Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків12
Питання-відповіді17

Розумна світлодіодна лампа NiteBird WB4 (RGB) E27

Код:646183
Є в наявності
Розумна світлодіодна лампа NiteBird WB4 (RGB) E27 video preview
Розумна світлодіодна лампа NiteBird WB4 (RGB) E27 фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 100 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
499
399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розмаїття всіх кольорів та відтінків

Розумна лампочка NiteBird розширює можливості сучасного дизайну інтер'єру: з більш ніж 16 мільйонами кольорів ви можете перетворити свій дім на ідеальне місце для вечірок, втілити у життя казку на ніч, задати освітлення відповідно до колірної гами кімнати, або просто підібрати колір освітлення під настрій. Для цього можна використовувати попередньо встановлені кольорові світлові сцени або використовувати власну фотографію, щоб пожвавити особливу пам'ять.

Від холоду до тепла

NiteBird має унікальну можливість налаштування теплоти освітлення. Створіть свій настрій, зробивши світло теплішим або холоднішим за власним смаком. Використовуйте понад 50 000 теплих відтінків, щоб охолодити біле світло, створити настрій для роботи, ігор чи відпочинку незалежно від часу доби. Почніть свій день з яскравого тонізуючого білого світла або розслабтеся у вечірній час, задавши освітлення у золотистих тонах.

Ідеальне освітлення завжди

Змініть настрій одним натисканням кнопки, налаштувавши освітлення так, як саме вам потрібно. Незалежно від того, чим ви плануєте займатися у даний момент, NiteBird допоможе миттєво відкоригувати світло в кімнаті відповідно до ваших уподобань. NiteBird має функцію програмованого увімкнення, тому ви можете встановити таймер на увімкнення лампочки, щоб приміщення було освітлене до потрібного моменту часу у комфортному для вас світловому діапазоні.

Нехай буде світло!

Система NiteBird дозволяє здійснювати керування світлом за допомогою голосу через помічники Amazon Alexa та Google Assistant. Одне лише слово – і в кімнаті увімкнеться освітлення, яке ідеально відповідає вашим бажанням та настрою!

Створіть враження присутності

За допомогою додатка ви можете задати необхідні програми для розумної лампочки NiteBird, щоб планувати увімкнення та вимкнення освітлення за вашої відсутності. Це допоможе вам додатково убезпечити ваш будинок.

Абсолютна економія

Розумна лампочка NiteBird має яскравість 900 люменів, споживаючи при цьому лише 9 Вт. З нею ви запросто можете заощадити на рахунках за електроенергію, при цьому отримуючи яскраве та комфортне для очей освітлення, яке чудово відповідає вашим особистим вимогам у будь-який час дня та ночі!

Характеристики

Загальні характеристики

Тип
Керування зі смартфона

Так

Інтерфейс підключення

Основні характеристики

Тип управління
Тип підключення
Колір плафона
Потужність освітлення

9 Вт

Світло
RGB підсвічування

Так

Додаткові характеристики

Параметри входу

220V ~50/60 Hz

Кольорова температура

2700 - 6500 К

Світловий потік

800 lm

Прикладна програма
Джерело живлення
Додаткова інформація

Підтримка 16 мільйонів кольорів; Установка в класичний цоколь E27; Ресурс - 30000 годин

Фізичні характеристики

Вага

225 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумна світлодіодна лампа NiteBird WB4 (RGB) E27