Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL

Код:678820
Немає в наявності
Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL фото
Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL фото
Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL фото
Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL фото
Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL фото
-20%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 31 ₴
3 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ексцентричний дисковий дизайн

Стельова лампа Yeelight LED Ceiling Light виконана в досить ексцентричному дизайні. Дискова форма світильника дозволяє йому вписатися в будь-який інтер'єр. Стельова лампа Yeelight створена для забезпечення максимально природного освітлення, яке до того ж ви можете налаштувати на свій розсуд виходячи з особистих переваг.

 

Якісне освітлення у вашому будинку

Застосування в конструкції стельового лампи світлодіодів Lumileds/OSRAM з високим показником кольору (Ra 95) забезпечить яскраве, насичене освітлення без спотворення кольорів. Модифікації стельової лампи призначені для освітлення кімнат, які відрізняються площею. Завдяки цьому, ви зможете підібрати найбільш оптимальний варіант світильника.

Yeelight LED Ceiling Light 480 з потужністю освітлення 32 Вт - призначений для ефективного освітлення кімнати/вітальні площею до 20 м²

 

Вражаючий спектр освітлення

Більшість стельових світильників представлених на ринку - освітлюють стелю, стіни і підлогу таким чином, що світло в кімнаті розподіляється нерівномірно. Стельова лампа Yeelight з коефіцієнтом передачі кольору Ra 95, яскравістю від 2200 до 3500 люменів (в залежності від модифікації) і регулюванням температури кольору в межах 2700К-6000К, дозволить налаштувати максимально рівномірне освітлення, створивши «казковий» простір своєї мрії.

 

Велика світлодіодна поверхня

Новий дизайн абажура з великою світлодіодною поверхнею дозволяє «проникнути» світлу в кожен куточок кімнати, а відсутність відблисків і м'яке рівномірне освітлення подбають про ваш зір.

 

Ідеальне освітлення для сну

Засинати під місячне світло дуже легко. Налаштування яскравості в 0.1 люмен дозволить «перетворити» світильник в місяць, яка створить максимально комфортні умови для того, щоб ви швидко заснули. Так само, ви можете налаштувати подібну яскравість для перегляду кінофільмів або щоб комфортно пересуватися в межах кімнати.

 

Регулювання колірної температури

Лампа в живу виглядає дійсно цікаво. Можна задати розклад перемикання температурних режимів, які б збігалися зі світловим ритмом дня. Колірна температура вільно регулюються в межах 2700K-6000K. Теплий відтінок нижче 3200К - забезпечить відчуття спокою, умиротворення, нейтральне світло 3300K-5300K - додає приємне, безтурботне відчуття, ніж 5300K - призначений для яскравих, активних подій та урочистостей. Встановивши лампу 480 на 20 м ви переконаєтеся, що світить вона досить яскраво.

 

Попрощайтеся з пилом і літаючими комахами

Високий ступінь захисту відповідає стандарту IP50. який в сукупності з щільною ретельно розробленою конструкцією, дозволить уникнути накопичення пилу і потрапляння комах в стельову лампу.

 

Монтаж і демонтаж світильника

Завдяки інноваційному дизайну з'єднувального кріплення, ви зможете досить швидко встановити або демонтувати стельову лампу в один клік. Більше не турбуйтеся про встановлення та розбирання, адже процес монтажу/демонтажу лампи стали настільки простими.

 

Різні методи контролю

Після синхронізації лампи зі смартфоном за допомогою спеціального додатку, ви зможете здійснювати налаштування освітлення, підключити розумну акустичну систему Xiaomi AI, а також налаштувати голосове управління.

Характеристики

Основне

Тип
Керування зі смартфона

Так

Інтерфейс підключення
Джерело живлення
Особливості

Версія Зоряне небо; Захист корпусу: IP 50; Світловий потік 2000 люменів ± 10% @ 4000K; Індекс передачі кольору: Ra95; Потужність: 32 Вт; Напруга живлення: 220 В ~ 50/60 Гц; Площа ефективного освітлення: до 20 квадратних метрів

Габарити

480 x 80 мм

Вага

1,75 кг

Найпопулярніші запити в категорії Стельовий світильник Yeelight LED Ceiling Lamp (480 мм, Galaxy) YLXD17YL