєю CR2032, розрахованою на 20 повних сеансів масажу. За потреби елемент живлення такого стандарту можна знайти практично у будь-якому супермаркеті.

 

*До переліку основних протипоказань входять: флеботромбоз, злоякісні новоутворення, епілепсія, погане згортання крові, ниркова та печінкова недостатність, нирково- та жовчнокам'яна хвороба, вагітність та носіння вбудованого кардіостимулятора.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Потужність

70 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Тривалість імпульсу: 400 мск; Вихідна частота: 4 – 6 – 50 Гц; Максимальний вихідний струм: 70 мА. Автоматичне вимкнення після 20 хвилин роботи; Двофазні прямокутні імпульси

Зручність експлуатації

Кількість режимів

15

Джерело живлення

Батарейка CR2032 3 В

Панель управління

2 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,045 кг

Габарити (ВхШхГ)

27,8 x 8,7 x 1,3 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера