Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків11
Питання-відповіді12

Розумна розетка WiFi Gosund SP111 (2300 Вт)

Код:646180
Є в наявності
Розумна розетка WiFi Gosund SP111 (2300 Вт) фото
Розумна розетка WiFi Gosund SP111 (2300 Вт) фото
Розумна розетка WiFi Gosund SP111 (2300 Вт) фото
ЦеЗнижки
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-23%
Вигода 150 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
649
499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Завжди під контролем

Перетворіть будь-який пристрій на смарт гаджет. Gosund SP111 – розумна розетка з WiFi. Девайс дозволяє керувати вмиканням/вимиканням домашньої техніки за допомогою мобільного додатку або голосових помічників. Також розетка буде відстежувати енергоспоживання пристроїв, піклуючись про ваш бюджет.

Особливості:

  • Максимальна потужність – 2300 Вт
  • Максимальний струм – 10А
  • Стандартний європейський штепсель
  • Керування по Wi-Fi на частоті 2,4 ГГц
  • Робота з Google Home та Amazon Alexa
  • Додаток для Android та iOS
  • Сертифікати ROHS і CE

Навіщо це потрібно?

Вентилятори, обігрівачі та інша побутова техніка – розумна розетка дозволяє вмикати/вимикати будь-який пристрій віддалено. Наприклад, зимовим ранком можна активувати обігрів кімнати, не встаючи з ліжка. Керування відбувається у мобільному додатку Smart Life, розробленому для Android та iOS. Доступ до розетки відривається декільком користувачам (членам сім'ї, колегам).

Окей, Google

Для керування розеткою можна не діставати смартфон, якщо ви використовуєте голосовий асистент. Як і інші пристрої Gosund, розумна розетка підтримує голосове керування за допомогою Google Home. Просто скажіть «Окей, Google» і дайте завдання увімкнути або вимкнути потрібний пристрій. Також виробником заявлена підтримка Amazon Alexa та IFTTT.

Точно за графіком

В будинку є техніка, яку необхідно вмикати регулярно у певні проміжки часу? Довіртеся автоматиці. У мобільному додатку можна запрограмувати графік вмикання і вимикання подачі струму. Ця функція зручна для вмикання світильників. Так ви зможете імітувати присутність господарів в порожньому будинку і відлякати злодіїв.

Контроль енергоспоживання

Ще одна корисна функція Gosund SP111 – контроль споживання електроенергії. У додатку можна відстежувати поточне енергоспоживання пристрою, під’єднаного через розумну розетку. Також ви зможете переглядати інформацію в динаміці на графіках. Це дозволяє аналізувати ефективність домашньої техніки, піклуватися про навколишнє середовище. Точність вимірювання – 0,1 кВт⋅год.

Повна безпека

Розумна розетка – ідеальне рішення для контролю пристроїв, які ні в якому разі не можна залишати увімкненими йдучи з дому. Зайшовши у додаток, ви зможете перевірити праску і за потреби вимкнути її, навіть якщо перебуваєте далеко. Захисний механізм закриває отвори, запобігаючи ураженню струмом коли розетка не використовується.

Ергономічний дизайн

Круглий корпус з білого пластику виглядає стильно та лаконічно. Габарити розумної розетки – 79 х 48 х 46 міліметрів. Завдяки цьому Gosund SP111 не закриває доступ до сусідніх розеток, при встановленні у мережевому фільтрі чи подовжувачі. Синє підсвічування полегшує пошук пристрою та підключення у темряві.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Wi-Fi

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Робота з Google Home та Amazon Alexa; Стандартний європейський штепсель

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

79 x 48 x 46 мм

Вага

18,1 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумна розетка WiFi Gosund SP111 (2300 Вт)