Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K

Код:688438
Немає в наявності
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
Відеокамера Panasonic HDV Flash HC-V770 (Black) HC-V770EE-K фото
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чудова якість зображення

З поліпшеним об'єктивом, сенсором і процесором

Система лінз об'єктива управляє кожною з чотирьох груп лінз окремо, завдяки чому зменшуються діапазони приводу, забезпечується високоякісне зображення, потужне збільшення, а також компактність корпусу камери. Разом з цим використовуються сенсор BSI на 6,03 мегапікселі, а також високошвидкісний процесор Crystal Engine, які дозволяють отримувати чітке, насичене зображення.

 

Фільми HDR (широкий динамічний діапазон)

Чіткі зображення у найдрібніших деталях як в освітлених, так і в темних областях

Об'єднуючи два зображення, зроблені з різним часом експозиції, функція «Фільм HDR» пригнічує надмірно освітлені або затемнені ділянки, щоб забезпечити більш чітке і насичене відеозображення. Це перша в світі* відеокамера споживчого рівня, оснащена функцією «Фільм HDR». Навіть в складних умовах зйомки, наприклад при освітленні ззаду, можна легко проводити зйомку в природних умовах з відмінною градацією тонів.

 

Бездротова здвоєна камера

Використовуйте свій смартфон в якості додаткової камери

Використовуючи свій смартфон з підтримкою Wi-Fi в якості додаткової камери, ви можете знімати з двох кутів одночасно. Оскільки здійснюється зйомка двома камерами, одну з них можна перемістити подалі або встановити під іншим кутом. Це дозволяє створювати найрізноманітніші ефекти «Картинка в картинці».

 

20-кратний оптичний зум з 4-приводною системою лінз

Завдяки окремому приводу для кожної з чотирьох груп лінз, скорочується хід приводів. Це забезпечує якість зображення, швидке зумування і компактність камери. Камера залишається невеликою, навіть володіючи можливістю 20-кратного оптичного збільшення.

Сенсор BSI (освітленість ззаду) має велику робочу область, рівну 6,03 мегапікселія, завдяки чому пригнічується шум навіть при зйомці в погано освітлених місцях, наприклад в неосвітлених приміщеннях або вночі. Можна отримати надзвичайно гарні зображення з дрібними деталями.

 

Процесор Crystal Engine

Унікальний високошвидкісний процесор Panasonic дозволяє знімати і відтворювати сповільнену зйомку в режимі Full-HD. Його функція шумозаглушення зменшує шуми для отримання чітких, яскравих, насичених зображень в режимі Full-HD.

 

Функція вирівнювання зображення

Функція вирівнювання зображення автоматично визначає і виправляє нахил зроблених знімків. Можна вибрати один з трьох рівнів (вимк, звичайний, сильний) в залежності від умов зйомки.

 

5-осьовий HYBRID OIS

HYBRID OIS+ використовує п'ятиосьову корекцію для повного придушення розмиття в знімках із застосуванням найрізноманітніших налаштувань - від ширококутної зйомки до сильного збільшення. Це дозволяє робити чіткі, насичені знімки (в форматі 4K і інших) без розмиття практично в будь-яких умовах зйомки.

 

Запис високоякісного звуку

Варіомікрофон з вітропоглинанням

Простір між мікрофоном і сіткою заповнене спеціальним звукопоглинальним матеріалом, який пригнічує шум вітру, забезпечуючи запис чистого звуку.

 

Високоякісні деталі аудіосистеми

Чотири мікрофони діаметром 6 мм з поліпшеним співвідношенням «сигнал-шум» і алюмінієві оксидні конденсатори зменшують спотворення звуку і підвищують його чистоту.

 

Рапід-зйомка в режимі Full-HD

Записує відео в режимі Full-HD (1920 x 1080) з частотою 120 кадр/сек*. А технологія інтелектуального створення кадрів Intelligent Frame Creation процесора Crystal Engine виконує інтерполяцію до частоти 240 кадр/сек для забезпечення плавності сповільненої зйомки. Включає рапід-зйомку при натисканні значка на РК-екрані під час зйомки.

 

Творчий контроль

Ефекти фільтра («Ефект мініатюри», «Плівка (8 мм)», «Німе кіно» і «Зйомки з часовим інтервалом») дозволяють створювати захоплюючі епізоди у відповідних умовах певного оточення.

 

iA (інтелектуальний автоматичний режим)/режим iA +

Ця потужна функція оцінює умови зйомки, потім автоматично коригує налаштування і активує функції, необхідні для досягнення оптимального результату. Крім того, режим iA Plus дозволяє налаштовувати компенсацію експозиції та баланс білого натисканням кнопки на РК-екрані.

Характеристики

Основні характеристики

Тип відеокамери
Тип матриці

BSI MOП; Розмір матриці: 1/2.3"

Роздільна здатність
Відео формат запису

AVCHD, H.264, MP4, MPEG-4 AVC

Частота кадрів

Об'єктив

Тип об'єктива
Зум (цифровий/оптичний)

20x/1500x

Стабілізація зображення

Оптична стабілізація

Фокусна відстань

4,08 - 81,6 мм

Режим фокусування

Загальні характеристики

Формат звуку

Dolby Digital (2 канали)

Порти і роз'єми

USB

mini-HDMI

AV-вихід

Дисплей
Режим нічної зйомки
Додаткова інформація

Функція оптичної стабілізації (5axis + Level Shot); Вихід на навушники, Мікрофонний вхід

Габарити і комплектація

Розміри (ВхШхГ)

73 х 65 х 139 мм

Вага

350 г