Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків11
Питання-відповіді7

Розумна розетка WiFi Gosund SP112 2xUSB

Код:646178
Є в наявності
Розумна розетка WiFi Gosund SP112 2xUSB фото
Розумна розетка WiFi Gosund SP112 2xUSB фото
Розумна розетка WiFi Gosund SP112 2xUSB фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
699
499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимум можливостей

Gosund SP112 – розумна розетка з вбудованим мережним адаптером для мобільних гаджетів. В одному пристрої ви отримуєте роз'єм EU та два порти USB Type-A. Модуль Wi-Fi забезпечує керування через мобільний додаток та голосові помічники.

Особливості:

  • Максимальна потужність – 3680 Вт
  • Стандартний європейський штепсель
  • Два роз'єми USB Type-A (2.1A)
  • Керування по Wi-Fi на частоті 2,4 ГГц
  • Робота з Google Home та Amazon Alexa
  • Додаток для Android та iOS
  • Сертифікати ROHS та CE

Віддалене керування

Вмикайте та вимикайте побутову техніку в кілька дотиків. Розумна розетка взаємодіє з мобільним додатком Smart Life, розробленим для Android та iOS. Це особливо зручно для кліматичного обладнання, яке комфортно вмикати заздалегідь перед поверненням додому. Доступ до керування розеткою можна відкрити кільком користувачам (членам сім'ї, колегам).

Окей, Google

Для керування розеткою можна не діставати смартфон, якщо ви використовуєте голосовий асистент. Як і інші пристрої Gosund, розумна розетка підтримує голосове керування за допомогою Google Home. Просто скажіть «Окей, Google» і дайте завдання увімкнути або вимкнути потрібний пристрій. Також виробником заявлена підтримка Amazon Alexa та IFTTT.

Вбудована зарядка

В будинку не вистачає розеток для всіх зарядних пристроїв? Заряджайте свій телефон і/або планшет прямо від розумної розетки. Gosund SP112 отримала вбудований мережевий адаптер з двома роз'ємами USB Type-A потужністю 2.1A. Достатньо під’єднати USB кабель від вашого гаджета – зарядка почнеться автоматично. Пристрій захищений від перевантаження та інших позаштатних ситуацій.

Сценарії за графіком

Задайте автоматичне вмикання техніки у певні проміжки часу. У мобільному додатку можна запрограмувати графік вмикання та вимикання подачі струму. Наприклад, під’єднавши через розумну розетку електрочайник, ви зможете активувати кип'ятіння води для ранкової кави. До вашого виходу на кухню окріп вже буде готовий.

Контроль енергоспоживання

Щоб зменшити витрати на електрику, важливо зрозуміти яка техніка найбільш "ненажерлива". У додатку можна відстежувати поточне енергоспоживання пристрою, підключеного через Gosund SP112. Також ви зможете переглядати інформацію в динаміці на графіках. Це дозволяє аналізувати ефективність домашньої техніки, піклуватися про навколишнє середовище. Точність вимірювання - 0,1 кВт⋅год.

Повна безпека

Розумна розетка – ідеальне рішення для контролю пристроїв, які небезпечно залишати увімкненими йдучи з дому. Зайшовши у додаток ви зможете перевірити чи працює праска і за потреби вимкнути її, навіть якщо перебуваєте далеко. Захисний механізм закриває отвори, запобігаючи ураженню струмом коли розетка не використовується.

Зручність у всьому

Для створення розумного будинку не потрібно купувати хаб або концентратор. Як і інші пристрої Gosund, розетка з'єднується з Інтернетом по протоколу Wi-Fi на частоті 2,4 ГГц. Для взаємодії з додатком на вашому смартфоні буде потрібен звичайний роутер.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Wi-Fi

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Два роз'єми USB Type-A (2.1A); Робота з Google Home та Amazon Alexa; Максимальна потужність – 3680 Вт

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

80 x 75 x 70 мм

Вага

130 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Завантаження

Відгуків