Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03

Код:699544
Є в наявності
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
IP камера-хаб Aqara Camera Hub G3 (EU) CH-H03 фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
5 999
4 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Aqara Camera Hub G3

Aqara Camera Hub G3 – це захищена розумна відеокамера з розпізнаванням облич та жестів, яка здатна забезпечити цілодобовий відеозапис всього, що діється вдома у форматі 2K (2304 x 1296 пікселів). Вона має поле огляду 360º завдяки функціям панорамування та нахилу, вбудований концентратор Zigbee 3.0 та великі можливості, що забезпечує їй штучний інтелект. І пропонує можливість зберігати записи на карту пам'яті або безпосередньо в хмарне сховище, а також дозволяє дистанційно керувати іншою технікою за допомогою інфрачервоного датчика. До того ж, ця IP-камера сумісна з різними системами розумного будинку, включаючи Apple HomeKit та Google Home. З таким помічником ви легко зможете убезпечити свій будинок від раптового вторгнення та зробити його більш комфортним для себе.

Особливості:

  • Ширококутний об'єктив 110° з роздільною здатністю 2К 1296p
  • Вбудований концентратор Zigbee 3.0
  • Сумісність із Apple HomeKit. Amazon Alexa, Google Home та ін.
  • Інфрачервоне нічне бачення – чітке зображення вночі без видимого світла
  • Розпізнавання облич та жестів за допомогою ШІ
  • Дводіапазонний Wi-Fi 2,4/5 ГГц
  • Вбудований інфрачервоний контролер для керування технікою
  • Додаток Aqara для Android та iOS
  • Можливість зберігати відео на картці пам'яті або в Aqara Cloud
  • Вбудовані мікрофони та динамік для двостороннього зв'язку
  • Світлодіодний індикатор стану на корпусі

Розумне розпізнавання облич та тварин

Завдяки потужному процесору, обладнаному чіпом AI, Camera Hub G3 здатна розпізнавати обличчя та жести, які можна використовувати у сповіщеннях та домашній автоматизації. Наприклад, можна налаштувати камеру таким чином, щоб після вашого повернення додому вона розпізнавала ваше обличчя після чого автоматично вимикала режим захисту, вмикала кондиціонер (або іншу техніку) і переходила у режим розпізнавання жестів. Або встановити будь-який інший зручний сценарій. Крім цього, IP-камера Aqara також може розпізнавати незнайомців і включати тривогу, а система Pet ID дозволяє користувачеві відстежувати пересування вихованця і бачити, що він робив, поки вас не було вдома.

Вбудований концентратор Zigbee 3.0

Camera Hub G3 об'єднає всі ваші датчики, контролери та інфрачервоні пристрої Aqara в єдину систему і дозволить легко керувати ними в рамках розумного будинку. Все завдяки вбудованому у пристрій концентратору Zigbee 3.0. Підключайте до 128 датчиків і контролерів Aqara та насолоджуйтесь простою автоматизацією повсякденних процесів, дистанційним керуванням та підтримкою сторонніх екосистем розумного будинку.

 

Управління жестами

Ця функція дозволяє отримувати швидкий доступ до різних опцій і налаштовувати певні сценарії на власний розсуд. Наприклад, традиційний жест "ОК", показаний розумній камері, може активувати сценарій перегляду фільму, при якому світло тьмяніє, штори закриваються, а телевізор і домашній кінотеатр вмикаються. Просто виберіть потрібний жест зі списку доступних, призначте йому сценарій і насолоджуйтесь найпростішим керуванням.

 

Всебічна сумісність

Розумна камера відеоспостереження Aqara Hub G3 легко інтегрується до системи розумного будинку незалежно від її приналежності. Зокрема, пристрій підтримує Apple HomeKit (включно з HomeKit Secure Video), Amazon Alexa і Google Home (включаючи потокову передачу на інтелектуальні дисплеї). А голосове керування за допомогою помічника ще більше спростить взаємодію з пристроєм.

