Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В)

Код:693360
Архiв
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 1 400 ₴
cashback iconКешбек 101 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nokia Smart TV 4300В

Насолоджуйтесь улюбленими шоу і серіалами, спортивними матчами і концертами з Nokia Smart TV 4300В. Цей розумний телевізор з діагоналлю 43 дюйма та системою Android TV в повній мірі відкриє перед вами захоплюючий світ мультимедійних розваг. Грайте в ігри, слухайте музику і отримуйте доступ до більш ніж 7000 додатків, а також найпопулярніших сервісів потокового мовлення, включаючи Netflix, Disney+, YouTube або Prime Video. І все це в кілька натискань клавіш на пульті.

Вся справа в деталях

Дисплей Nokia Smart TV 4300В має роздільну здатність Full HD (1920 x 1080), а тому дозволить побачити кожну незначну деталь на екрані. А широкі кути огляду (178 градусів) і підтримка технології поліпшення картинки Dolby Vision допоможуть зробити перегляд кіно, новин або популярних телешоу ще більш приємним за рахунок чіткого, яскравого та контрастного зображення.

Баланс кольору в кожному кадрі

Використання кольорової палітри з майже мільярда відтінків, а також технологія HDR10 забезпечують точно збалансовану яскравість, контрастність і перенесення кольорів для кожного зображення. Тому картинка на екрані виходить живою та барвистою.

Безмежні розваги з Android TV

Віртуальний магазин Google Play Store легко перенесе ваші улюблені шоу та ігри на ваш телевізор. Завантажуйте додатки, якими ви користуєтеся найчастіше і отримуйте доступ до популярних сервісів. Все завдяки простому і зручному Android TV.

Дивіться так, як зручно

Насолоджуйтесь звичними розвагами за допомогою традиційної кабельної, ефірної або супутникової антени. А якщо ви дуже зайняті, щоб дивитися свої шоу наживо, запишіть їх, щоб потім насолодитися ними в спокійній обстановці.

Керуйте голосом

Nokia Smart TV 4300B – це дійсно розумний телевізор, здатний зробити відпочинок ще комфортнішим. Наприклад, ви можете просто попросити Google Assistant пошукати останні блокбастери, потокові шоу або запустити ігри, щоб швидше знаходити свої улюблені розваги.

Більше простору для вашого контенту

Транслюйте свої фотографії, відео і музику прямо з мобільних пристроїв на великий екран телевізора за допомогою вбудованого Chromecast. І нехай ваш контент вийде за межі невеликого екрану.

Пульт з підсвічуванням. Легко знайти і управляти

Легко керуйте телевізором за допомогою пульта дистанційного керування, який зручно лежить в руці за рахунок своєї ергономічної форми. А підсвічування дозволяє швидко знайти потрібну кнопку навіть при приглушеному світлі під час затишного вечірнього перегляду кіно. Крім того, Netflix і YouTube мають окремі кнопки прямого доступу, тому контролювати те, що ви дивитеся, буде ще простіше.

Іммерсивний звук для повного занурення

Завдяки двом динамікам потужністю по 8 Вт кожен і підтримці об'ємного звуку Dolby Digital 2.0/5.1, цей телевізор здатний відтворювати аудіо з просторовим, багатовимірним ефектом. Це дозволить вам відчути себе частиною того, що відбувається на екрані і в повній мірі насолодитися спецефектами в кіно або музичними кліпами улюблених виконавців.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Антенний вхід (супутник)

Вхід для антени

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

100 x 100

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7,5 кг

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор Nokia 43" Full HD Smart TV (4300В)