Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK

Код:688448
Немає в наявності
Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK video preview
Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK фото
Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK фото
Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK фото
Цифрова відеокамера 4K Flash Panasonic HC-VXF990EEK фото
cashback iconКешбек 239 ₴
23 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

4K ULTRA HD ВІДЕОКАМЕРА PANASONIC HC-VXF990EE ПРОФЕСІЙНИЙ РЕЗУЛЬТАТ З ПЕРШОГО РАЗУ!

Відеокамера Panasonic HC-VXF990EE оснащується об'єктивом LEICA Dicomar, який розрахований на зйомку фото і відео сюжетів в захоплюючоЇ якості 4K. Професійний результат забезпечується також злагодженою роботою електронного видошукача (EVF) і функції «кіноефект». Навіть ті, хто вперше взяв у руки цю камеру, отримають неймовірно якісний результат: унікальний функціонал бездротової мультикамерами і великий спектр інтегрованих технологій цієї моделі допоможуть реалізувати задумане навіть новачкові в операторському справі.

КОЖНА НОВА ЗЙОМКА ЩЕ КРАЩЕ

Компактна відеокамера Panasonic HC-VXF990EE з приголомшуючим дозволом 4K (в 4 рази більше, ніж Full HD!) і швидкісним високоточним автофокусом розроблена для того, щоб ви могли запам'ятовувати «вживу» цікаві моменти при будь-яких умовах. Нові відеокамери Panasonic - це професійний рівень зйомки, доступний кожному.

4K-КАДРУВАННЯ

Плавний зум

Плавне зміна фокусної відстані не завдає шкоди якості кадрів. З функцією «Плавний зум» відеокамери Panasonic HC-VXF990EE збільшення об'єктів в центрі кадру і за його межами виконується зі збереженням кута нахилу камери.

Точне панорамування

Задайте точки А і Б для панорами, а відеокамера створить її, зберігаючи різкі.

Стеження за об'єктом зйомки

Проста функція стеження за об'єктом зйомки дозволяє автоматично тримати в фокусі обраний об'єкт. Це зручно, наприклад, при зйомці об'єктів, що рухаються.

Зручний стабілізатор

Відзнятий матеріал буде високої якості, але навіть якщо щось вас не влаштувало, завжди можна поліпшити результат. Скористайтеся функцією автоматичного регулювання позиції кадрування, щоб нівелювати тремтіння камери в момент зйомки або зробити відео картинку чистіше. Підсумкове відео записується в режимі MP4 1080 / 25p.

НАХИЛЕНИЙ ВИДОШУКАЧ

З електронним видошукачем (EVF) цифрової відеокамери Panasonic HC-VXF990EE оператор доб'ється необхідної якості зйомки, незалежно від зовнішніх умов. Правильна передача зображення забезпечена і в яскравий сонячний день, і при сутінковому світлі. Механізм зсуву і нахилу дозволяє знімати матеріал з різних положень, а для зручності передбачений знімний наглазник.

ФУНКЦІЯ «КІНОЕФЕКТ»

Професійні ефекти відеокамери Panasonic HC-VXF990EE

Використовуйте режим «уповільнена і прискорена зйомка», щоб комбінувати різні швидкості відтворення динамічних сцен, з емоційністю характерною для справжнього кіно.

Акцент на емоціях

У кінематографі для виділення особливо емоційних сцен часто використовуються повільні наїзди, що виконуються за допомогою зуму. Зі звичайною відеокамерою домогтися цього ефекту складно - потрібні навички. Але в компактної моделі Panasonic HC-VXF990EE передбачений режим «Повільний зум»: знімайте насичене переживаннями відео без зайвих зусиль.

Те, що гідно особливої ​​уваги

Відеокамера Panasonic HC-VXF990EE оснащена режимом «Наїзд із зустрічною трансфокацією» (доступний в форматі MP4 1080 / 28M). Подібний ефект ми можемо спостерігати в професійних кінострічках: оператор наближає задній план без зміни об'єкта зйомки, щоб звернути увагу глядача на пережиті героєм почуття: збентеження, смуток, несподіване відкриття.

Емоційний калейдоскоп

Зняті в режимі «уповільнена зйомка» (доступна в форматі MP4 1080 / 28M), звичайні сцени перетворюються в насичені емоціями кадри.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ВІДЕОКАМЕРИ PANASONIC HC-VXF990EE

Об'єктив з просвітленою оптикою

Відеокамера Panasonic HC-VXF990EE оснащена об'єктивом LEICA Dicomar з просвітленої оптикою. Тому зображення передають чіткі контури об'єктів без відблисків і ореолів, видно навіть ледь вловимі відтінки кожного кольору.

Процесор Crystal Engine 4K

Інноваційний процесор Crystal Engine 4K відеокамери Panasonic HC-VXF990EE відрізняється високою продуктивністю, здатний швидко і точно обробляти великі обсяги даних відео в форматі 4K, нівелюючи шуми.

БЕЗПРОВІДНА МУЛЬТИКАМЕРА

З відеокамерою Панасонік HC-VXF990EE просто зробити унікальну відеозйомку - свого роду тривимірне зображення об'єкта. Процедура проста і не вимагає спеціальних навичок: за допомогою Wi-Fi об'єднайте до трьох смартфонів, записуючи відео з двох з них в додаткових вікнах за принципом «картинка в картинці». Ця функція недоступна в режимі 4K і 24р.

Характеристики

Основні характеристики

Тип відеокамери
Тип матриці

MOS; Розмір матриці: 1/2.3"

Роздільна здатність
Відео формат запису

AVCHD, MP4

Частота кадрів

25 fps

Об'єктив

Тип об'єктива
Зум (цифровий/оптичний)

60x/ 20x

Стабілізація зображення

Оптична стабілізація

Фокусна відстань

4,08 - 81,6 мм

Режим фокусування
Діафрагма

f1.8 - f3.6

Загальні характеристики

Формат звуку

Стерео

Порти і роз'єми

Мікрофонний вхід

Вихід на навушники

USB

mini-HDMI

AV-вихід

Дисплей
Режим нічної зйомки
Тип батареї

Li-Ion

Додаткова інформація

Підтримка ExifPrint, запис в H.264, запис в MPEG4; Матриця 18.91 Мпікс; Підтримка відео високої роздільної здатності UHD 4K; Тип носія жорсткий диск (Flash); Ручне фокусування; Ручна установка експозиції; Відеошукач 1555200 пікс.; Максимальна роздільна здатність фотозйомки 4992 x 2808 пікс

Габарити і комплектація

Розміри (ВхШхГ)

78 x 68 x 163 мм

Вага

396 г

Завантаження