 

Роздільна здатність 2K 1296p

Camera Hub G3 має датчик з високою роздільною здатністю 2К (2304 x 1296 пікселів)*, який забезпечує чудову якість зображення з великою кількістю деталей. Тому на відео все буде видно чітко та ясно.

 

Огляд на всі 360°

Камера отримала ширококутний об'єктив з оглядом 110°, який у поєднанні з моторами панорамування та нахилу забезпечує їй кут повороту до 360°. ** Тобто ніщо не зможе вислизнути від її погляду.

 

Дводіапазонний Wi-Fi та USB-C

Камера підтримує дводіапазонний Wi-Fi 5 (2,4/5 ГГц), що дозволяє використовувати її в будь-яких умовах, навіть за високого рівня шуму в діапазоні 2,4 ГГц. Тому проблем із сигналом не виникне. А кабель USB-C, який використовується для живлення пристрою, також можна використовувати для передачі відео високої чіткості з малою затримкою за протоколом UVC.

 

Все для вашого спокою

Для захисту конфіденційності камера має сплячий режим і спеціальну апаратну шторку, яку можна легко відрізнити за зображенням милої сонної особи. У цьому режимі об'єктив камери ховається в корпус і не ведеться запис. Цей додатковий фізичний рівень захисту, поряд із шифруванням даних та наявністю чіпа безпеки, сподобається тим, хто переживає про можливе вторгнення у приватне життя. Більше того, Camera Hub G3 може автоматично припиняти запис, якщо впізнає будь-кого з членів сім'ї.

 

Нічне бачення з невидимими світлодіодами

Завдяки інфрачервоним світлодіодам нічного бачення (940 нм) концентратор камери G3 не випромінює подразнююче світіння, яке могло б порушити ваш сон вночі. Але при цьому дозволяє їй чітко бачити все навіть у повній темряві.

 

Локальне керування пристроями через ІЧ-порт

G3 має вбудований інфрачервоний передавач, за допомогою якого можна контролювати роботу кондиціонерів, телевізорів та інших пристроїв, які керуються за допомогою класичних пультів дистанційного керування. Це дозволить навіть звичайну техніку зробити трохи розумнішою. Більше того, вся IR-автоматизація є локальною і працюватиме навіть за відсутності підключення до інтернету.

 

Просте встановлення

Для встановлення Aqara Camera Hub G3 підійде практично будь-яка горизонтальна або вертикальна поверхня і навіть стеля. Все завдяки стійкій основі та гвинтовій різьбі 1/4 дюйма, що дозволяє використовувати безліч аксесуарів сторонніх виробників, таких як стійки, штативи та різні кріплення.

 

* У режимі HomeKit Secure Video камера записує у форматі Full HD 1080p через поточні обмеження технології HomeKit. ** Ця функція може бути недоступною або частково доступною в інших інтеграціях, таких як HomeKit Secure Video.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Кількість камер
Максимальна роздільна здатність зйомки
Тип матриці

CMOS

Кут огляду

110°

Інфрачервоне підсвічування

Так

Додаткові характеристики

Вбудований концентратор Zigbee 3.0; Сумісність із Apple HomeKit. Amazon Alexa, Google Home та ін.; Інфрачервоне нічне бачення – чітке зображення вночі без видимого світла; Розпізнавання облич та жестів за допомогою ШІ; Дводіапазонний Wi-Fi 2,4/5 ГГц; Вбудований інфрачервоний контролер для керування технікою; Додаток Aqara для Android та iOS; Можливість зберігати відео на картці пам'яті або в Aqara Cloud; Вбудовані мікрофони та динамік для двостороннього зв'язку; Світлодіодний індикатор стану на корпусі

Функції та можливості

Датчики

Датчик руху

Поворотна камера

Так

Кольорова зйомка

Так

Можливість використання на вулиці

Ні

Wi-Fi

Так

Живлення

Від мережі

Носій

microSD до 128Гб

Аудіо

Мікрофон

Так

Габарити і вага

Габарити

123,4 х 85,1 х 67,8 мм

Вага

270 г

Колір
Матеріал

Пластик

Комплектація

Камера, документація

Завантаження

Відгуків