Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White)

Код:630083
Немає в наявності
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White) фото
cashback iconКешбек 24 ₴
2 419
Колір
Black фото
Білий фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad

Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad призначена для управління системою безпеки. Вона має досить широкий функціонал і дозволяє включати режим охорони після натискання однієї кнопки або при введенні цифрового коду. Зручна, захищена і проста в керуванні, вона є найкращим доповненням до охоронного комплексу Ajax.

Особливості:

  • Сенсорна панель керування
  • Захист від злому та заглушування
  • Функція часткової постановки на охорону
  • Захист від підробки і двосторонній зв'язок з хабом
  • Захист від підбору паролю
  • Працює на значній відстані від центрального хаба
  • Підключення в один клік за допомогою QR-коду

Максимум можливостей

Бездротова клавіатура підключається до Ajax Hub в один клік і успішно працює на значній відстані від центрального вузла. Зона її охоплення складає до 1700 метрів на відкритому просторі або кілька поверхів у будинку. Вона дає можливість поставити об'єкт на охорону натисканням всього однієї кнопки. Вмикання й вимикання відбувається за допомогою введення цифрового коду. Також є функція часткової постановки системи на охорону.

Захищена від злому і саботажу

Ajax KeyPad відрізняється високою захищеністю і шифруванням сигналу. Так, при спробі фізичного злому пристрою спрацьовує тамперний захист. А для того, щоб уникнути фальсифікації пристрій кожні 12 секунд зв'язується з хабом, доводячи свій робочий стан. Також, завдяки двосторонньому зв'язку, клавіатура завжди підтверджує доставку команди і оснащена захистом від глушіння.

Додаткоі переваги

На випадок загрози передбачена функція зняття з охорони під примусом – вона спрацьовує, коли користувача змушують ввести ключ проти його волі. В цьому випадку система розблокується, але одночасно подасть сигнал тривоги на панель керування охоронній фірмі.

Легка інсталяція та довговічність

Клавіатура є сенсорною, що не тільки зручно, а й безпечно. Вона досить мініатюрна і легко встановлюється на кріплення SmartBracket без розбирання корпусу. На панелі є світлодіодні індикатори, які показують стан охоронної системи та рівень розрядки батарейок. Клавіатура настільки ефективна, що без заміни елементів живлення може пропрацювати до 2 років.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Радіоканал

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Працює тільки з Ajax Hub

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Тип клавіатури: Сенсорна; Кількість кнопок: 15; Код з примусу; Захист від підбору пароля; Захист від несанкціонованого відкривання корпусу: Тампер; Індикація постановки/зняття з охорони; Потужність радіосигналу: 20 мВт; Протокол зв'язку з централлю: Jeweller (868,0-868,6 або 868,7-869,2 МГц в залежності від регіону продажу); Максимальна дистанція між клавіатурою і централлю: 1700 м (на відкритому просторі); Напруга живлення: 3 В; Індикація розряду батарей; Діапазон робочих температур: від -10 ° С до + 50 ° С; Допустима вологість: до 80

Живлення

Джерело живлення

Батарейки ААА x 4

Автономність

До 2 років

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

150 х 102,5 х 13,2 мм

Вага

172 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Бездротова сенсорна клавіатура; Елемент живлення AAA - 4 шт. (Встановлено); Монтажний комплект; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Клавіатура до охоронного комплексу Ajax KeyPad 000005652 (White)