Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White)

Код:630083
Є в наявності
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 419
Колір
Black фото
Білий фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad призначена для управління системою безпеки. Вона має досить широкий функціонал і дозволяє включати режим охорони після натискання однієї кнопки або при введенні цифрового коду. Зручна, захищена і проста в керуванні, вона є найкращим доповненням до охоронного комплексу Ajax.

Особливості:

  • Сенсорна панель керування
  • Захист від злому та заглушування
  • Функція часткової постановки на охорону
  • Захист від підробки і двосторонній зв'язок з хабом
  • Захист від підбору паролю
  • Працює на значній відстані від центрального хаба
  • Підключення в один клік за допомогою QR-коду

Максимум можливостей

Бездротова клавіатура підключається до Ajax Hub в один клік і успішно працює на значній відстані від центрального вузла. Зона її охоплення складає до 1700 метрів на відкритому просторі або кілька поверхів у будинку. Вона дає можливість поставити об'єкт на охорону натисканням всього однієї кнопки. Вмикання й вимикання відбувається за допомогою введення цифрового коду. Також є функція часткової постановки системи на охорону.

Захищена від злому і саботажу

Ajax KeyPad відрізняється високою захищеністю і шифруванням сигналу. Так, при спробі фізичного злому пристрою спрацьовує тамперний захист. А для того, щоб уникнути фальсифікації пристрій кожні 12 секунд зв'язується з хабом, доводячи свій робочий стан. Також, завдяки двосторонньому зв'язку, клавіатура завжди підтверджує доставку команди і оснащена захистом від глушіння.

Додаткоі переваги

На випадок загрози передбачена функція зняття з охорони під примусом – вона спрацьовує, коли користувача змушують ввести ключ проти його волі. В цьому випадку система розблокується, але одночасно подасть сигнал тривоги на панель керування охоронній фірмі.

Легка інсталяція та довговічність

Клавіатура є сенсорною, що не тільки зручно, а й безпечно. Вона досить мініатюрна і легко встановлюється на кріплення SmartBracket без розбирання корпусу. На панелі є світлодіодні індикатори, які показують стан охоронної системи та рівень розрядки батарейок. Клавіатура настільки ефективна, що без заміни елементів живлення може пропрацювати до 2 років.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Радіоканал

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Працює тільки з Ajax Hub

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Тип клавіатури: Сенсорна; Кількість кнопок: 15; Код з примусу; Захист від підбору пароля; Захист від несанкціонованого відкривання корпусу: Тампер; Індикація постановки/зняття з охорони; Потужність радіосигналу: 20 мВт; Протокол зв'язку з централлю: Jeweller (868,0-868,6 або 868,7-869,2 МГц в залежності від регіону продажу); Максимальна дистанція між клавіатурою і централлю: 1700 м (на відкритому просторі); Напруга живлення: 3 В; Індикація розряду батарей; Діапазон робочих температур: від -10 ° С до + 50 ° С; Допустима вологість: до 80

Живлення

Джерело живлення

Батарейки ААА x 4

Автономність

До 2 років

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

150 х 102,5 х 13,2 мм

Вага

172 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Бездротова сенсорна клавіатура; Елемент живлення AAA - 4 шт. (Встановлено); Монтажний комплект; Інструкція

Завантаження