Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461

Код:660696
Є в наявності
Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461 фото
Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461 фото
Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461 фото
Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461 фото
Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 126 ₴
12 699
Колір
Білий фото
Чорний фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стартовий комплект системи безпеки з фотоверифікацією тривог

Захистіть свій будинок

Комплект бездротової системи безпеки StarterKit Cam вбереже від пограбування. Ajax миттєво повідомить вам та охоронній компанії про злам дверей і менш ніж за 9 секунд надішле фотографію з місця події.

Ajax StarterKit Cam керується зі смартфона з будь-якої точки світу. Навіть якщо в будинку відключать електрику та інтернет, хаб продовжить захищати ваше майно.

До комплекту StarterKit Cam входять чотири пристрої

Hub 2

Керує системою безпеки з фотоверифікацією тривог

Контролює безпеку, а не ваше особисте життя

Hub 2 керує роботою всіх пристроїв Ajax і повідомляє про відкривання дверей, розбиття вікон, загрозу пожежі або потопу. Якщо у будинок проникнуть злодії, Hub 2 надішле фотографії з датчиків руху MotionCam і викличе патруль охоронної компанії. Вам не доведеться жити під цілодобовим наглядом відеокамер, щоб побачити, чому спрацювала сигналізація.

Без зайвих переживань

Датчики руху реагують не лише на реальні загрози, а й на побутові помилки. Якщо няня повернеться з дітьми зі школи і забуде вимкнути сигналізацію, система безпеки буде зобов'язана підняти тривогу. З Hub 2 вам не доведеться хвилюватися у таких ситуаціях, а заодно оплачувати неправдиві виїзди групи реагування. Просто відкрийте сповіщення про тривогу датчика MotionCam — і ви побачите, що сталося.

Завжди на зв'язку

Hub 2 гарантовано передасть сигнал тривоги і фотографії з об'єкта, що охороняється по одному з каналів зв'язку: Ethernet або одній з двох SIM-карт. Канали працюють паралельно і підмінюють одне одного в екстрених ситуаціях.

А миттєву доставку фотопідтвердження навіть при слабкому інтернет-з'єднанні гарантують протоколи передавання й стиснення даних. На відміну від камер спостереження, Ajax дає вам можливість оцінити ситуацію, навіть якщо швидкість з’єднання буде всього 0,5 кбіт/c.

  • Використовує 3 незалежні канали зв'язку
  • Доставляє сигнал тривоги за 0,15 секунди
  • Передає фотопідтвердження тривог навіть через 2G-мережі

Протистоїть будь-якій загрозі

Якщо датчик вийшов з ладу, його зняли з кріплення, пошкодили або розкрили корпус — ви і охоронна компанія одразу ж дізнаєтеся про це. І навіть якщо в будинку раптово зникне електрика, Ajax Hub 2 продовжить свою варту завдяки резервному акумулятору.

  • Перевіряє стан пристроїв з інтервалом від 12 секунд
  • Попереджає про загрози, перешкоди зв'язку та несправності
  • Працює 16 годин без живлення від електромережі

Постійно еволюціонує

Hub 2 працює під керуванням OS Malevich — операційної системи реального часу. Такі ОС керують системами космічних кораблів, балістичними ракетами й автомобільними гальмами. Тобто технікою, яка не має права на помилку.

OS Malevich невразлива для вірусів і захищена від кібератак. Її архітектура дозволяє розширювати можливості Ajax, а регулярні оновлення відбуваються по повітрю за секунди і не вимагають участі користувачів.

  • Захищена від кібератак
  • Отримує нові можливості
  • Оновлюється по повітрю

Автоматизація безпечного будинку та офісу

Використовуйте сценарії, щоб навчити систему безпеки не лише повідомляти про загрози, а й активно протистояти їм. Налаштуйте нічний режим за розкладом, вимикайте світло в офісі при постановці приміщення на охорону, запрограмуйте прожектори вмикатися при виявленні сторонніх вуличними датчиками руху або реалізуйте автоматичну антипотоп-систему. Система виконує сценарії навіть при втраті зв'язку з сервером Ajax Cloud.

  • Реакції на тривоги
  • Заплановані дії
  • Реакції на зміну режиму охорони

Інтуїтивне встановлення

Hub 2 встановлюється за кілька хвилин. Достатньо під’єднати його до інтернету та електромережі, а потім відсканувати QR-код за допомогою додатка Ajax. У більшості випадків пристрій не потребує додаткових налаштувань і готовий до роботи відразу після підключення до інтернету.

  • 1. Завантажуйте безкоштовний додаток
  • 2. Скануйте QR-код
  • 3. Керуйте з будь-якої точки світу

Хаб пригляне за будинком, офісом, магазином або виробництвом

MotionCam

Датчик руху з фотокамерою для верифікації тривог

Більше ніж фото. Швидше, ніж відео.

Завдяки MotionCam ви знатимете про реальну ситуацію вдома ще до того, як грабіжники зрозуміють, що попалися. Слідом за миттєвою тривогою датчик надішле анімовану серію фотографій для оцінки ситуації.

