Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49

Код:637699
Наявність уточнює менеджер
Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49 video preview
Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49 фото
Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49 фото
Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 530 ₴
cashback iconКешбек 15 ₴
2 119
1 589
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Силіконова щітка Beurer FC 49 – це чудовий помічник у догляді за шкірою обличчя, який подарує вашій шкірі свіжість, молодість та пружність. Вона ефективно прибирає будь-які забруднення з поверхні шкіри, сприяє здоровому кольору обличчя й стимулює кровообіг завдяки вібраційній технології та найм'якішим силіконовим щетинкам. А компактний водонепроникний корпус і вбудований акумулятор дозволяють брати щіточку з собою в будь-які поїздки, щоб ви могли підтримувати здоров'я і красу своєї шкіри коли завгодно.

Особливості:

  • Вібраційна технологія
  • Функція 2 в 1: глибоке очищення та масаж
  • 3 зони для різних типів і ділянок шкіри
  • Виготовлена з високоякісного силікону
  • 15 рівнів інтенсивності вібрації
  • Водонепроникний корпус з рейтингом IPX 7
  • Світлодіодна лампочка індикації інтенсивності та заряду акумулятора
  • Вбудований акумулятор

Глибоке очищення з ефектом омолодження

Щіточка для обличчя використовує у своїй основі вібраційну технологію, яка дозволяє легко та безпечно відлущити відмерлі клітини шкіри, глибоко очистити й звузити пори. Вона покращує кровообіг, дбайливо і акуратно видаляє все зайве, одночасно здійснючи стимулюючу дію на верхні шари шкіри, роблячи її більш пружною та підтягнутою.

Як користуватися щіткою?

Змочіть обличчя та щітку водою, нанесіть на пристрій або безпосередньо на шкіру будь-який косметичний засіб для очищення і масажними рухами обробіть все обличчя. Для очищення шкіри на чутливій ділянці навколо очей використовуйте низьку інтенсивність очищення. Зону очищення з великими щетинками можна застосовувати для жирної шкіри, а також для масажу. Після проведення процедури видаліть всі можливі залишки забруднень зі шкіри і потім плавними круговими рухами нанесіть зволожувальний крем. Часу це займе зовсім небагато. Достатньо всього пари хвилин такого догляду 1-2 рази на день, щоб обличчя набуло більш свіжий, здоровий вигляд, а регулярне застосування щітки дозволить поліпшити стан шкіри в цілому.

3 зони очищення

М’якенькі щетинки акуратно впливають на шкіру обличчя, не пошкоджуючи й не подразнюючи її. Для різних ділянок у Beurer FC 49 передбачені 3 окремі зони:

  • Дрібні щетинки розташовуються на передній стороні щіточки для обличчя Beurer FC 49. Вони дбайливо очищають чутливу шкіру на великих поверхнях, таких як щоки й чоло
  • Точкова зона очищення у верхній третині щітки забезпечує ефективне очищення окремих зон обличчя, покращує приплив крові й сприяє розгладженню зморшок
  • Великі щетинки (зона масажу) призначені для обробки ділянок шкіри з сильним забрудненням або підвищеною жирністю і поліпшення циркуляції крові

15 рівнів інтенсивності та просте керування

Контролюйте роботу девайса за допомогою 3 кнопок: одна відповідає за вмикання/вимикання, а дві інші регулюють інтенсивність роботи приладу. Всього передбачено 15 рівнів інтенсивності, які підійдуть для людей з різними типами шкіри та для різних ділянок обличчя.

Водонепроникний корпус

Beurer FC 49 повністю водонепроникна, тому її можна спокійно використовувати у ванній або душі. З нею щоденні процедури з догляду стануть набагато простіше, приємніше і продуктивніше.

Портативна й автономна

Вбудований літій-іонний акумулятор позбавить вас від зайвих дротів і забезпечить досить тривалий час автономної роботи. Крім того, компактна та легка силіконова щіточка Beurer FC 49 не займе багато місця, що дозволяє брати її з собою в будь-які поїздки. Подбайте про красу своєї шкіри де б ви не знаходилися.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Принцип дії
Зона застосування

Зручність експлуатації

Потужність

3,7 Вт

Кількість режимів інтенсивності

15

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Акумулятор

Автономність

Тривалість роботи 4 години

Габарити і колір

Колір
Особливості

Роз'єм живлення з водонепроникною заглушкою

Додаткова інформація

Електроживлення: Вхідна потужність: 100-240 В, 50/60 Гц; Акумулятор Літій-іонний: Місткість: 200 мАг; Час зарядки: від 2-х годин

Габарити

82 x 77 x 31 мм

Вага

65 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49