Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L)

Код:680467
Є в наявності
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-15%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 54 ₴
6 499
5 499
Модель
3 л5 л
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт кормушка PETKIT SmartFreshElement 3

Хочете оптимізувати режим харчування свого домашнього вихованця? Смарт кормушка PETKIT Smart Fresh Element 3 – відмінний варіант для вирішення цього питання. Вбудовані розумні датчики, віддалене керування зі смартфона, продумана конструкція і резервна батарея дозволяють повністю покластися на девайс. Він допоможе зберегти корм свіжим і подбати про режим харчування чотириногого друга. І навіть дозволить запускати процес годування прямо зі свого смартфона в будь-який момент. Тобто вам більше не потрібно турбуватися, якщо ви затримуєтеся на роботі допізна або хочете провести вечір з друзями. Ця автоматична кормушка зробить ваше життя набагато простішим.

Особливості:

  • Призначена для кішок та собак дрібних порід
  • Вбудований Wi-Fi і дистанційне керування зі смартфона через додаток PETKIT
  • Рівномірний розподіл їжі за рахунок чаші, що автоматично обертається
  • Датчики наближення, ваги і наповнення контейнера кормом
  • Можливість записати голосове повідомлення
  • Вбудована літієва батарея для автономної роботи
  • Контейнер і миска з нержавіючої сталі
  • Простий догляд та очищення
  • Об’єм контейнера: 3 літри

Керування з будь-якої відстані

Завдяки вбудованому Wi-Fi та зручному застосунку PETKIT годування чотириногого друга перетворюється на простий і регулярний процес, який не вимагає від вас особливих зусиль або особистої присутності. Просто встановіть час прийому їжі та розміри порції, а про все інше подбає PETKIT Smart Fresh Element 3. Таким чином, розумна автоматична кормушка допоможе вам піклуватися про свою кішку або собаку, де б ви не знаходилися.

Нова планетарна система

Усередині гаджета розташовані потужний мотор і спеціальний механізм, що подає корм та перемішує залишок для більш якісного зберігання. А за рахунок миски, що обертається, PETKIT Smart Fresh Element 3 не тільки легко насипає корм, а й рівномірно розподіляє його.

З точністю до грама

Під чашею кормушки встановлено датчик ваги, що дозволяє контролювати порції. А також вимірювати кількість корму, що з'їдається кішкою при кожному прийомі їжі. Крім цього, у девайса є датчик наближення, який повідомляє господарю, коли тварина підходить до кормушки, та інфрачервоний датчик наповнення контейнера для корму, який допомагає вчасно наповнювати ємність.

Гнучкі налаштування й широкі можливості застосунку

Повноцінне годування або легкий перекус? Налаштуйте необхідні параметри в застосунку, а розумна система подачі корму відмірить точну кількість. Крім того, програма відображає скільки їжі видається і скільки грамів вихованець з'їдає щодня, або за інший визначений період часу. А ще ця автоматична кормушка сама перевіряє рівень корму і при необхідності надсилає вам повідомлення на смартфон, щоб ви не забули поповнити запаси.

Запис голосу

Ще одна цікава функція PETKIT Smart Fresh Element 3 – можливість записати голосове повідомлення, яке буде служити закликом до годування. Кожен раз, коли пристрій буде видавати порцію їжі, він буде вмикати запис, щоб ваш улюбленець знав, що пора поїсти.

Практичний дизайн

Внутрішній контейнер на 91% складається з нержавіючої сталі SUS304, як і сама миска для їжі. За рахунок чого вони більш гігієнічні і легко миються. Тим більше, що конструкція кормушки дозволяє без проблем розібрати її для очищення. Всередині контейнера для корму передбачений спеціальний відсік з абсорбуючим вологопоглиначем, який піклується про те, щоб корм завжди залишався сухим і свіжим. А спеціальний замок не дозволить дітям випадково або навмисно відкрити кришку пристрою.

Запасний акумулятор

PETKIT Smart Fresh Element 3 готова до будь-яких несподіванок. Ця автоматична кормушка має вбудовану батарею, яка дозволяє їй працювати навіть при відключенні електрики. Повного заряду девайсу вистачить на два тижні, тому ваш улюбленець точно не залишиться голодним.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Так

Можливості підключення

Wi-Fi

Сумісність

IOS; Android

Матеріал

Метал

Особливості

Призначена для кішок та собак дрібних порід; Вбудований Wi-Fi і дистанційне керування зі смартфона через додаток PETKIT; Рівномірний розподіл їжі за рахунок чаші, що автоматично обертається; Датчики наближення, ваги і наповнення контейнера кормом; Можливість записати голосове повідомлення; Вбудована літієва батарея для автономної роботи; Контейнер і миска з нержавіючої сталі; Простий догляд та очищення

Живлення

Джерело живлення

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

337 х 223 х 286 мм

Вага

2,85 кг

Колір

Білий

Комплектація

Годівниця; Кабель живлення

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт годівниця PETKIT Smart Fresh Element 3 (3L)