Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Питання-відповіді7

Розумна розетка WiFi Gosund SP211 2 в 1

Код:655999
Є в наявності
Розумна розетка WiFi Gosund SP211 2 в 1 фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
699
499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подвійна інтелектуальна розетка з функцією Wi-Fi

Розетка Gosund SP211 дозволяє під’єднати два різні пристрої до джерела живлення і, таким чином, створити інтелектуальний будинок. Вона має функцію Wi-Fi, що робить її сумісною з Alexa, Google Assistant та IFTTT.

Дистанційне керування

Розумна розетка WiFi Gosund SP211 2 в 1, безсумнівно, є одним з кращих способів для вашої родини насолодитися перевагами домашньої автоматизації. З цією розеткою ви зможете керувати своїми пристроями у будь-який час і у будь-якому місці. Завдяки цьому вам не потрібно турбуватися про те, що ви забули вимкнути світло при виході з дому або вимкнули праску. Кожен пристрій, під’єднаний до розетки Gosund, може керуватися дистанційно за допомогою смартфона або планшета або за допомогою голосових помічників Alexa та Google Assistant.

Варіант планування

Встановлення таймера на певний час дозволяє вам планувати, коли пристрій буде увімкнено/вимкнено. Завдяки цьому ви можете прокинутися з уже увімкненим світлом, наприклад. Це не лише створює вам додаткові зручності, а й дозволяє знизити споживання енергії.

Створи свій розумний будинок

Завдяки Gosund SP211 ви можете створити свій власний розумний будинок і насолоджуватися можливістю віддаленого керування пристроями, встановлювати таймер та керувати за допомогою голосових помічників Alexa та Google Assistant.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Wi-Fi

Взаємодія зі смартфоном

Так

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Напруга: 100 – 240 В; Максимальний струм: 16 А; Максимальна потужність: 3680 Вт; Робоча температура: -20 ~ 45 ° С; Частота WiFi: 802.11 b/g/n 2,4 ГГц; Додаток: Smart Life (додаток Туя); Інтелектуальне управління: програми Amazon, Google, IFTTT

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Колір

Білий

Завантаження

Відгуків