Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді9

Універсальний МЗП Apple 1хUSB (MD836)

Код:33861
Немає в наявності
Універсальний МЗП Apple 1хUSB (MD836) фото
Універсальний МЗП Apple 1хUSB (MD836) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
295

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Надійна «універсалка» від надійного виробника

Apple 1хUSB - універсальний зарядний пристрій, за допомогою якого можна заряджати моделі iPhone, iPad, iPod, iPod mini/iPad mini Retina з роз'ємом Lightning від мережі. Зарядка має один USB-порт для підключення зовнішнього пристрою за допомогою Lighting-кабелю.

 

Міцність й зручність використання

Apple 1хUSB — зручний та ударостійкий пристрій, зроблений з міцного білого пластику. Підвищену якість матеріалу корпусу помітно навіть неозброєним оком. А технологічна начинка пристрою забезпечить швидку й ефективну зарядку вашого девайсу.

 

Форма пристрою також зменшує шанси випадкового механічного пошкодження під час використання. І, одночасно, сприяє тому, щоб з комфортом зберігати й переносити зарядку. Невеликий розмір дає змогу носити пристрій навіть в кишені, й до того ж не відчувати його присутності.

 

Перевага для подорожі

Однією з безперечних переваг пристрою є адаптер, що знімається. Тобто, при зміні вилки Apple 1хUSB може підлаштовуватися під різні типи розеток в різних частинах світу.

 

Якість гідного виробника

Коли доводиться купувати новий зарядний пристрій замість загубленого або пошкодженого, найкраще дати перевагу перевіреному виробнику.

Зарядний пристрій Apple дає змогу швидко й ефективно заряджати ваш смартфон вдома, в офісі або в дорозі. Це та сама якісна річ, яка буде служити довго й на совість.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Ні

Габарити і дизайн

Колір моделі

Білий

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Універсальний МЗП Apple 1хUSB (MD836)