Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen

Код:691610
Очікується
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 12 ₴
1 295

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Energea MagDisc Drive – стильний практичний і функціональний тримач для смартфонів, сумісний як з iPhone 12 серії, так і іншими апаратами з підтримкою бездротової зарядки. Він має вбудоване кріплення MagSafe для швидкої і правильної фіксації телефону на платформі, високу вихідну потужність 15 Вт для швидкої зарядки та інтелектуальну функцію Smart Charge, що дозволяє пристрою визначати оптимальні параметри для зарядки кожного конкретного гаджета. А комплектна система кріплень дає можливість встановлювати утримувач в будь-якому зручному для вас місці. Щоб ви могли з комфортом користуватися своїм смартфоном в дорозі і завжди залишатися на зв'язку.

 

Особливості:

  • Призначений для iPhone 12 серії та інших смартфонів з підтримкою бездротової зарядки стандарту Qi
  • Максимальна вихідна потужність 15 Вт
  • Функція Smart Charge для визначення і налаштування оптимальної потужності зарядки
  • Рухома платформа з налаштовуваним кутом для кращого огляду і висувна телескопічна стріла
  • Металеве кільце MagDisc для пристроїв, що не підтримують MagSafe
  • Універсальна система кріплення: на вентиляційному отворі, приладовій панелі, лобовому склі
  • Стильний дизайн
 

Потужні магніти і технологія MagSafe

Тримайте свій телефон зарядженим і продовжуйте спілкуватися навіть в дорозі. Energea MagDisc Drive поєднує в собі роль тримача і зарядки, використовуючи ту ж технологію, що і фірмові аксесуари з MagSafe – кільце з потужних магнітів для фіксації смартфона на майданчику. Тому він сумісний з усіма iPhone 12 серії (в тому числі iPhone 12, mini, 12 Pro і 12 Pro Max). І забезпечує ідеальне поєднання телефону з кріпленням для легкого заряджання в дорозі.

 

Підтримка швидкої бездротової зарядки

За рахунок загальної вихідної потужності в 15 Вт MagDisc Drive гарантує не тільки зручну, але й швидку зарядку ваших гаджетів. Тому за допомогою цього пристрою ви зможете поповнити запаси енергії в своїх девайсах дуже швидко.

 
 

Інтелектуальний контроль потужності

АЗП Energea MagDisc Drive підтримує стандарти швидкої бездротової зарядки для всіх мобільних телефонів (5 Вт/7,5 Вт/10 Вт/15 Вт) і оснащений функцією розумного регулювання напруги Smart Charge. Ця технологія автоматично визначає і подає силу струму, необхідну для найбільш ефективної зарядки кожного конкретного пристрою. А значить подбає про те, щоб будь-який підключений до нього девайс заряджався з оптимальною для нього швидкістю.

 

Широка сумісність

Ви можете використовувати MagDisc Drive не тільки з iPhone 12 серії, але і з будь-якою іншою моделлю телефону. Спеціальне металеве кільце, що йде в комплекті поставки, легко кріпиться на смартфоні або чохлі і дозволяє користуватися всіма можливостями тримача.

 
 

Гнучке налаштування

Нахиляйте і обертайте тримач зі смартфоном в будь-якому напрямку для зручного перегляду. Завдяки платформі, що обертається на 360º ви можете розташовувати екран в будь-якій зручній для вас орієнтації – горизонтальній або вертикальній. А можливість нахиляти майданчик в межах 45° дозволяє змінювати кут нахилу на свій розсуд. Крім того, в конструкції утримувача також передбачена висувна телескопічна стріла, яка допомагає відрегулювати відстань між вами та екраном для оптимального огляду під час водіння.

 

Універсальна система кріплення

Встановлюйте держатель MagDisc Drive там, де вам буде зручніше за все. У комплекті з девайсом йде набір кріплень, що дозволяє монтувати його як на вентиляційний отвір, так і на приладову панель або лобове скло. Щоб ви отримали повний огляд і могли керувати своїм автомобілем комфортно і безпечно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Вхідна/вихідна потужність

Максимальна вихідна потужність 15 Вт

Особливості

Призначений для iPhone 12 серії та інших смартфонів із підтримкою бездротової зарядки стандарту Qi; Функція Smart Charge для визначення та налаштування оптимальної потужності заряджання; Рухлива платформа з кутом для кращого огляду і висувна телескопічна стріла; Металеве кільце MagDisc для пристроїв, що не підтримують MagSafe; Універсальна система кріплення: на вентиляційному отворі, панелі приладів, лобовому склі; Стильний дизайн

Габарити і дизайн

Колір моделі

Сірий

Вага

242 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий АЗП Energea (MagDisc Drive) MagSafe compatible, Air-Vent/Windscreen