Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version)

Код:666000
Наявність уточнює менеджер
Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version) video preview
Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version) фото
Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version) фото
Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version) фото
Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 7 ₴
799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Достатньо дотику

Aqara Wireless Switch Mini – стильний та компактний бездротовий вимикач, який допускає одночасне керування кількома елементами системи розумного будинку. Якісний двосторонній скотч дозволяє закріпити пристрій на будь-якій гладкій поверхні, а протокол зв'язку ZigBee гарантує безперебійне передавання команд та мінімальне енергоспоживання.

Особливості:

  • Керування декількома смарт-пристроями
  • Сумісний з додатками Aqara Home та Mi Home
  • Бездротове з'єднання за протоколом ZigBee
  • До 2 років роботи від однієї батарейки CR2032
  • Для роботи системи потрібен хаб Aqara M1s та Aqara Hub M2.
 

Широкий функціонал

Легко взаємодійте з розумним будинком, використовуючи всього одну кнопку. Пристрій розпізнає 3 варіанти натискання: клік, подвійний клік та утримання протягом декількох секунд. Таким чином за першою дією можна закріпити вмикання світла, другий варіант вимикатиме лампу, а третій – активуватиме постановку приміщення під охорону.

 

Турбота про найближчих

Також можливості бездротового вимикача оцінять сім'ї з дітьми або літніми людьми. А все завдяки тому, що Aqara Wireless Switch Mini без зусиль програмується як тривожна кнопка. При її натисканні на вказаний смартфон миттєво прийде сповіщення. Так ви будете знати що близьким потрібна ваша увага.

 

Стабільний зв'язок

З'єднання між вимикачем та шлюзом* здійснюється за бездротовим протоколом ZigBee, що вирізняється високою надійністю та захистом даних. Крім того, технологія споживає мінімум енергії, а тому на одній батарейці CR2032 кнопка пропрацює до 2 років (точний час залежить від інтенсивності використання пристрою).

 

Завжди під рукою

Бездротовий вимикач виконаний у форматі невеликого прямокутника 45 x 45 міліметрів, який вміщається на долоні. Використовуючи якісний двосторонній скотч в основі, ви зможете закріпити кнопку у будь-якому куточку вашого будинку. До того ж, обтічний корпус з білого пластику виглядає витончено та лаконічно, мінімально втручаючись в інтер'єр.

Комплект автоматизації житла

Hub + Контролер штор + Бездротовий вимикач + Розумна розетка

Зробіть свій будинок розумнішим і комфортнішим за допомогою цілого набору гаджетів від Aqara, які допоможуть вам повністю автоматизувати багато побутових процесів. Наприклад, налаштувати графік роботи освітлення, автоматичне відкриття штор вранці і закриття їх увечері, вмикання/вимикання світла одним дотиком до бездротового вимикача та безліч інших сценаріїв.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект «Доброго ранку»

Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Почніть свій день комфортно з Aqara і комплектом датчиків, які візьмуть виконання дрібних повсякденних дій на себе, дозволяючи вам насолоджуватися кожною хвилиною свого ранку. Налаштуйте автоматичне відкриття штор до часу вашого пробудження, наприклад, о 7:00. А завдяки розумній розетці, до якої може бути підключена найрізноманітніша техніка в будинку, можна дати команду на включення очищувача повітря, чайника і, наприклад, мультиварки одним натисканням кнопки в смартфоні або на бездротовому вимикачі. Просто налаштуйте сценарії роботи гаджетів Aqara під свій графік і звички.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект для офісу

Hub + Датчик руху + Настінний вимикач + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Aqara допоможе зробити ваш офіс розумним. Досить налаштувати потрібний сценарій і, коли ви входите в приміщення, штори будуть автоматично відкриватися, а коридор висвітлюватися. Ви також можете включити режим презентації з ідеальною налаштуванням освітлення і атмосферою одним натисканням кнопки. А коли ви залишаєте офіс, все освітлення і електроприлади можуть автоматично вимикатися, якщо рух в приміщенні не буде зафіксовано.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект для догляду за літніми людьми

Бездротовий вимикач + Датчик руху + Hub

Турбуєтеся про своїх літніх батьків або інших родичів? Придбайте набір Aqara для догляду за літніми людьми, і зможете отримувати повідомлення на свій телефон, при довгій бездіяльності людини в будинку (при наявності руху датчик буде передавати вам сигнал на смартфон). А спеціальний бездротовий вимикач з функцією тривожної кнопки дозволить при необхідності одним дотиком надіслати екстрене повідомлення родичам або медичним працівникам.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Характеристики

Основне

Тип
Керування зі смартфона

Так

Інтерфейс підключення
Джерело живлення
Вага

18 г

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

45 х 45 х 13 мм

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Бездротовий розумний вимикач Aqara Wireless Switch Mini (WXKG11LM) (EU version)