Позбавить від зайвих хвилювань

Няня повернулася додому з покупками і забула зняти квартиру з охорони. Система безпеки зобов'язана підняти тривогу. Але батьки спокійні: завдяки серії фотографій датчика MotionCam вони бачать причину тривоги.

Попередить про загрозу

В офісі спрацювала сигналізація. Система Ajax прислала співробітникам та охоронній компанії фотографії з датчиків MotionCam. Будьте обережні: злочинець озброєний!

Догляне за домом вночі

У заміський будинок проникли зловмисники. Навіть у темряві, завдяки інфрачервоному підсвічуванню, на фотографіях MotionCam видно прикмети грабіжників. Поліція зловила їх на гарячому.

Поважає особистий простір

MotionCam розроблений для контролю безпеки, а не вашого особистого життя. Датчик руху не робить фото за запитом — лише у випадку тривоги. Всі дані шифруються при передаванні та зберіганні. Фотографії MotionCam ніхто не обробляє і не аналізує. Більше не потрібно жити під цілодобовим наглядом відеокамер, щоб побачити причину тривоги.

Розсіює будь-які підозри

MotionCam ігнорує домашніх тварин зростом до 50 см завдяки цифровому алгоритму SmartDetect. Та якщо у допитливого вихованця все ж вийде викликати тривогу, фотозвіт покаже, що оселі нічого не загрожує.

Інтуїтивне встановлення та підключення

MotionCam під’єднується до системи безпеки Ajax у кілька дотиків. Відкрийте мобільний додаток Ajax, відскануйте QR-код і додайте датчик у кімнату.

Закріпіть MotionCam на стіні, не розбираючи корпус. Переконайтеся, що видимість датчика не закривають вази, шафи та скляні конструкції. Готово!

DoorProtect

Бездротовий датчик відкривання повідомляє про злам дверей або вікна. Встановлюється на всі типи дверей, в тому числі на металеву основу.

Принцип роботи

Визначає відкривання вікна або дверей за допомогою геркона, на який впливає магнітне поле. Може працювати у режимі передавача, надсилаючи на хаб сигнал від дротового датчика.

Особливості

Складається з двох модулів — датчика та магніту. Постачається у комплекті з двома магнітами: великий встановлюється на відстані до 2 см, малий — до 1 см.

Встановлення та монтаж

Готовий до роботи з коробки: акумулятор вже встановлено, тому датчик не потрібно розбирати. Під’єднується до хабу в один клік у мобільному додатку. Монтується за кілька хвилин на кріплення SmartBracket.

SpaceControl

Кишеньковий брелок для керування режимами охорони. Оснащений тривожною кнопкою, щоб ви могли повідомити близьким людям та охоронній компанії про небезпеку.

Принцип роботи

Керує режимами охорони і надсилає сигнал тривоги на пульт після натискання однієї кнопки на брелоку.

Особливості

Підмінити пристрій та надіслати фальшивий сигнал не вийде завдяки аутентифікації.

Підключення і налаштування

Брелок оснащений батарейкою, тому готовий до роботи з коробки. Підключається до хабу в один клік у мобільному додатку.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Ethernet

2 х SIM-карта

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Hub 2: Відеоспостереження: До 25 камер або відеореєстраторів; Сигнал тривоги: Час доставки: 0,15 с; Типи повідомлень: СМС, дзвінок, push; Зв'язок з пультом охорони: Contact ID, SIA; Швидкість передачі тривоги на пульт охорони: Миттєво; Операційна система: OS MalevichMotionCam: Дальність виявлення руху: До 12 м; Імунітет до тварин: Вага до 20 кг, Зріст до 50 см; Сумісність: Hub 2; Чутливий елемент: PIR-сенсор; Кут огляду датчика руху: Горизонтальний - 88,5 °; Вертикальний - 80 °; Кут огляду камери - 90 °; Час доставки сигналу тривоги: 0,15 с; Фото при тривозі: Час доставки фотографії при налаштуваннях за замовчуванням: до 9 секунд; Дозвіл фото: до 640 х 480 пікселів; Знімків в серії: 1-5 штук; Інфрачервоне підсвічування для зйомки в темряві SpaceControl: Сумісність: Hub, Hub Plus, Hub 2, ReX, ocBridge Plus, uartBridge; Кількість кнопок: 4; Програмне відключення тривожної кнопки DoorProtect: Сумісність: Hub, Hub Plus, Hub 2, ReX, ocBridge Plus, uartBridge; Чутливий елемент: Геркон; Час доставки сигналу тривоги: 0,15 с; Поріг спрацьовування: Малий магніт - 1 см, Великий магніт - 2 см

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Аккумулятор

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

Централь: 163 х 163 х 36 мм; Датчик руху: 135 х 70 х 60 мм; Датчик відкриття: 20 х 90 мм; Брелок: 65 х 37 х 10 мм

Вага

Централь: 362 г; Датчик руху: 167 г; Датчик відкриття: 29 г; Брелок: 13 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Інтелектуальна централь; Бездротовий датчик руху; Бездротовий датчик відкриття; Бездротовий брелок

Найпопулярніші запити в категорії Комплект бездротової GSM-сигналізації Ajax StarterKit Cam (white) 000016461