Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101

Код:693813
Є в наявності
Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101 фото
Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101 фото
Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101 фото
Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101 фото
Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
cashback iconКешбек 55 ₴
5 590
Колір
Black фото
Copper фото
Gold фото
Pink фото
Silver фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Настільна лампа Philips Hue Iris

Створіть настрій у будь-якій кімнаті вашого будинку з лімітованою серією світильників Philips Hue Iris Limited Edition у рожевих тонах. Завдяки світлу, яке одночасно розфарбовує стіну й забезпечує м’яке підсвічування, світильник Philips Hue Iris створює вишуканий й унікальний ефект. Додайте блок управління Philips Hue Bridge, щоби скористатися повним набором функцій розумного освітлення.

Основні характеристики:

  • За допомогою Bluetooth
  • З підтримкою мосту
  • Вбудовані світлодіоди
  • Постійний контроль за Bluetooth
  • Керування програмою або голосом*
  • Додайте блок керування Hue, щоб розширити можливості

Краса й інтелект в одному світильнику

Новий погляд на культовий дизайн світильників Philips Hue Iris – це технологічні інтелектуальні світильники із кабелем живлення в тканинному обплетенні, оригінальним поєднанням матеріалів і внутрішньою алюмінієвою трубкою, які створюють унікальний світловий ефект із кольоровою заливкою та м’яким підсвічуванням.

Стильний світильник

Завдяки унікальному стилю світильник Philips Hue Iris є прекрасним доповненням для будь-якого інтер’єру. Його можна розташувати в будь-якому місці будинку та насолоджуватися кольоровим підсвіченням стін у вітальні або м’яким світлом нічника в спальні.

Інтелектуальні світильники, які допомагають засинати і прокидатися в більш природному режимі

Підключіть світильник Philips Hue Iris до блоку управління Philips Hue Bridge (придбається окремо), щоби скористатися режимами «Пробудження» та «Відходу до сну», які допомагають засинати і прокидатися в режимі, наближеному до природного. За допомогою вбудованого регулятору яскравості й розсіяному підсвічуванню вранці світильник поступово нарощуватиме інтенсивність освітлення, створюючи персональний світанок, а вночі його теплий білий світ поступово згасатиме, допомагаючи вам зануритися в сон.

Керуйте одночасно десятьма лампами за допомогою Bluetooth

За допомогою додатку Philips Hue Bluetooth можна керувати всім інтелектуальним освітленням Philips Hue в одній кімнаті вашого будинку. Додайте до 10 інтелектуальних джерел світла Philips Hue та керуйте ними всього одним натисканням кнопки на мобільному пристрої.

Відкрийте повний набір функцій інтелектуального освітлення Philips Hue за допомогою блоку керування Philips Hue Bridge

Додайте блок управління Philips Hue Bridge (придбається окремо) і ви зможете скористатися повним набором функцій Philips Hue. За допомогою блоку управління можна додати до 50 інтелектуальних джерел світла Philips Hue та до 10 аксесуарів для керування ними. Створіть свої сценарії для автоматизації всього домашнього освітлення вашого розумного будинку. Керуйте освітленням находячись далеко від дому або додайте аксесуари, такі як датчики руху Philips Hue Motion та інтелектуальні перемикачі Philips Hue Dimmer.

Синхронізація мультимедіа з розумним освітленням Philips Hue

За допомогою програми Philips Hue Sync для вашого комп'ютера (Mac або Windows) та блоку управління Philips Hue Bridge можна суттєво урізноманітнити ваші розваги. Розмістіть навколо себе лампи та світильники Philips Hue, увімкніть фільм, музику або гру і спостерігайте, як освітлення змінюватиметься відповідно до кольорів та ритмів мультимедіа. Створіть особливу атмосферу живим світлом. Використовуйте динамічне освітлення, щоб підняти настрій у будь-якій ситуації.

Керування через додаток або голосом

Philips Hue працює з Siri, Google Assistant та іншими голосовими помічниками. Використовуйте прості команди, щоби керувати яскравістю освітлення, змінювати його кольори, незалежно від того, чи керуєте ви одним світильником, або всіма лампами в приміщенні. Для можливості давати команди голосом знадобляться блок управління Philips Hue Bridge і сумісний партнерський пристрій.

Створюйте індивідуальну атмосферу завдяки багатобарвному інтелектуальному освітленню Philips Hue

Миттєво створюйте особливу атмосферу для будь-якого заходу у своєму будинку з більш ніж 16 млн кольорів. Одним натисканням кнопки ви можете створити святковий настрій для вечірки, перетворити свою вітальню на кінотеатр, прикрасити інтер'єр кольоровими акцентами та багато іншого.

Відповідні світлові схеми для повсякденних занять

Створіть комфортну атмосферу в оселі за допомогою чотирьох попередньо заданих світлових режимів, розроблених спеціально для ваших повсякденних занять: відпочинку, читання, концентрації й активності. Дві схеми з холодним відтінком для концентрації й активності допоможуть вам прокинутися вранці або зосередитися на виконанні завдання, тоді як більш теплі режими для читання і відпочинку допоможуть усамітнитися з книгою або зібратися з думками.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип підключення
Колір плафона
Потужність освітлення

8 Вт

Світло
RGB підсвічування

Додаткові характеристики

Параметри входу

100-240V ~50/60 Hz

Кольорова температура

2000 - 6500 K

Світловий потік

570 lm

Джерело живлення
Додаткова інформація

Довжина кабелю: 2 м; Термін служби до: 25 000 годин; Світильник з регульованою яскравістю; Вбудований світлодіод; IP20 захист від предметів розміром більше 12,5 мм захист від попадання води відсутня

Фізичні характеристики

Габарити ВхШхГ

19,4 х 18,8 см

Вага

860 г

Найпопулярніші запити в категорії Настільна лампа Philips Hue Iris, 2000K-6500K, Color, Bluetooth, з димером (White) 929002376101