Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Задати питання

Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black)

Код:675234
Архiв
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-44%
Вигода 350 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваш персональний лікар

Пульсоксиметр CLOC SK-X66 – це простий у використанні і точний прилад, що дозволяє легко контролювати частоту пульсу та насичення крові киснем, не виходячи з дому. Він вимірює показники з точністю до 1% і відображає результати на вбудованому OLED-дисплеї для вашої зручності. Крім того, цей пульсоксиметр відрізняється низьким енергоспоживанням, універсальністю та портативністю. Тому його можна носити з собою всюди.

 

Особливості:

  • Простота використання та зручність
  • Компактний дизайн
  • Діапазон вимірювання SpO2: 70-99% (±1%)
  • Діапазон вимірювання пульсу: 30-240 ударів за хвилину
  • Кольоровий OLED-дисплей для виведення інформації
  • Автоматичне вимкнення через 8 секунд простою
  • Робота від 2 батарейок типу ААА
 

Оксиметр та монітор серцевого ритму в одному приладі

Цей пульсоксиметр був сконструйований для ефективного визначення частоти пульсу та процентного вмісту кисню у крові (SpO2). Працює він за принципом фото детекції: прилад випромінює інфрачервоні промені і на підставі даних про їх проходження через тканини, визначає рівень насичення крові киснем. А також вимірює частоту серцевих скорочень. Такий прилад стане у пригоді любителям спорту, літнім людям, туристам, альпіністам і всім, хто хоче контролювати свій SpO2 та частоту пульсу.

Навіщо це потрібно?

Рівень насичення крові киснем – це важливий показник здоров'я людини, падіння якого може служити сигналом для негайного звернення за додатковою медичною допомогою. Нормальною вважається сатурація кисню у діапазоні 95-100%. Якщо рівень насичення падає нижче 93%, це може служити сигналом проблем і вимагає звернення до лікаря. *

 

Висока точність

Пульсоксиметр CLOC SK-X66 дає вам можливість контролювати частоту серцевих скорочень та показник SpO2 без звернення до лікаря або використання спеціального обладнання. При цьому, діапазон вимірювання SpO2 у нього становить 70-99% при мінімальній похибці у ±1%, а діапазон вимірювання ЧСС знаходиться у межах 30-240 ударів за хвилину (±1% або 1 удар). Що дозволяє відстежувати свої фізичні показники з високою точністю.

Портативний та простий у використанні

Конструкція з однією єдиною кнопкою максимально спрощує роботу з приладом. А невеликий розмір та вага у 35 грамів дозволяють легко носити його з собою, щоб використовувати за потреби. Наприклад, ви можете здійснювати вимірювання до і після вправ, щоб відстежувати зміни та коригувати навантаження. Або просто стежити за своїм самопочуттям у сезон застудних захворювань. Крім того, пульсоксиметр буде корисний для тих, хто має хронічні захворювання.

 

Яскравий світлодіодний дисплей

CLOC SK-X66 оснащений чітким та зручним для перегляду дисплеєм з діагоналлю 0,97 дюйма. На нього виводяться поточні показники частоти пульсу та рівня насичення крові киснем в одиницях PRbpm та SpO2. А завдяки використанню OLED-матриці, екран відмінно читається і в темряві, і під яскравим сонячним світлом. Що дозволяє використовувати його при будь-якому освітленні.

 

Автоматичне вимкнення живлення

Для більш раціональної витрати енергії в пульсоксиметрі передбачена функція автоматичного вимкнення. Якщо пристрій не використовується більше 8 секунд, він самостійно вимикається. Тим самим заощаджуючи енергію та продовжуючи загальний час роботи.

  * При використанні пульсоксиметра потрібно також враховувати наявність хронічних захворювань та інших факторів, що впливають на низькі показники насичення крові киснем. Тому дані приладу носять лише довідковий характер.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Джерело живлення

Функціональність

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Підтримка Bluetooth

Ні

Підтримка Wi-Fi

Ні

Функції

Вимірювання пульсу

Вимірювання рівня кисню в крові

Габарити і вага

Габарити

66 x 30.3 x 35 мм

Вага

35 г

Колір

Чорний

Матеріал

Пластик

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Пульсоксиметр CLOC SK-X66 (Black)