Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків47
Питання-відповіді17

Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2)

Код:651241
Архiв
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) video preview
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) video preview
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-39%
Вигода 6 500 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Перша зустріч

Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV об'єднує у собі витонченість форми та актуальний дизайн. Елегантний корпус і тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрана відповідають всім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для даної серії Gazer TV і включає одразу три кольори, зіставлені в один – graphite. Можливість розміщення телевізора у кімнаті за класикою розділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 200*100 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщений джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

Пам'ять, швидкість та Android 9*

Операційна система Android вже давно стала номером один у технологічному світі. Гнучкість налаштувань і простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності та можливостей. На борту Gazer TV встановлена ОС Android 9,* яка у зв'язці з 64-бітовим 4-х ядерним процесором А53 та 2 Gb оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 Gb вбудованої пам'яті не обмежують встановлення безлічі різних додатків та ігор.

Bluetooth, Wi-Fi та інтерфейси

Bluetooth версії 4.0 у сучасних телевізорах є скоріше необхідністю, а не додатковою функцією. Під’єднання зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном та навіть геймпада тепер можливе завдяки даній функції.

З вбудованим у Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет за допомогою бездротової технології з роутером. Достатньо всього лише обрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться миттєво.

HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як IPS монітор для сумісного пристрою. Підключення великого IPS дисплея до ноутбука дозволить якісно працювати з зображеннями та відео у професійних редакторах. А для любителів відеоігор перетвориться у найулюбленішу платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має три окремі порти HDMI для одночасного підключення декількох пристроїв і швидкого перемикання між ними. В тому числі один порт з підтримкою технології ARC для передавання звуку.

Улюблені фільми та музика тепер під рукою у кожній оселі на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках. Миттєве визначення пристрою та читання більшості мультимедійних форматів порадує користувача зручністю та функціональністю.

Кінематографічний IPS True RGB екран та HDR технологія

Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів якісного контенту. Чудове передавання кольорів здійснюється завдяки IPS True RGB екрану, а приголомшлива контрастність та насиченість забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори і відтінки перевершили всі очікування навіть в A/B порівнянні. Тепер при перегляді улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

Цифрове телебачення T2 і супутникове S2

Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV – це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованому у телевізор. Перегляд каналів у чудовій якості без абонплат та сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, що повністю замінює окремий ресивер. Пошук і декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості настільки популярної трійки супутників Astra / Amos / Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремі пульти і турбуватися про оновлення прошивки і даних супутників.

Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube та IPTV

Play Маркет – це цілий всесвіт, зібраний в одному магазині додатків. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти і скачати абсолютно все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери і все, що побажаєте, можливо встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дасть можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним і стабільним з останніми оновленнями ПЗ.

З додатком YouTube світ відеоблогерів стане ще ближче. Корисний та навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент всередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку та розваг. І само собою безліч IPTV додатків, універсальних або від Вашого провайдера, підтримується в Gazer TV.

Керування смартфоном, AirPlay та MirrorLink

Унікальна можливість керування телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Часта проблема пошуку пульта керування тепер вирішена. Достатньо завантажити додаток Gazer TV на Ваш iOS або Android пристрій і під’єднатися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій керування, таких як: Пульт, Сенсорне введення, Миша та Air Mouse перетворюють Ваш смартфон на Touch Pad і клавіатуру для керування Gazer TV або дають можливість керування навіть більше, ніж аналогічний пульт дистанційного керування. Перегляд фотографій і відео з iOS та Android пристроїв також можливий прямо з додатка Gazer TV. Функції Air Play та Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

Онлайн Кінотеатри

Кращі фільми та серіали, зібрані в одному місці, – це завжди зручно. Попередньо встановлені додатки Online кінотеатрів занурюють нас у світ справжнього кінематографа. Найсучасніші майданчики для перегляду відео, такі як Twitch та Netflix, вже встановлені у Gazer TV. Якісне зображення в сукупності з кришталево чистим звуком Dolby Digital утримуватимуть Вашу увагу протягом всього сеансу. А сімейні вечори та зустрічі для близьких наповняться фонтаном емоцій і радістю у кожному моменті разом з Gazer TV.

*Версія ОС може змінюватися в залежності від партії товару.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

DLNA

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Слот CI / PCMCIA

Вхід LAN (RJ45)

AV-вхід

Line in

VGA

Компонентний вхід (Y / Pb / Pr)

Вхід для антени

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додатково

Призначення
Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сріблястий

Вага з підставкою

9,5 кг

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Телевізор Gazer 43" 4K Smart TV (TV43-US2)