Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU

Код:679006
Немає в наявності
Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU фото
Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU фото
Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU фото
Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU фото
Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU фото
cashback iconКешбек 31 ₴
3 100

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Налаштована гірлянда Twinkly RGBW TWR050SPP-BEU – повністю готовий до використання продукт у вигляді різдвяного вінка. Світлодіоди рівномірно покривають ялинкову гірлянду і за замовчуванням налаштовані на відтворення базових еффектов. Гірлянди Twinkly RGBW мають особливий статус в серії продуктів Twinkly і іменуються як спеціальне видання (Special Edition) так як поєднують в собі найкраще з обох світів світлодіодів – повний спектр RGB 16 мільйонів кольорів + вінтажні теплі білі тони для створення дивовижних композицій світла і кольору при різноманітних сценаріях їх появи і зміни. Twinkly RGBW видає революційно якісний яскравий, багатий світлодіодний світло, що підсвічується спеціальною конструкцією об'єктива ссветодіода: матово-плоскою і прозорою.

 
 

Гірлянда Twinkly на ялиновому віночку

Twinkly - особливо ефектні преміум гірлянди, керовані як кнопкою на гірлянді, так і з безкоштовного (з українським інтерфейсом) мобільного додатку Twinkly. В них кожен світлодіод управляється програмою окремо створюючи чудові ефекти. Twinkly пропонує набір ефектів і кожен з них можна в мобільному додатку лекго і захоплююче модифікувати або створювати повністю нові. Голосове управління Google Assistant і Amazon Alexa (поки лише англійськкою мовою) урізноманітнює управління гірляндою.

Додаткова інформація:

  • З аксесуаром Twinkly Music Dongle (купується окремо) світлові ефекти синхронізуються з музикою.
  • Разом можна синхронізувати до 4,000 LED ламп або до 10-ти різних гірлянд (в групі мають бути гірлянди одного типу LED ламп, наприклад, саме типу AWW, або лише RGB, або лише RGBW. Потрібний стійкий рівень сигналу Wi-Fi в зоні розташування контролерів). Проте нечуваний отриманий ефект того вартує!
 

Twinkly вважає за краще називати свої унікальні світлодіодні продукти не гірляндами, а струнами, що англійською Strings. Twinkly Strings - це революційні світлодіодні рішення, які найсучаснішим чином оздоблять помешкання чи навколишній простір. Проте, зважаючи на мовні особливості звучання й тлумачення термінів, усе ж час від часу будемо використовувати й термін «гірлянди», як контекстно-зрозуміліший.

 

Twinkly - це нова генерація світлодіодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів, якими можна адресно керувати за допомогою контролера, що є в комплекті кожної товарної позиції бренду чи з безкоштовного мобільного додатку. Розумна світлодіодна технологія Twinkly базується на власних численних патентах не лише стосовно світла, а й у галузі розпізнавання образів, комп'ютерного зору, радіочастотних сигналів. Завдяки цьому гірлянди Twinkly нададуть прогресивного поштовху у світі декорацій житла та інших об’єктів, не лише у різдвяний період, а й протягом всього року. Навіть асортимент “Інтернету речей” набуде екстраординарної строкатості разом із продукцію Twinkly.

 
 

Безкоштовний мобільний додаток (для iOS і Android) пропонує галерею готових сценаріїв світлових шоу, небачених раніше. До цього ж є можливість їх редагування за бажанням, чи створення власних та збереження їх у мобільній галереї для миттєвого чи подальшого використання.

Керувати ефектами можна і без мобільного додатку, і, навіть, без смартфону, завдяки вбудованому контролеру, керуючи кнопкою прямо з нього.

 

Це буде cправжня система технологій Smart IoT та рішень Twinkly. Вона широко відчинить брами для створення дійсно незвичайного! Із додатком та з підключенням Bluetooth створити свої власні ефекти швидко і легко. Досить обрати певні кольори, міняти їх і просто малювати візерунок на екрані пальцем за покликом фантазії! Ефекти галереї легко переналаштувати, змінюючи швидкість, кольори та інші параметри.

Кожен ефект може бути синхронізований із музикою!

Синхронізація з пристроями Smart Home, завдяки повній підтримці помножить цінності володіння. Можна просто попросити Google або Alexa (англійською, водночас вдосконалюючи її) увімкнути чи вимкнути гірлянду, налаштувати яскравість чи змінити кольори.

Особливого ефекту набуває композиція з кількох гірлянд, синхронізованих через додаток для узгоджених дій як одного керованого ансамблю!

Наприклад, маємо освітлену ялинку та гірлянди на вікнах і дверях, а також на дереві та балконі. Об'єднуємо їх у групу, синхронізуючи в один ансамбль, і, як результат, маємо захоплюючий ефект сценографії з ними. Кожен ефект, який буде надалі обрано, буде водночас відтворено всіма об'єктами групи синхронно!

Характеристики

Основне

Тип
Керування зі смартфона

Так

Інтерфейс підключення
Джерело живлення
Особливості

Кількість лампочок: 50 шт; Ступінь захисту: IP44; Можна використовувати на вулиці; Лінза: матова + прозора RGBW

Габарити

51 х 51 х 17 см

Вага

2,7 кг

Найпопулярніші запити в категорії Гірлянда налаштована Twinkly Strings RGBW 50 на ялиновому віночку TWR050SPP-BEU