Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Щітка для вичісування тварин Innovate CombPet Cat

Код:659473
Немає в наявності
Щітка для вичісування тварин Innovate CombPet Cat фото
Щітка для вичісування тварин Innovate CombPet Cat фото
Щітка для вичісування тварин Innovate CombPet Cat фото
-13%
Вигода 30 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Щітка для вичісування Innovate CombPet Cat – це практичний та зручний аксесуар для регулярного догляду за шерстю вашого улюбленця. Вона призначена для котів та собак з середньою і довгою шерстю і допомагає без особливих зусиль видалити підшерсток тварини під час линяння. Вигнуті зубчики з безпечними наконечниками ефективно видаляють відмерлі волоски, не подразнюючи при цьому шкіру тварини. А система самоочищення дозволяє легко зняти вичесану шерсть з поверхні щітки.

Навіщо це потрібно?

Будь-який власник собаки чи кота знає, що догляд за шерстю – важлива частина турботи про чотирилапого друга. Недбале ставлення до вичісування тварини, загрожує не лише великою кількістю шерсті на меблях та одязі, а й проблемами для самого вихованця. Оскільки може призвести до появи вовняних клубків у шлунку і порушення прохідності стравоходу. Тому регулярне вичісування необхідне більшості собак та котів, і особливо важливе для довгошерстих і пухнастих порід.

Легко чиститься

Innovate CombPet робить догляд за шерстю вихованця максимально зручним та легким. На відміну від звичайних щіток вона забезпечена функцією самоочищення, яка дозволяє без особливих зусиль зняти з неї вичесану шерсть. Для цього потрібно натиснути на кнопку на тильній стороні щітки, після чого верхня частина підніметься і вам залишиться лише видалити все зібране простим рухом.

Делікатне вичісування

Щітка має пружні при натисканні зубці з високоміцної нержавіючої сталі, які зігнуті під кутом у 60 градусів. Вони чіпляють мертві волосинки і акуратно витягують їх на поверхню. Крім того, кожен зубчик прикритий захисним наконечником, який допомагає уникнути пошкодження шкіри тварини і робить процедуру вичісування безболісною. І навіть трохи приємною, оскільки щітка надає легкий масажний ефект.

Ергономічна ручка

Конструкція щітки враховує не лише потреби тварини, а і комфорт господарів. Ручка Innovate CombPet покрита нековзкою гумовою оболонкою, що дозволяє надійно утримувати аксесуар в руці під час використання. А кнопка для очищення розташована таким чином, щоб її можна було легко дістати у будь-якому положенні.

Особливості:

  • Пружні, захищені на кінцях зубці, вигнуті під кутом 60°
  • Функція самоочищення
  • Комфортно вичісує підшерсток, не завдаючи больових відчуттів
  • Надає додатковий масажний ефект і стимулює кровообіг
  • Зручна гумова ручка
  • Підходить для котів та собак з чутливою шкірою

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Можливості підключення

Ні

Сумісність

Ні

Живлення

Джерело живлення

Ні

Габарити і вага

Колір

Синій

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Щітка для вичісування тварин Innovate CombPet Cat